Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 47 150
  • 678
  •   1
Отговори
# 300
  • Mostly in my mind
На капсулите.
И аз ги ползвах почти година без проблем, но в един момент освен съдовете, цялата съдомиялна отвътре побеля, при майка ми се получи същото.
Въпреки, че всеки месец я почиствам с препарат , тези таблетки вече не си струват , вероятно нещо промениха в състава.
Сега съм с Fairy platinum и няма проблем.
Кои капсули имате предвид?

# 301
И аз препоръчвам шампоана на Wash&go за обем,този използвам любим ми е.

Иначе вчера си използвах талона за Икаров поднових си серума за растеж на косата, също така заредих с талона 2бр от любимия ми спрей балсам на Глис. Скромно но с тези мижави талони напоследък пазара не е толкова вълнуващ 🤭.

# 302
  • оттам, откъдето започва България
Взех си Blush, 8.85 лв. е била цената на спиралата м. септември. Момичето провери с бар кода.
Скрит текст:

# 303
Сега отворих (беше запечатан с тиксо) фдт на Алверде. Той много странен, за първи път купувам такъв - в стъклено шише, но е с апликатор нещо като шпатула.😂 Очаквах да е с помпичка примерно. Иначе се води фдт и коректор, до 2027 г има срок на годност. Бая покривен изглежда, цвят Vanilla, утре ще пробвам и на лице дали е мият нюанс. Ако не е, ще се използва само за коректор.

Ще чакам отзиви , в момента ми трябва нещо по-покривно .

# 304
Отказах се да си ползвам талоните от лайфа. Хубави са, но имам три цели шишенца, с това темпо ще ми трябват нови чак след година.
Веднъж и аз да не награбя като идиот половината стока на магазина, но все пак съм набелязала маслото от бакучи за по-нататък.

# 305
Брей колко са щедри от ДМ. Талон за течен сапун Балея 500 мл.за 0,02лв  при покупка над 20лв.. Валиден до края на годината.
Допълвам. Талона е само за магазин в гр.Бургас жк "Изгрев" бл.207
Ако някой е наблизо и не е получил такъв талон, ще го подаря с удоволствие.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:12 от Пролетно цвете

# 306
Мен ме е подминал този талон 😬

# 307
И аз нямам такъв.

# 308
И аз нямам талон за течен сапун.
Редактирам се: Докато публикувам тук, че нямам талон, и получих такъв. За 0,02 лв. течен сапун на Балеа 500 мл. при покупка над 20 лв.

# 309
Пак нямам. Не, че ми трябва 😃 Просто защо нямам????? 😂😂😂😂 Не ми харесва да съм пренебрегната така 😂😂😂

# 310
Споко, аз прочетох, че важи само за магазина на ДМ в Бургас, ЖК Изгрев бл. 207, така, че какво от това, че го имам, като не съм в Бургас.

# 311
Е, това е мега глупаво 😂😂😂

# 312
И аз нямам този талон за сапун. Но пък се изненадах, че пак отключих бонуса от -2 лв за първо ниво😅 (бях деинсталирала приложението по едно време, но не очаквах да започне да натрупва сумите отначало).
Вчера отмъкнах четири оранжеви спирали на She, да имаме с дъщеря ми по две. Хареса ми, макар че не ме бива да снимам точно мигли (а вероятно и в позирането за снимка на миглите☺️), но на живо ефектът е УАУ:

Дъщеря ми ме погледна изпод вежди и ме попита как е възможно миглите ми с тази спирала да изглеждат "толкова по-добре, отколкото със Sky High"😅 (нейната любима спирала, новата още не е пробвала - но тя, за разлика от мен, е по рождение с много дълги и извити мигли).
Понеже взех и една спирала Super Black - в същата по форма опаковка, но в червен цвят , сложих и трети пласт от нея на миглите. Хм, направо се чувствах като с изкуствени мигли🤭, на моите очи не харесвам чак толкова подчертани мигли за ежедневието. Иначе изглежда ок спиралата, на макс два пласта ще ми е супер. Четката на червената е различна обаче - от онези пластмасовите, които са по-твърди. А е и с по-дълги зъбчета в краищата, а в средата са по-къси.
Ето го продукта за бразилско изправяне, за който питах наскоро. Някой, ако има мнение, ще се радвам да прочета дали си заслужава 30-те лева.🙂

Моята коса е нещо като на най-горната снимка. Ако я изправя с четката на Ревлон е по-права, ако я оставя да изсъхне на кичури, тогава се оформят и вълни...

Скрит текст:
Сега отворих (беше запечатан с тиксо) фдт на Алверде. Той много странен, за първи път купувам такъв - в стъклено шише, но е с апликатор нещо като шпатула.😂 Очаквах да е с помпичка примерно. Иначе се води фдт и коректор, до 2027 г има срок на годност. Бая покривен изглежда, цвят Vanilla, утре ще пробвам и на лице дали е мият нюанс. Ако не е, ще се използва само за коректор.

Ще чакам отзиви , в момента ми трябва нещо по-покривно .
Пробвах го само веднъж. Но аз обичам по-леки покрития и не нанесох много. Мисля, че има потенциал да е покривен, все пак се води, че е 2 в 1 с коректор. Като цвят Vanilla не е чак от най-бледоликото светло (но аз съм с розов подтон, студен), с розовеещата ми пудра е ок. Има още три по-тъмни нюанса, само този беше намален на 2,95 лв - от аутлета.
П. П. Щях да питам какво ще препоръчате за растеж на веждите? На по-горните снимки се вижда, че имам едно петънце в началото на веждата, където няма косъмчета - получи ми се от един молив за вежди.😡😠🤬 Сега се чудя какво да правя, за да пораснат косъмчетата по-бързо...

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 22:34 от Moderator2

# 313
  • оттам, откъдето започва България
Вчера отмъкнах четири оранжеви спирали на She, да имаме с дъщеря ми по две. Хареса ми, макар че не ме бива да снимам точно мигли (а вероятно и в позирането за снимка на миглите☺️), но на живо ефектът е УАУ:

П. П. Щях да питам какво ще препоръчате за растеж на миглите? На по-горните снимки се вижда, че имам едно петънце в началото на веждата, където няма косъмчета - получи ми се от един молив за вежди.😡😠🤬 Сега се чудя какво да правя, за да пораснат косъмчетата по-бързо...
[/quote]

Долче, хубава си, но не разбрах защо искаш нещо за растеж на мигли, след като имаш петънце в началото на веждата, където нямаш косъмчета?

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:14 от Ранобудна

# 314
Ранобудна, защото съм писала по инерция, затова.😂 За растеж на веждите исках да ми препоръчате нещо.😃

Общи условия

Активация на акаунт