Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 47 167
  • 678
  •   1
Отговори
# 315
Алверде, мисля, имаха един серум с рициново масло с добри отзиви.
Аз бих пробвала с обикновено рициново масло от аптеката.

# 316
Споко, аз прочетох, че важи само за магазина на ДМ в Бургас, ЖК Изгрев бл. 207, така, че какво от това, че го имам, като не съм в Бургас.
Благодаря ти, че ти прочете, защото аз не го видях. Ще си корегирам поста, за да не подведа някой.

# 317
  • оттам, откъдето започва България
Аз моите вежди ги пудря с това и мисля се получават добре
Скрит текст:

# 318
Ранобудна, зависи от веждите. Моите имат нужда и от малко попълване (предимно във външните краища) и само с напудряне не става. А и не са много дебели и не става достатъчно прецизно. Трябва и да ги среша, за да си следват посоката на растеж. Иначе имам и аз подобен комплект, но не може да ми замени напълно молива. Не че никога не излизам по естествени вежди, не е драма, но предпочитам да сложа нещо, ако имам време.
Това ми е любимият молив за вежди, от Лили е, но аз използвах най-светлия. Цвят, консистенция. Не мога да му намеря достоен заместител 1:1 (от бюджетните продукти, много скъпи не съм пробвала), макар че имам и други прецизни. На Есенс прецизния е някак много мек и ми се струва, че ще свърши много бързо  (отделно че така понякога се напластява повече продукт, отколкото искам). Имам и на Катрис прецизен, не помня дали го пробвах...
На Лореал си взех някакъв продукт за вежди също, от 26-27 лв беше намален на 7-8 лв. Хареса ми.
Ето този или друг подобен (от този типаж) молив ми направи белята с веждата:

https://lillydrogerie.bg/conf-ess-0006

Сякаш са много твърди. Или пък има някакъв трик при използването им, който ми убягва? Още при нанасянето виждах как падат косъмче по косъмче - на което не обърнах голямо внимание отначало...докато след седмица не видях, че вече има петно без косъмчета.🤨

# 319
Долче, за веждите става всякакво масло - зехтин, кокосово, рициново… каквото имаш, стига да го слагаш редовно.
Молив ползвам на Алверде - бързо върви, но но е супер удобен, а си правя веждите всяка сутрин, че почти не останаха Joy

Освен сенките на Есенс, които е показала Ранобудна, ползвам и на Ши, защото са водоустойчиви и не се размазват при изпотяване/мокрене.

# 320
Долче, много нежно лице имаш! Heart
Нямам такъв купон за течен сапун.
Но щом е за Бургас, не ми е от полза.

# 321
  • Deutschland
Ползвали ли сте бакпулвер ДМ био? Всяка вечер правя някакви мъфини, дребни сладки за хапване на децата в паузите в училището и редовно се запасявам с разни бакпулвери, ванилии, но този вид досега не съм пробвала. Взех тази вечер, но все пак търся отзиви. В немския сайт пише, че правел печивата леки и ефирни, бил без фосфати.

# 322
Ползвала съм и съм доволна .

# 323
  • пустинята Гоби
И аз съм доволна от бакпулвера. Тук съм чела и негативни отзиви, но моят опит от години е положителен.

# 324
Дева, 🥰
Беки, точно този вид не съм го виждала. Ще погледна. Веъхчето му тънко ли е?
Скрит текст:
Имам молив за вежди на Алверде, води се май автоматичен, но "графитчето" му не е тънко, а погледнато напречно е с форма на правоъгълник (друг молив с подобна форма вътре не съм виждала). Ок е, но е малко по-трудно, ако трябва да направя тънка линия.
Много се надявам рициновото масло да помогне! Даже се чудя дали и с чесън да не мажа, защото доста се стреснах от това петно без косъмчета на веждата.
Серума на Алверде мисля, че също е с рициново масло (поне единият, че те май имат два). Но него и без това почти в никое ДМ не мога да го видя. В сайта хубави отзиви има за него.
За този бакпулвер само чета, че е хубав, аз не съм го използвала. Т.е. не съм видяла досега някой да се е оплакал от него.🙂

# 325
  • Сливен
За бакпулвера от години го ползвам само него и съм много доволна.

# 326
  • Пловдив
+1 за бакпулвера

Темата на следващия dm лайф:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmlive

# 327
Долче, моливът за вежди е с триъгълен писец и е с мек графит. Не се вижда добре на сайта по снимките и ще пробвам да го снимам вкъщи. За мен е много удобен, но това усещане е субективно, разбира се.

# 328
Беки, май моливите им за вежди са все с писец със странна форма (триъгълен, правоъгълен).😅 Не е проблем, щом са удобни и не твърди, разбира се. Ще се радвам да видя снимка.
За какво използвате празните опаковки от серуми и продукти с капкомер, с помпичка? Особено тези от стъкло.

# 329
  • София
Някой пробвал ли е новите спирали на Golden Rose? Имат няколко нови - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-spirala-za-migli-my- … 691190553913.html
Последният път си взех друга на марката и много ми допадна, но се чудя дали да не пробвам някоя от тези. На страхотни цени са и много ми харесва това, че са запечатани (т.е никой не ги е отварял в магазина Simple Smile).

Общи условия

Активация на акаунт