Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 463
  • 674
  •   7
Отговори
# 405
  • София
При мен много рядко остава, кожата ми "изпива" всичко. Но аз стоя и повече време от посоченото на опаковката. Като махна маската, остатъка от течността в опаковката, втривам на лицето, шията и понякога и деколтето. Но дори и да остане в опаковката, мисля, че в рамките на 2-3 дни може да се ползва. Не мисля, че ще се развали.

# 406
Аз мисля, че самата маска е с много течност. Така ли пък нищо не ми попи и на мен 😂
Ако някой друг е ползвал скоро, ако може да каже как е

# 407
  • пустинята Гоби
И при мен остава течност от маските на Миша. Аз мажа по ръцете, краката, където имам място, не се занимавам да пазя за друг път, че не се знае кога ще ми дойде вдъхновението.

# 408
Дева, за какъв тип кожа е този крем и пише ли на опаковката и за каква възрастова група е подходящ?

# 409
  • оттам, откъдето започва България

# 410
Долче, ето, снимах ти го.

Момичета, от спрея за къдрици и вълни на Балеа доволни ли сте?

# 411
Дева, благодаря! Интересна консистенция има този крем.
Мисля, че спреят за вълни е харесван продукт, но аз лично все още не съм успяла да го пробвам. Но ми е в списъка с бъдещи покупки.

# 412
  • Русе
Аз лично не съм доволна от спрея за къдрици. Как ли не го ползвах на суха,на влажна, къдрици правих и пръсках, оставях го на естествената ми коса, защото е чуплива м
и на сутринта нищо.... Но като цяло го хвалят. И без него като спя с плитки имам поне два дни чудесни къдрици/ букли без нищо да добавям .

# 413
Снощи си пуснах видеото на Антоанет Попова, в който отваря календара за лице на Балеа (ще го дават като подарък в този лайф). Еми то наистина голяма подигравка. Разбирам, че не е особено скъп, ама то и на Балеа не са им по начало скъпи нещата. Можеше да сложат пълноразмерни продукти. Те по една ампулка, по една масчица. Излагация.

# 414
  • София
Беше коментиран крема Hada Labo 3d lift - аз съм много доволна, ползвам го за нощен. Той се води и дневен (за много суха кожа), и нощен. Като редувам с масла, често вместо нощен крем слагам чисти/био масла - в момента съм си забъркала масло от моринга с няколко капки безсмъртниче. Давам като идея за дамите с много суха и чувствителна кожа, обикновено маслата се понасят добре. Моята е нормална към комбинирана, затова си избирам по-леки масла.

# 415
# 416
Чакам го с нетърпение, заредила съм количката, че имам и талон за 10% на цялата сметка.

# 417
От кой препарат за съдове сте доволни?
Искам да пробвам нещо на Denkmit.
Много съм доволна от този и шишето ми е удобно.

От този изобщо. По 2-3 помпи, за да измие нещо по мазно.

# 418
  • София
Наскоро купих от dm веро Медикс и си припомних хубавото качество на техните препарати. А беше 2.65, нещо такова като цена.

# 419
И аз съм доволна от Fairy Power Max. Силен е. И шишето е много удобно. Не бих го заменила.

Общи условия

Активация на акаунт