Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 455
  • 674
  •   3
Отговори
# 390
Дневен противобръчков крем за мама (60+) да препоръчате, моля? Чувствителна и суха, дехидратирана кожа. До към 25лв... записала съм си Hada Labo 3d lift, но не знам дали е подходящ

# 391
  • Mostly in my mind
Майка ви използвала ли е нещо досега?
Ако тепърва използва нещо против бръчки, едва ли ще има ефект, каквото и да вземете.

# 392
Факт, но все нещо е хубаво да ползва. Не съм сигурна с какъв крем е в момента.

# 393
Някакъв с хиалуронова киселина.

# 394
  • София
Щом е суха и дехидратирана кожата, трябва да е нещо с по-богата формула. Но и същевременно да попива и да не мазнее на лицето. За тази възраст има серия на Лореал Age Expert 65+. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-dneven-krem-age-ex … 600523408948.html. Има и нощен пак 65+. Може да ги съчетава. И цената в ДМ е повече от добра 11,49лв.

# 395
  • Deutschland
Bioten hyaluronic gold или Bioten Kollagen.

# 396
Благодаря, Nivea Anti wrinkle plus контуриращите дневен и нощен също ми се струват добра идея, преди мисля беше с техен с Q10 и бешв доволна, макар че ми се искаше по-горен клас сега на промоция.
Биотен много й лютят на очите, на мен също (околоочен в моя случай), а не съм с чувствитвлна кожа.
Благодаря ви за препоръките.

# 397
Здравейте за дамите от Бургас ако имате интерес имам купон за течен сапун Балеа за 2ст. при условие сметка 20 лв и то само в магазин ж.к. Изгрев бл.207 , пишете подарявам го.

# 398
# 399
Благодаря още веднъж, спрях се на Age Expert Simple Smile

# 400
Снощи тествах една мостра на Лореал, отвън лилава, отвратителен!
Остана един мокър неприятел лепкав слой след нанасяне .
Не ползвам кремове вечер, но вече съм в менопауза и след измиващия гел ми се изсушава кожата. Ще ползвам и дневния си като нощен.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:49 от Mateah

# 401
Аз щях да кажа, че много съм доволна от Биотен с хиалуронова киселина. Защото мислех, че такъв започнах преди дни. А днес го гледам, той съвсем друг, бях го купила от аутлет за 5 лв. и не възлагах надежди, но се оказа много добре попиващ и хидратиращ.
Ето този, не е наличен в момента.

# 402
Взех си от комплекта с маските на Миша. Не бях ползвала лист- маска от много време, но май не е имало толкова много гел/серум или каквото е там по листа. През цялото време ми се стичаше от брадата, мазах се чак до пъпа 🤣 остана в опаковката, днес пак се намазах по лицето, шията и деколтето и имам за още едно такова мазане.
Вие как процедирате с всичкия този материал?

# 403
  • Пловдив
Доизмазвам си го Wink

# 404
Значи малко да я изстискам преди да си сложа листа и после 3-4 дни да имам да си се мажа...

Общи условия

Активация на акаунт