Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 505
  • 674
  •   7
Отговори
# 375
В магазина в мол София поръчките се получават вече от машина. Сканира се баркод и се отваря пратката. Подобно на изибокс и кутиите на Спиди.

# 376
Интересно! Аз много го харесвам този магазин, но 3/3 пъти имам греда с поръчките с експресно получаване, все нещо ми липсва и се връщам и не смея вече от там да си пускам поръчки.
Минах към магазина в Св. Троица и се родих, супер бързо и точно изпълняват поръчките, да се счита за препоръка, ако на някой друг му е удобен и този обект. 😃

# 377
В магазина в мол София поръчките се получават вече от машина. Сканира се баркод и се отваря пратката. Подобно на изибокс и кутиите на Спиди.
Това е супер, дано въведат тази практика и в другите им магазини. Винаги ми се налага да чакам, защото имат малко персонал, които обикновено са на касите и нямат време да ходят до склада за поръчки.

# 378
Не знам колко бързо ще се случат нещата:

# 379
И на мен ми излезе инфо за тези автомати.

# 380
За конкуренцията е, но днес Лили имат отстъпка 15% на цялата сметка с клиентска карта. Аз се възползвах.

Иначе от купоните на ДМ нищо не ми грабна окото, освен този за Персил. Ще комбинирам с талон за отстъпка на цяла сметка и ще се получи хубаво намаление.

# 381
Това си взех днес. Малко прекалих с ФДТ, но ще ми трябва грим тези дни. 🤣 Спирали имаше още видове, но аз по спомен мисля тази препоръчахте, та я грабнах.

# 382
Аnyyyone, тази спирала беше пречоръчана и взех и аз. Не е водоустойчива, но предполагам, че и водоустойчивата ще е ок, просто водоустойчива.🙂 Иначе и аз оглеждах същите гримове за лице😅, но взех само фдт на Алверде.
Това "Hell" на ББ крема сигурно означава нещо на немски?🙂

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 19:40 от dolce miele

# 383
Долче, това Hell май за цвета се отнася. Не знам, аз отидох за един фдт или ВВ крем, взех тези трите. Утре ще ги тествам да видя дали съм нацелила цветовете. 😅
На S-he (марката на спиралата) имаше фдт и беше пак доста евтин. Някой пробвал ли го е? Сложих на ръката и ми се стори добре, но не посмях да взема.

# 384
Hell е светъл на немски, ако не ме лъже паметта.

# 385
  • Deutschland
Точно така. Hell е светъл. Dunkel тъмен. Аз веднъж не догледах и взех тъмен BB и замина за подаряване в една група.

# 386
Благодаря за превода!😊
Дълбокопочистващият шампоан къде точно да го търся, т.е. до кои продукти стои? Ясно че е при шампоаните, но имам предвид до кои точно като вид шампоани - може би до тези за мазна коса?🤔
Аnyyyone, сподели, моля те, този цвят 03 beige rose дали е по-скоро светъл или е по-скоро medium цвят.🙂 Както и нещо за консистенция, покривност, как се държи след няколко часам(като го пробваш и на лице). На ръка невинаги може да се прецени добре цветът. Не си спомням дали точно този цвят нямаше тестер в ДМ, където го гледах, или го пробвах на ръка, но не можах да разбера дали ще ми е ок.😅

# 387
  • Deutschland
При шампоаните трябва да е. Аз ще помоля за отзив като го ползвате, защото сега нали е реформулиран и не знам дали е със същото качество като предишния.

# 388
Кожата може да е мазна и в същото време дехидратирана. Дневен крем не нося под грима, но вечерната рутина след почистване на лицето я спазвам религиозно: тоник - серум - околоочен крем - нощен крем.
Добър ден. Колко време преди да легнете нанасяте тези продукти? И през какъв интервал от време нанясете всеки продукт и бързо ли попиват?
Нанасям само един крем и веднага лягам, но не да заспивам. Изчаквам го като гледам телевизия 20-30 мин да попие, а не да го изтрия и изцапам калъфката на възлавницата ми. Ако трябва да нанасям един след друг продукт за лице, изчаквам поне 2-3 минути, за да попие единия продукт преди да нанеса другия.
Винаги съм се чудила кое е правилно при нанасяне на продукти за лице.
Благодаря предварително за отговорите.

# 389
Здравейте, тоника го слагам веднага след почистване на лицето, изчаквам да попие поне 5 минути и след това слагам серум и околоочен, като някои серуми ги ползвам и в околоочната зона (с кофеин примерно), други - не. Серумът ми обичайно е немазен, защото не мога да ги търпя (примерно с ретинол рядко, предпочитам го на крем). Между серума и нощния крем изчаквам около 15-20 минути. И гледам да съм будна поне час след това, защото много се въртя и не спя по гръб. При мен проблемът е да си махна грима веднага след като се прибера, не да се замотая и да ми се доспи.

Общи условия

Активация на акаунт