Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 598
  • 676
  •   7
Отговори
# 360
Днес пак загледах лилавата и ми се стори много приятно лилаво. Бих я взела, за да слагам само леко на връхчетата на миглите (върху черната). Готино се получава Simple Smile
Много добра идея, запазвам си я! Досега само със златист топър съм пробвала, но защо да не може и с друг цвят.🙂
Желето на Балеа може ли да се използва на права пусната коса? За леко приглаждане на щръкнали и непокорни косъмчета имам предвид.

# 361
  • София
Аня, за кои фибри става въпрос?
И като ефект какво имаш предвид? Simple Smile
Не съм Аня, но мисля, че са тези:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-kompleks-ot-hranitelni-f … 067796168518.html
Помагат за перисталтиката, ще ги пробвам и аз.
Да, точно този е. Simple Smile Фибрите ги пия за нередовен стомах 😬, ползвам си и обикновен хуск, но тези са още по-фини и приятни на вкус. Също и създават усещане за ситост и притъпяват глада. 😉

# 362
И аз за Iconic Lash съм чела само хубави отзиви.
За мен е една от най-добрите. А съм пробвала почти всичко. Плюс, че е опакована при покупка и ми изкара няколко месеца. Сега и новата много я одобрих.
Днес пак загледах лилавата и ми се стори много приятно лилаво. Бих я взела, за да слагам само леко на връхчетата на миглите (върху черната). Готино се получава Simple Smile
Това е страхотна идея. И аз ще опитам.
Желето на Балеа Именно това му и предназначението, да изглади и да укроти щръкналите коси. Още не съм го ползвала. Купила съм го. Скоро ще го използвам и ще напиша тук отзивите дали съм доволна и остава мокър ефект на косата.

# 363
  • Сливен
При мен Iconic Lash се размазваше ужасно под очите.

# 364
На мен и Мейбълин ми се размазва, а дори не слагам на долния клепач.

# 365
Анонимен_7, доколкото разбрах от написаното тук за желето, не оставя лъскав/мокър ефект, но не ми стана ясно как се държи на права и пусната коса (без вълни, къдрици и т.н.). Т.е. как се усеща и на пипане косата (естествено, ясно че с по-голямо количество може да стои на клечки и т.н., за по-ежедневен вид питах).
При нас това желе са ги сложили нависоко, та ще трябва да ходя до другия ДМ, за да си го купя.
За размазването на спиралата вероятно е и до форма на очи, вид клепач, дори и мигли. При мен никога не ми се е размазвала спирала, докато съм будна - освен ако не я докосна с мокри ръце или не ми е мокро лицето. Иначе се размазва само по време на сън, ако забравя да я сваля. На долния клепач избягвам да слагам обаче, и без това не са ми дълги долните мигли.
Дева, на Мейбълин харесвам тюбинг спиралата в цвят бургунди. Забравих и' името. На теб коя ти се размазваше?

# 366
  • София
Момичета, не е по темата за ДМ, но понеже обсъждахме спиралите на GR, да знаете, че през уикенда има -30 % на марката в Лили. Така че сега е момента да нападате, ако нещо сте набелязали Simple Smile Аз ще взема още една спирала със сигурност, те и без друго са супер евтини, а сега направо са без пари.
Утре ще има -15 % на всичко в магазина за притежателкте на Лили карта. Една от консултантките ми каза, че ще е и върху намалените неща, но не вярвам..

# 367
Тази, Долче.

# 368
  • sofia
.....
Ще тествам и останалите от новите на GR.
ПП Марката има страхотни неща, въпреки ниските цени. Турска е, но си е от дълги години на пазара. От бюджетните са ми те и Импала. Тези Есенс и Катрис за мен са детски гримчета и продуктите им за нищо не стават. Вероятно има изключения, но като цяло са ми NO Simple Smile
Само да отбележа, че Голдън роуз е българска марка.
Имам много приятен гланц-червило, което купих от Солун, а тук не откривам такава серия....не че съм търсила упорито.

# 369
  • София
.....
Ще тествам и останалите от новите на GR.
ПП Марката има страхотни неща, въпреки ниските цени. Турска е, но си е от дълги години на пазара. От бюджетните са ми те и Импала. Тези Есенс и Катрис за мен са детски гримчета и продуктите им за нищо не стават. Вероятно има изключения, но като цяло са ми NO Simple Smile
Само да отбележа, че Голдън роуз е българска марка.
Имам много приятен гланц-червило, което купих от Солун, а тук не откривам такава серия....не че съм търсила упорито.
Мм, в грешка сте Simple Smile Турска е марката, проверете. Много хора си мислят, че е наша, ама не е...

"Golden Rose е бранд за декоративна козметика, собственост на турския козметичен гигант Erkul Cosmetics."

# 370
  • София
Турска марка са Golden rose. Просто са в България много отдавна и сме с впечатление, че е нашенска.

"Golden Rose е турска марка.
Производител: Създадена е от турския козметичен гигант Erkul Kozmetik през 1983 г.. Представя се на българския пазар от 1994 г. чрез компанията IVB Cosmetics, която е техен ексклузивен дистрибутор."

# 371
  • Deutschland
Еркюл козметикс ми са много познати 🤔

# 372
Скрит текст:
Момичета, не е по темата за ДМ, но понеже обсъждахме спиралите на GR, да знаете, че през уикенда има -30 % на марката в Лили. Така че сега е момента да нападате, ако нещо сте набелязали Simple Smile Аз ще взема още една спирала със сигурност, те и без друго са супер евтини, а сега направо са без пари.
Утре ще има -15 % на всичко в магазина за притежателкте на Лили карта. Една от консултантките ми каза, че ще е и върху намалените неща, но не вярвам..
[/spoiler]
Добавих в кошницата намалени продукти, важи и за тях.

# 373
  • sofia
О, извинявам се за Голдън роуз. И бяла, и декоративна козметика ползвам много малко.
От скоро почнах да се интересувам от козметика, защото кожата почна да ми изсъхва. До момента винаги е била мазна и съм ползвала разни кремове от дъжд на вятър.

# 374
Кожата може да е мазна и в същото време дехидратирана. Дневен крем не нося под грима, но вечерната рутина след почистване на лицето я спазвам религиозно: тоник - серум - околоочен крем - нощен крем.

Общи условия

Активация на акаунт