Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 903
  • 678
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, помагайте! Моята принцеса е с много дълга къдрава руса коса. Има балетна изява и я искат с гладък кок! Thinking Имало някакъв стик за приглаждане от ДМ, но не знам дали няма да има мокър ефект и да не можем да я познаем (косата да изглежда мазна и много по-тъмна). А и тя е само на 5г. Благодаря за всяка помощ

Не знам какъв е този продукт, но не й съсипвайте косата. Направете й обикновен кок и му сложете мрежичка, може дори с тънък дамски чорап да стане, отгоре слагате ластика и готово.

# 346
Не знам как художествените гимнастички си правят косата да изглежда толкова гладка и права и да не стърчи нито един косъм, по време на състезания? Винаги съм се чудила. Когато дават интервюта по телевизията, косите им са нормални и не така пригладени.

# 347
Дъщеря ми тренираше акробатика, и при тях по изяви също трябваше да са с кок. Тя е с къдрава гъста коса.
Най- лесно ми беше да я правя с гъба за коса и мрежичка ( имай предвид, че с гъба става още по обемен кока) . Самата коса най- често  съм приглаждала с едно желе от ДМ. Няма мокър ефект. Ползвала съм и пяна и лак за коса. С тях малко се гипсира косата. Зависи каква е косата на детето, но по принцип къдравите като ги вържеш и не се свличат кичури.
Често съм правила прическите и на другите деца в отбора, Ами на тези с правите коси, беше най- големия зор...то фиби да не пада косата, 100 тона лак...

# 348
Има ли ги още сенките от тази серия?

И да благодаря пак на съфорумката, която преди време ми припомни как се ремонтират потрошени сенки!😀 Дъщеря ми е всепризнат разрушител на сенки - докосне ли мои сенки, някак магически се превръщат в прах или стават на парченца, хаха.😅
Конкретно тези сенки са много приятни цветове- светлите имат розов много фин отблясък, а по-тъмните са нещо като кафяво с лилав подтон, като смес от двата цвята. Предполагам, че точно същите цветове може и да ги няма, но дали я има серията (може да има и други интересни цветове)?

# 349
Има ли ги още сенките от тази серия?

И да благодаря пак на съфорумката, която преди време ми припомни как се ремонтират потрошени сенки!😀 Дъщеря ми е всепризнат разрушител на сенки - докосне ли мои сенки, някак магически се превръщат в прах или стават на парченца, хаха.😅
Конкретно тези сенки са много приятни цветове- светлите имат розов много фин отблясък, а по-тъмните са нещо като кафяво с лилав подтон, като смес от двата цвята. Предполагам, че точно същите цветове може и да ги няма, но дали я има серията (може да има и други интересни цветове)?
Тези сенки за очи са много хубави. Използвала съм ги.

# 350
  • Пловдив
Аня, за кои фибри става въпрос?
И като ефект какво имаш предвид? Simple Smile
Не съм Аня, но мисля, че са тези:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-kompleks-ot-hranitelni-f … 067796168518.html
Помагат за перисталтиката, ще ги пробвам и аз.

# 351
  • София
Момичета, помагайте! Моята принцеса е с много дълга къдрава руса коса. Има балетна изява и я искат с гладък кок! Thinking Имало някакъв стик за приглаждане от ДМ, но не знам дали няма да има мокър ефект и да не можем да я познаем (косата да изглежда мазна и много по-тъмна). А и тя е само на 5г. Благодаря за всяка помощ
Dragoness, това е стика на Балеа. В ДМ има още един вариант на такъв стик на Got2b. За жалост не мога да помогна с повече информация как работи продукта и дали има мокър ефект. Дано се включат други дами с повече информация как се прави такъв гладък кок.

# 352
  • При децата ми
Някой пробвал ли е новите спирали на Golden Rose? Имат няколко нови - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-spirala-za-migli-my- … 691190553913.html
Последният път си взех друга на марката и много ми допадна, но се чудя дали да не пробвам някоя от тези. На страхотни цени са и много ми харесва това, че са запечатани (т.е никой не ги е отварял в магазина Simple Smile).

Коя спирала Ви допадна на Golden Rose?

# 353
Коледна томбола при покупка над 50 лева:

# 354
Анонимен_7, да, много са хубави сенките. С удоволствие бих пробвала и други цветове.

# 355
  • София
Някой пробвал ли е новите спирали на Golden Rose? Имат няколко нови - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-spirala-za-migli-my- … 691190553913.html
Последният път си взех друга на марката и много ми допадна, но се чудя дали да не пробвам някоя от тези. На страхотни цени са и много ми харесва това, че са запечатани (т.е никой не ги е отварял в магазина Simple Smile).

Коя спирала Ви допадна на Golden Rose?
Ползвах Iconic Lash, но сега си взех тази със синята опаковка от новите и отново съм възхитена.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-spirala-za-migli-my- … 691190553913.html
Струваше скромните 6,99 Grinning и направо срази и YSL, и Dior, и Chanel (поне за моите мигли, подчертавам дебело). Повече не смятам да си давам парите за скъпите изсъхнали спирали от Дъглас, Сефора и пр.
Ще тествам и останалите от новите на GR.
ПП Марката има страхотни неща, въпреки ниските цени. Турска е, но си е от дълги години на пазара. От бюджетните са ми те и Импала. Тези Есенс и Катрис за мен са детски гримчета и продуктите им за нищо не стават. Вероятно има изключения, но като цяло са ми NO Simple Smile

# 356
Слънцезащитните на тяхната марка са намалени по 3-4 лв.

# 357
И аз за Iconic Lash съм чела само хубави отзиви.

# 358
  • София
И аз за Iconic Lash съм чела само хубави отзиви.
За мен е една от най-добрите. А съм пробвала почти всичко. Плюс, че е опакована при покупка и ми изкара няколко месеца. Сега и новата много я одобрих.
Днес пак загледах лилавата и ми се стори много приятно лилаво. Бих я взела, за да слагам само леко на връхчетата на миглите (върху черната). Готино се получава Simple Smile

# 359
Много благодаря на всички дами за помощта! Аз съм с дълга тънка и права коса и идея нямам как се поддържа къдрава и се уча в движение. Правя й кокче за балета, но вечно някоя къдрица изкача или стърчи, ще взема за всеки случай  спрея на Балеа. Като дете бях художествена гимнастичка и още на 6г ни мажеха косите с някакъв гел, който направо ги бетонираше и ни гримираха ужасно силно, но само на филмирани или международни състезания. И на мен не ми харесва това всички да са еднакви, но детето много се е притеснило.

Общи условия

Активация на акаунт