Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 104
  • 668
  •   4
Отговори
# 435
Този лайф направо ме държа на ръба на стола… от скука. Ако беше станал още по-вълнуващ, трябваше да си пусна аларма да не заспя. Никога не съм подозирала, че представянето може да бъде толкова… монотонно вдъхновяващо. Водещата явно беше решила да вдигне летвата… но май я е оставила на пода. Такова ‘вдъхновяващо’ водене не бях виждала— идеално, ако човек иска да си провери колко е издръжлив на скука.
Ох, много ме разсмя с написаното!🤣 Иначе нали знаеш, че можеш да се включиш и само заради талоните и да не гледаш целия лайф? Можеш и да изключиш звука и изобщо да не гледаш, докато тече.😀
gali-presi, освен да пробвам.🙂
Колко струва това веро, по чиято опаковка се прехласвате? Има ли го в ДМ? Може да взема едно заради опаковката (че не обичам чак толкова силни препарати за съдове) и, като свърши, ще използвам опаковката за друго нещо. А може и за балсам за коса да го използвам, давате ми идея...😀

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:41 от dolce miele

# 436
Не гледам лайфове ! Особено водещата не я търпя. Като ѝ видя разчекната уста и ми става лошо. Сори, ДМ ,ама това момиче не ми е приятно!

# 437
Всички влизаме в лайф за талони. Аз не съм изгледала и 3 минути от даден лайф.

# 438
Не съм гледала нито един лайф. Пускам, получавам талона и веднага спирам.
Нямам си други ангажименти по това време, че и с лайф да се занимавам.

# 439
  • Пловдив
Някои лайфове са ми били интересни и съм ги гледала целите, други - само за талони, а трети направо ги забравям... Grinning
Заредили са аутлета, предимно грим продукти.

# 440
Някой пробвал ли е тези моно сенки на She? Пигментирани и трайни ли са?

# 441
  • София
Чакайте да си пусна записа, заинтригувахте ме, явно наистина е било голяма скука! LaughingLaughing
Аз редовно си го пускам без звук, колкото да получа талона. Да е имало 2-3, които съм гледала от интерес. А, и 1 пуснах на запис да гледам, мисля, че от там се запалих по матчата, която вече си пия редовно (ама вече не я купувам от dm).

То си пишеше, че ще е за календари и комплекти. Wink Да бяха включили всички подаръчни комплекти, сега ще чакам и талон за Миша.

# 442
То си пише, ама кой да чете. Joy
Като видях Балеа и си реших, че е за марката.
Лайфовете не ги гледам. Инцидентно може един, два да съм гледала, частично.

# 443
Откриват обновен магазин в The Mall и има отстъпка за цялата поръчка, но с това условие: Отстъпката важи само от 20.11. до 22.11.25 г. за dm магазина в гр. София, The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115, при покупка над 15,34 € | 30 лв. Отстъпката не се съчетава с никакви други талони и отстъпки, валидни за целия касов бон, включително и с отстъпка „Рожденик“.

# 444
Новия магазин в Дъ мол. Доста по-голям и просторен.

# 445
  • 1st floor
Лайфове и да искам, няма как да гледам - или съм в метрото или шофирам.

Преди десетина дни си взех шампоана на Балеа за дълбоко почиставне. През колко време може да се ползва? С тънка коса без обем съм, чуплива. Слагам й неща за обем в корените и други по дължина, за да не стои като метла. Ходя и 3-4 пъти в седмицата на плуване, като стоя по час в хлорирания басейн. Въбоще мъка! Пробвах веднъж шампоана, на първо четене ми хареса. Не прави чудеса, но имаше разлика.

# 446
В какво се изразяваше разликата?

# 447
  • 1st floor
В какво се изразяваше разликата?
По-чиста стоеше, без да е...как да кажа...премита! Имаше малко повече обем, блясък, но не хвърчеше като перушина, както става, ако прекаля с миенето и я пресуша. Също и изъдржа един ден повече от обичайното, преди да се омазни в корените. Пак казвам, че не е уау ефектът, но го има.

# 448
  • Deutschland
Дълбоко почистващ шампоан се ползва веднъж или два пъти в месеца.

# 449
За мен, ефекта от този шампоан е точно 2 пъти. После косата свиква с него и вече не е чак толкова уау

Общи условия

Активация на акаунт