Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 48 486
  • 694
  •   1
Отговори
# 690
Тизи пудри за обем са спицифични, не всеки ги харесва наистина. Слагат се само в корените, така че колко е дълга косата нама значение - това нещо в никакъв случай не се слага по дължината. Ползвала съм и на Балеа преди да изчезне тяхната, от известно време съм с показаната на got2be и за мен са аналогични.
Като продукт е супер, ама много лепкаво и фиксиращо нещо, слага се супер мъничко от него. Опаковката е като "солница" и пуска прекалено много, никога не ръся направо на главата си от нея. Тръсвам мъничко на пръстите си и с тях разтърквам в корените на косата. От топлината става лепкаво и корените остават повдигнати все едно че е леко тупирано. На следващия ден само пак масажирам леко корените, не е нужно да слагам още пудра.
Иска свикване по колко да слага човек, ако се прекали е ужас просто, става слепено всичко.
Такава опаковка от мижави 10 грама продукт ми изкарва спокойно 5-6 месеца, слагам само в корените в горната част на главата но пък мия на 2 или 3 дни та смятайте за колко пъти стига и колко малко се слага... На мен това ми харесва - че не е голямо количество продукт по косата и не ме дразни.

# 691
Благодаря за подробната информация,някак си точно така си представях,че се използва и заради картинките на опаковката на Таft-а...Ясно ми е,че не се слага по дължина на косата,но все пак реших,че това е фактор колко дълго ще издържи фиксацията,понеже като е дълга косата натежава и може самият обем да е за кратко и да спада,това ми беше мисълта.
Тази на balea не беше налична,взех на Taft...

# 692
На Тафт не съм я пробвала, доста отрицателни отзиви съм срещала за нея но и не се знае дали не са от неправилна употреба, наистина е много лесно да прекалиш. Според мен няма как да са много различни. Фиксацията е силна, но ми харесва това че е и силно локализирана само там където ми трябва - в корените. А надолу косата си е чиста. Това с лак или пяна няма как да го постигна, нито да сложа толкова малко продукт както с това на върха на пръстите.
Започни с колкото е възможно по-малко количество, лесно можеш да сложиш още ако трябва но сложиш ли много ще искаш да миеш коса отново.

# 693
На Тафт не съм я пробвала, доста отрицателни отзиви съм срещала за нея но и не се знае дали не са от неправилна употреба, наистина е много лесно да прекалиш. Според мен няма как да са много различни. Фиксацията е силна, но ми харесва това че е и силно локализирана само там където ми трябва - в корените. А надолу косата си е чиста. Това с лак или пяна няма как да го постигна, нито да сложа толкова малко продукт както с това на върха на пръстите.
Започни с колкото е възможно по-малко количество, лесно можеш да сложиш още ако трябва но сложиш ли много ще искаш да миеш коса отново.
Ясно,благодаря! 🌺

# 694
  • София
Момичета, нещо ново поне за мен, в ДМ вече има комплекти на по-луксозни марки

Общи условия

Активация на акаунт