Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 645
  • 652
  •   5
Отговори
# 645
# 646
  • София
И аз използвам това, което е показала DeVa® и още един Denkmit Препарат за премахване на петна Oxi Power, от който съм много доволна. Преди години бяха два отделни препарата за бяло и за цветно пране, сега е само този- универсален. Ползвам го за петна, силно замърсени работни дрехи и избелване. Прилагам и дозирам според указанията.

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Този гел за петна ли беше хвален по-напред в темата:
 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-gel-protiv-petna-p … ner    

# 648
  • Пловдив
Има ли препарат за спортни дрехи, ски екипи и т.н, които са непромокаеми?

# 649
  • София
mystic woman, намерих на сайта този Импрегниращ препарат за дрехи Denkmit, но не съм ползвала и не мога да дам мнение.

# 650
  • София
Имам един въпрос:

Скрит текст:
при два талона dm, единият за всички dm марки, а другият за dm bio (и двата за еднакъв процент отстъпка) в една покупка, само единият ли ще се отрази като отстъпка?
Точно с такива 2 талона съм и аз и днес им писах в контактната форма да сложат опцията да може да се деактивира талон! Искам да си купя сега 2-3 неща на dm bio + 2-3 на profissimo с талоните от календара (които изтичат след няколко дни), а този на dm марките да си го оставя по-натам. Обаче, защото и 3те са активирани, пробвах всякакви комбинации за онлайн поръчка, активира ми и 3те! Sad
Ще изчакам ден-два, ако ми отговорят до тогава.

Набелязала съм да пробвам и другите чайове от новата им серия.

Дали някой знае, този комплект, дали е с точно този уред/машинка за бръснене вътре?

# 651
  • София

Не е лош, но е много неудобен за нанасяне. По-удобно е спрей, затова се върнах отново на Спот.

# 652
Имам един въпрос:

Скрит текст:
при два талона dm, единият за всички dm марки, а другият за dm bio (и двата за еднакъв процент отстъпка) в една покупка, само единият ли ще се отрази като отстъпка?
Точно с такива 2 талона съм и аз и днес им писах в контактната форма да сложат опцията да може да се деактивира талон! Искам да си купя сега 2-3 неща на dm bio + 2-3 на profissimo с талоните от календара (които изтичат след няколко дни), а този на dm марките да си го оставя по-натам. Обаче, защото и 3те са активирани, пробвах всякакви комбинации за онлайн поръчка, активира ми и 3те! Sad
Ще изчакам ден-два, ако ми отговорят до тогава.

Набелязала съм да пробвам и другите чайове от новата им серия.

Дали някой знае, този комплект, дали е с точно този уред/машинка за бръснене вътре?

Благодаря за споделянето Ви!

Днес напазарувах. Единият талон не беше активиран предварително. Така разделих двата сходни талона на две покупки.

Общи условия

Активация на акаунт