Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 611
  • 652
  •   8
Отговори
# 600
  • Deutschland
И тук имам коледен календар, спечелих 10 % за Профисимо.

# 601
Днес си получих поръчка от сайта на ДМ. Един от продуктите не отговаря на снимката от сайта. Как се процедира в случая? Писах мейл, но още нямам отговор.

# 602
  • Сливен
Мистик,виж профила в тубата на Антоанет Попова-Янг.Отвори доста коледни календари и от масовите марки.

# 603
Отваряте си поръчката в приложението, някъде долу имаше поле за рекламация.

# 604
Виждат се до 4-ти ден какво ще има.
Виждат се и по-нататък, просто в дните, в които не се вижда, явно талонът не е на конкретна марка или е участие в томбола.
В общите условия под календара са описани всички купони и томболи.

# 605
Ясно, аз след 4-ти ден цъкнах на още два и реших, че е това 😂 Сега ще погледна общите условия, за да си направя сметка, ако ми трябва нещо и не спешно, да изчака талона, ако ще има такъв.

# 606
Това са наградите от коледния календар.

# 607
  • София
Хоп-Троп!, благодаря за информацията! Очаквах намаление на всички продукти на Balea, а то е само за лосиони за тяло и кремове за ръце. Със сигурност ще взема и от двете. Но пък е супер всеки ден да имаме нови талони и изгодни оферти 🙂

# 608
  • Бургас
Да, ама поне да са с по-дълъг срок за използване.

# 609
Аз обичам да пазарувам във физически магазин. На практика ще изпусна повечето, защото около мен през делничен ден нямам удобен магазин.

# 610
Хубава отстъпка на дезодорантите на Tesori, ще се заредя. Много ми харесват, цял ден усещам аромата, тези на Balea нещо не ми харесват напоследък, като сложа сутрин с напредване на деня започват да ми миришат не особено добре, а дори не съм човек, който се поти много.

# 611
Някои дезодоранти на Балеа са трайни, други никак. От два дни ползвам Pink Blossom, много хубав аромат, но трае 2 минути...

# 612
Календарът и офертите са ТОП. Обхванали са доста марки и валидността е една седмица.

# 613
  • Пловдив
Използвах талона за дезодоранти и за Вазелин.
Взех този: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vaseline-losion-za-tyalo-aloe-so … 712561482318.html
За мен е нов - много приятен и свеж аромат и чудесна хидратация.

# 614
  • София
Някои дезодоранти на Балеа са трайни, други никак. От два дни ползвам Pink Blossom, много хубав аромат, но трае 2 минути...
Аз харесвам на Балеа само тези, които се водят против изпотяване Антиперспирант дезодорант 5в1 Protection и Дезодорант против изпотяване Extra Dry. Всички останали плодови и цветни, които са с 0% Алуминий, не ме предпазват от изпотяване. Тях ги ползвам като спрейчета за освежаване.
На сайта видях нов Антиперспирант стик Maximum Protection на Balea. Обещава дълготрайна свежест, ще пробвам задължително.
Скрит текст:
Антиперспирант стик
Дълготрайна защита срещу телесна миризма
Защита до 96 часа
Практична стик с форма за лесно нанасяне
С усещане за свежест и сигурност

Антиперспирант стикът Maximum Protection от Balea предлага надеждна защита срещу телесна миризма до 96 часа. Формулата на антиперспиранта осигурява дълготрайно усещане за свежест. Подходящ е както за ежедневието, така и за специални ситуации. Благодарение на практичната си форма продуктът се нанася лесно и прецизно. Део стикът от Balea впечатлява и с приятната си текстура и придава сигурност и увереност в ежедневието за добре поддържана визия.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:23 от Flores

Общи условия

Активация на акаунт