Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 557
  • 651
  •   8
Отговори
# 630
Аз пия овесеното мляко на ДМ. Винаги като имам талон и зареждам по 8/10 бр от него. И без талон цената е топ.

# 631
За суха кожа на ръцете, също и за пети, много добре действа чист вазелин на Кройтерхоф. Попива и омекотява без да стои мазна кожата.

# 632
Миналата година открих кремовете за ръце на Палмърс. Малко по- скъпи са, но за мен са едни от най- хубавите.  Юсерин - също. Глисолид- а е добър, но силикона ми е в повече, както н аоще няколко добри марки.
От растителните млека давам глас за кашуто.
Скоро някой беше питал за кафето от спелта, но не помня имаше ли отзиви. Харесва ли се, ако някой го е пробвал. Или безкофеиновото разтворимо? Става ли?

# 633
  • София
Да ми препоръчате кафе на зърна,което да силно,да не е кисело и да е ароматно.
Пробвахме преди време кафе на зърна 1кг на DM Bio. Не помня кой вид беше, но вкъщи не бяха очаровани. Залагаме на старите любимци от Лаваца -Суерте и Крема густо. Мисля, че отговарят на Вашите критерии-силни и ароматни, но не са кисели. Hands V

# 634
Здравейте,

да ние е честит дигиталният коледен календар!

Имам един въпрос:

Скрит текст:
при два талона dm, единият за всички dm марки, а другият за dm bio (и двата за еднакъв процент отстъпка) в една покупка, само единият ли ще се отрази като отстъпка?

# 635
Мисля, че да. Може единия талон да се комбинира с отстъпка за цялата сметка, но тези двата май не може.

# 636
Мен ме спасява само крема sos на Лидл.
Да ми препоръчате кафе на зърна,което да силно,да не е кисело и да е ароматно.

Аз също съм най-доволна от този крем.

# 637
От талона за -15% Profissimo заредих за празниците😄
От DM bio, взех само една бутилка ябълков оцет, но е останал в колата.

# 638
Добър ли е ябълковият оцет в ДМ?

# 639
  • Сливен
Да

# 640
Здравейте момичета, надявам се да намеря отговора на въпроса си при вас. Вярвам, че сте сила и ще ми помогнете. Днес отворих последната си опаковка Loreal Unbelieva Brow 48h Gel. В трескаво търсене съм на нещо, с което да мога да го заменя, тъй като вече е спрян от производство. Проблема ми е, че веждите ми (моите) започват почти с един пръст навътре от това, което трябва и са супер тънки и наистина се нуждая от нещо, което като нанеса сутрин да не го мисля до края на деня. Трябва ми силна фиксация и покривност. Има хиляди продукти на пазара, но не искам да давам пари за нещо, с което ако се пипна по лицето ще остана без вежда. Моля, ако сте доволни от някой продукт и той е наистина дълготраен, да ми го препоръчате.

# 641
Страхотен е за мен. Само от него купувам. Друг оцет не консумирам.

# 642
Страхотен е за мен. Само от него купувам. Друг оцет не консумирам.
Супер. Ще си купя при следващото излизане.

# 643
От няколко години се боря с неприятна миризма под мишниците, която дори не е са о от изпотяване. Изпробвала съм всякакви дезодоранти, соли, ролки...каквото не са ми казали, това не съм купила и пробвала.
Поредния лекар, с който споделих ми препоръча това:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ben-anna-naturalen-krem-dezodora … 260491220875.html

Хора , родих се. Тествам вече втори месец и най- накрая имам успех. Препоръчвам с всички ръце и крака. Има още 2 аромата.

# 644
  • Deutschland
Добро утро. Любимото яке на едното дете посивя леко в пералнята 😑. В ДМ имало препарат, с който може да поправиш щетите след пране, но кой е? Нямам идея какво да търся.

Общи условия

Активация на акаунт