Вестибуларен апарат, световъртеж

• 380
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли някой проблем с вестибуларен апарат? Имам световъртеж от седмица, оказа се лек проблем с вест.апарат.
Дадоха ми бетасерк и вертигикс + упражнения(задължително) 2,3 пъти дневно.
Какво чувствате в ушите и тялото вие като цяло ? Как се справихте, колко време однема възстановяването?
Всичко се случи след качване в асансйор 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 1
  • София
Преди години имах проблем. Както седях си извъртях шията, нещо изпука, първоначално ми нямаше нищо, но на следващия или по-следващия ден не можех да стана от леглото. Виеше ми се свят дори като лежах със затворени очи. Отидох на отоневролог, правиха ми разни изследвания и се оказа, че нещо за момент е имало проблем с кръвоснабдяването заради онова изпукване на шията. Дадоха ми бетасерк и не помня още какво. Оправих се напълно може би за 15-ина дни и след това, вече години по-късно, не съм имала проблеми.

# 2
Според отоневролога доц. Широв бетахистинът няма никакъв ефект върху периферна вестибулопатия.
Според водещ специалист по доплерова сонография -за 40г практика не е виждал притискане на вертебрални артерии от "шипове" на врата.

# 3
Здравейте, има ли някой проблем с вестибуларен апарат? Имам световъртеж от седмица, оказа се лек проблем с вест.апарат.
Дадоха ми бетасерк и вертигикс + упражнения(задължително) 2,3 пъти дневно.
Какво чувствате в ушите и тялото вие като цяло ? Как се справихте, колко време однема възстановяването?
Всичко се случи след качване в асансйор 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Как се чувствате от приема на бетасерк относно кръвното .Изписаха ми го заради вестибуларния апарат,но се притеснявам от страничните реакции.

Общи условия

Активация на акаунт