Доста е дълго но на кратно със мъжа ми живеем на семейни начала от около 7 години,от 8 сме заедно в началото нещата бяха ок.Преди 6 години напусна работа и реши да почне собствени бизнес подкрепих го даже му помогнах и сега продължавам.Преди 2 години ни се роди син.Проблема е че от както напусна съвсем всичко остави в мои ръце.В момента от 1 година насам ни му върмят нещата много като работа и не изкарва,което изкара наистина го дава за малкия,но няма никаква ангажираност,уж от 2 месеца си търси още някаква работа,но нищо всякаш не търси,по цял ден се преплита в нас,лежи по канапето и на леглото,не е мързелив защото когато иска нещо да направи го прави много дързо и качествено,но явно му е добре нищо да не прави.Аз върша всичко оставям на страна,че се разчита на моите приходи,но и аз пазарувам,подържам къщата,знимавам се с малкия има здравословни проблеми в момента записвам часове при доктори,водя всичко общо взето той идва с нас,но никаква активност стои в колата,като такси ни вози само.Не знам вече какво да го правя дайте съвет ,най-лошото е че за него си е нормално да не се подреди не забелязва,за него си е нормално всичко
3