Боледуване на децата ни - тема 92

• 15 788
  • 705
  •   4
Отговори
# 690
Мацето, как установихте параинфлуенца? Лабораторно или с домашен тест? Не съм виждала от вторите.

според симптомите, но има тестове в лабораториите също
Този го няма, ама е добър и сме го ползвали за RSV ( беше положителен) https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030030017

Ние се бяхме събрали няколко дами от тук и купихме на едро 9 валентен 🤣 Но нещо не бяха качествени по мое мнение. Още имам от тях.
Сега съм взела едни за грип, рсв и ковид и се моля да си останат неотворени.
Беше ми интересно за параинфл дали е бил тестван. Simple Smile

# 691
  • shumen
Ваня,да минава бързо при малечка каквото и да е.Дано не зарази и кака си.И моя така в яслата не го бяха усетили и ми го върнаха една вечер с висока Т и се оказа с гнойна ангина тогава.
Емилова,ходихте ли на лекар?Как е детето?

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 01:15 от danaeka

# 692
Ваня,да минава бързо при малечка каквото и да е.Дано не зарази и кака си.И моя така в яслата не го бяха усетили и ми го върнаха една вечер с висока Т и се оказа с гнойна ангина тогава.
Емилова,ходихте ли на лекар?Как е детето?

Да, вчера бяхме при личната, почти беше припаднал завалията, просна се на кушетката в кабинета.

Даде му аналгин, имаше ефект и след известно време се вдигна на крака.

От тази вечер е с тотално запушен нос, червен и подут като камба. Дори капките за нос не могат да го отпушат, досега не се е разболявал така.

Днес сутринта направихме изследвания, ще споделя тук какви са резултатите.

Пожелавам бързо оздравяване на всички!

# 693
  • shumen
Емилова,пиши после как са изследванията.
Ваня,как е малечка?
Аз продължавам да кашлям и подсмърчам, нямам сили и все към леглото ме тегли.Сутринта станах,изпратих детето на училище и пак легнах.Ще видя днес и утре как ще съм и ще ходя пак на лекар,ако трябва.

# 694
Момичета, вашите деца, които вече ходят на училище, по колко часа спят? Моето е предучилищна, но вече в училище - целодневно, без следобеден сън. Вечер заспива около 21.20-30, сутрин става 07:20-30 едва-едва, мрънка, че е уморена и й се спи. Вечер пък не иска да легне, разбира се, но пък легне ли - заспива супер бързо от умора. Но уикендите става дори по-рано и то сама! Миналата седмица се излюпи още преди 7 и вдигна и малкото. Това, което ме притеснява (освен, че уикендите ме вбесява, че става рано и да не може никой да поспи поне малко повече), е че напоследък я виждам със сенки под очите, според мен от недоспиване и умора. Но уикендите не спи! И следобеден сън не спи! Не знам какво да я правя!

# 695
  • София
Същото е, което описвате и при вас с тая разлика, че от училище е на 2ч тренировка. Няма мрънкане за лягането де. Лягат обаче до 9ч

# 696
Моята заспива рано към 9,ноооо събота и неделя става в 5.Тя винаги е спяла по малко.

# 697
  • shumen
Моя ляга около 21.30-22 часа най-късно и сутрин става в 6,30.И него все му се спи.
Има дни когато е на уроци или танци и вечер е супер изморен,но по рано не ляга.През уикендите спи до 9-10 часа.

# 698
Аз да споделя че нашата операция за премахването на третата сливица беше вчера, буквално в понеделник вечерта ни се обадиха че във вторник на обяд трябва да влезем и вчера в 9ч беше първа. Преди час се прибрахме вече в къщи. Бяше кошмарно, много трудно излезе от упойката и доста повръща, включваща я на система и чак следобеда се съвзе малко,в момента още и е променен гласа и прехърква, усеща се че има още секрет някъде там. Надявам се бързо да се възстанови че нямам повече сили.

# 699
Мимчо, звучи ужасно...
Дани, вдига си температура, но не много често и не много висока. Докторката каза тия дни да поглеждам гърлото и изписа антибиотик ако случайно видя налепи. Носа и е запушен, хърка. Към 11 пак заспа.
За съня, моите деца лягат в 9 и стават в 6:30 с 300 зора. Събота и неделя спят по 12 часа.

# 700
  • София
mim4o8411 Милите.. дано това да е било и от тук нататък вече нещата да стават все по-добре и по-добре.
Ваня А. Гранофорин ако изтърпи много бързо ще се случат нещата и без антибиотици.

# 701
Казват че операциите за вадене на сливици сега минават по бързо ..на мен едно време ми ги вадиха с местна упойка кошмарно беше такава травма ..сега гърлото ми е голяма слабост ..
Моя син спи в градината все още и вечер няма заспиване едва 22:10/20  се унася и то като му се скарам няколко пъти ,аз заспивам той не ...уикендите не спи на обяд но пак 9.30 най късно заспива ..по принцип не е мн от спящите ..едвам става в 7:15 ..като почива в 8 ч

# 702
Същото... даже и след 22.30 заспива. Голяма мъка ни е заспиването. На 3г и почти 9м е.

# 703
ИР, тя не е за антибиотик за сега, изписа го защото утре не е на работа, а посли са почивни дни...та от зор заман ако нещо стане.

# 704
  • shumen
Мимчо,милата.Дано скоро всичко мине и да забравите за болестите.
Likeawind,и аз съм с извадени трите сливици и слабото място ми е гърлото.
Ваня,дано се размине без АБ малечка.

Общи условия

Активация на акаунт