Плоден сак или жлеза виждате?

• 1 033
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Ами нямаш много опции в момента.
Чакаш кървене.
Ако не се появи до седмица, пак трябва да отидеш на преглед да те погледнат на ехограф.

# 16
Ами нямаш много опции в момента.
Чакаш кървене.
Ако не се появи до седмица, пак трябва да отидеш на преглед да те погледнат на ехограф.
на преглед съм след 10 дни, нова менструация трябва да имама на 2.11

# 17
  • Sofia
10 дена също е ОК.

# 18
Благодаря ви, но все пак надеждата у мен ще умре последна, че това може да е бъдещ член на семейството ми

# 19
  • Sofia
В такъв случай си пусни отново кръвен тест ЧХГ.
Ако стойностите нарастват (трябва да се удвояват на 48ч), значи бремеността се развива.
Ако ЧХГ не мърда или пада, значи бременност вече няма.

Но самият факт, че уринарните тестове са били положителни, на мен ми говори, че бременността не се развива. Защото уринарните тестове засичат ЧХГ поне от 10 mlU, а кръвния тест, който е направен след тях, е бил 5mlU, което говори за спад и съответно за неразвиваща се бременност.
Също така, за да може изобщо да се визуализира сакче в матката, ЧХГ трябва да е имало значително по-високи стойности, много над 80-100mlU. Щом в момента се вижда сакче, а ЧХГ е 5 mlU, това означава, че стойностите са били доста по-високи и са паднали. А щом ЧХГ пада, бременност вече няма.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 17:52 от Brin de muguet

# 20
Ако приемем, че си имала цикъла на 16.09, а сте правили опити само на 4.10 и сте видяли " сакче" според единия АГ, не знам каква е тази извънземна техника да се види бременност още преди закъснението. Бременност се отчита около 7-10 дни СЛЕД закъснението на цикъла.  Освен това лигавицата е 8.5 см, което е тънка лигавица. За бременност трябва да е доста по-дебела, ако има такава и се развива. Престо дават изпарителни черти. Повтори кръвния тест отново след 48 ч. От 0 до 5 е отрицателен, от 5-25 е сива зона, над 25 се води , че има бременност, а какво ще стане с нея времето ще покаже.

# 21
Ако приемем, че си имала цикъла на 16.09, а сте правили опити само на 4.10 и сте видяли " сакче" според единия АГ, не знам каква е тази извънземна техника да се види бременност още преди закъснението. Бременност се отчита около 7-10 дни СЛЕД закъснението на цикъла.  Освен това лигавицата е 8.5 см, което е тънка лигавица. За бременност трябва да е доста по-дебела, ако има такава и се развива. Престо дават изпарителни черти. Повтори кръвния тест отново след 48 ч. От 0 до 5 е отрицателен, от 5-25 е сива зона, над 25 се води , че има бременност, а какво ще стане с нея времето ще покаже.
Благодаря, но Аг каза че лигавицата е удебелена, като да ми дойде цикъла

# 22
  • Sofia
Така е, лигавицата не е много удебелена.
Но е над 7, което теоретично става за бременност. Има жени, които по принцип не правят много лигавица.
А ако 16-ти зацапването е било менструация, това означава, че и при предишния цикъл лигавицата не е била много дебела.

# 23
ЧХГ в урината се чисти бавно, докато кръвният отчита какво е положението на момента. Има вероятност тази бременност да се е случила в предходен месец, спряла е развитие (уринарен ЧХГ още се влачи) и се очаква кървене (кръвния ЧХГ клони към 0). Както са посъветвали - още веднъж кръвен ЧХГ преди преглед, за да се проследи тенденция.

# 24
  Ето пак съм аз, не знам какво се случва доста съ объркана. Първо плоден сак, после отрицателно бета - чхг и сега уринарен, пак положителен според мен. В понеделник съм на преглед и не знам какво се случва. Според вас изпарутелна ли е тази черта

# 25
  • Sofia
Този тест изглежда пренапоен.
За мен е невалиден.

# 26
  • София
И за мен е невалиден. Един пост нагоре hardcandy ви е писала какво най-вероятнл се случва.

# 27
И за мен е невалиден. Един пост нагоре hardcandy ви е писала какво най-вероятнл се случва.
ок, благодаря! Но какво значи жълто тяло в яйчника и плоден сак в разреза на секцио, пък отрицателни тестове

# 28
здравейте преди 5,6 дена Си направих тест за бременост и на 5та минута и слезе много бледа черта и отидаох на АГ и ми каза че вижда нещо ама не е сигорен дали е бебе и каза да отида пак след 10 дена и тази сутрин си направих още един да видя ама нищо не излезе вече се побъркам или бебе няма ли бебе имам 21 дена закаснение възможно ли е да не показва на теста не знам вече какво да мисля благодаря предварително

# 29
  • Sofia
ок, благодаря! Но какво значи жълто тяло в яйчника и плоден сак в разреза на секцио, пък отрицателни тестове
Означава, че е имало бременност, която не се е развила.

Общи условия

Активация на акаунт