Харесвате ли българската песен за евровизия?

• 10 514
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
Не знам каква заемка е - изречения без смисъл, сглобени от "народни" думички като "лудо-младо",  "море" и от  "иииииииииииииииииииииииииииии" - като вой на погребение...
А, колко са текстовете за песни, със смисъл? Особено от онези, които ни заливат ежедневно, в родния ефир? Чувала съм доста безмислени, да не кажа безумно тъпи. И то на песни, които ги наричат хитове.... Crazy
Това "ииииииииииииииии", което на теб ти звучи погребално, е доста характерно за шопските народни песни. Не си длъжна да харесваш песента, но поне се въздържай от нелепи коментари. Това за нечистоплътността пък, въобще няма да го коментирам.  ooooh!

hahaha hahaha hahaha

Майко мила, представям си как ще коментирате текстовете на джаз-импровизациите на Йълдъз Ибрахимова.
Не си представяй. Ще бъде ужас и безумие..... Laughing

# 76
  • Bristol
Не ми харесва, текстът е идиотски, а изпълнителите ми изглеждат нечистоплътни. Във всяко отношение.
Интересно какво те навява на тази мисъл  newsm78
Евровизия не ми харесва въобще! Обаче българската песен ме изненада приятно  Peace Ще го гледам само заради това!

# 77
# 78
На мен ми харесва и ако имах възможност бих гласувала за нея Simple Smile

# 79
НАШАТА ПЕСЕН _ ВОДА

52-ри Конкурс за песен на Евровизия, Хелзинки 2007 година

ПОЛУФИНАЛ, 10 май:
-----------------------------
BG 22:00 часа
CET 21:00 часа
GTM 19:00 часа

ВАЖНО: След изпълнението на сцена на 28-те песни полу-финалистки се провежда гласуване в определен 15-минутен прозорец от шоуто. Право на глас имат зрителите на всичките 42 държави участнички в Конкурса, като никоя държава не може да гласува за собствената си песен. Според броя на дадените гласове във всяка една от тях отличените песни състезателки могат да получат съответно 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 или 1 точка. Сборът на точките от всички гласували страни се събира и така се оформя крайният резултат.

Песните, получили първите 10 места, се класират за Финала. Правилата за гласуване във Финала са същите, както в Полуфинала. Разликата е, че след 15-минутния прозорец за гласуване последователно ТВ студията на всичките 42 гласуващи страни се включват на живо, за да съобщят техните водещи точките, които зрителите в съответната страна са дали. Успоредно с тази част от шоуто върви запълването на графика, която показва как се формира временното класиране на песните. Песента, събрала най-голям брой точки, става песента-победител на Конкурса. БНТ ще публикува номерата за гласуване на Финала на 12 май след като станат известни 10 песни, класиращи се от Полуфинала.

Зрителите на БНТ в България нямат право да гласуват за българската песен. Можете да гласувате за останалите 27 песни. Ако сте в чужбина, проверете кой канал на местната обществена телевизия излъчва Конкурса и гласувайте за българската песен на дадените местни номера. Списък на каналите във всички 42 държави може да бъде намерен тук:
http://www.bnt.bg/content/view/full/163515/

ПОЛУФИНАЛ, 10 май: Обади се или изпрати SMS на номер 135 като добавиш номера на песента, която искаш да подкрепиш. Цена на SMS: 1,20 лв. с ДДС за всички мобилни оператори.

----------------------------------------------------------------

01. България
- Elitsa TODOROVA & Stoyan YANKOULOV - Water - не се гласува от България

02. Израел
- TEAPACKS - Push The Button - номер: 13502

03. Кипър
- Evridiki - Comme Ci, Comme Ca - номер: 13503

04. Беларус
- Koldun - Work Your Magic - номер: 13504

05. Исландия
- Eirikur HAUKSSON - Valentine Lost - номер: 13505

06. Грузия
- Sopho - Visionary Dream - номер: 13506

07. Черна гора
- Stevan FADDY - Ajde Kroci - номер: 13507

08. Швейцaрия
- DJ Bobo - Vampires Are Alive - номер: 13508

09. Молдова
- Natalia BARBU - Fight - номер: 13509

10. Холандия
- Edsilia ROMBLEY - On Top Of The World - номер: 13510

11. Албания
- Frederik NDOCI - Hear My Plea - номер: 13511

12. Дания
- DQ - Drama Queen - номер: 13512

13. Хърватска
- DRAGONFLY feat. Dado TOPIC - Vjerujem U Ljubav - номер: 13513

14. Полша
- THE JET SET - Time To Party - номер: 13514

15. Сърбия
- Marija SERIFOVIC - Molitva - номер: 13515

16. Чехия
- KABAT - Mala Dama - номер: 13516

17. Поpтугалия
- Sabrina - Danca Comigo - номер: 13517

18. Македония
- Karolina - Mojot Svet - номер: 13518

19. Норвегия
- Guri SCHANKE - Ven A Bailar Conmigo - номер: 13519

20. Малта
- Olivia LEWIS - Vertigo - номер: 13520

21. Андора
- ANONYMOUS - Salvem El Món - номер: 13521

22. Унгария
- Magdi RUZSA - Unsubstantial Blues - номер: 13522

23. Естония
- Gerli PADAR - Partners In Crime - номер: 13523

24. Белгия
- The KMG's - LovePower - номер: 13524

25. Словения
- Alenka GOTAR - Cvet Z Juga - номер: 13525

26. Турция
- Kenan DOGULU - Shake It Up Shekerim - номер: 13526

27. Австрия
- Eric PAPILAYA - Get A Life, Get Alive - номер: 13527

28. Латвия
- BONAPARTI.LV - Questa Notte - номер: 13528

# 80
  • София
И пак БРАВО на Мама Цоцоланка!!!

Някой знае ли как са прогнозите към момента  newsm78
Март бяхме втори по зрителски вот
Април бяхме в топ 5
А сега нещо букмейкърите ..............  newsm78
Сръбкинята май е фаворит  ooooh!

# 81
И пак БРАВО на Мама Цоцоланка!!!

Заключиха ме,а нали съм клиентка на твоята работа - явно ми трябва още един чифт стъкълца,че недовидях,че има вече тема....А Верити ме посъветва и тук да пусна инфото....Дано чужбинските мами да гласуват,че хубава-лоша смятам,че песента ни е добре да отиде колкото се може по-нагоре! Ами ако спечели?

# 82
# 83
Важно е изпълнението на живо! Лорди дали букмейкърите са ги сочили за фаворити?!?!?!
Дано стигнем поне до финал  Praynig Praynig Praynig

# 84
# 85
някои са се захванали да се дърпат ,че текста бил тъп....
Я да се заслушат в останалите песни,екстра си е нашата и поне не е боза като 90% от останалите.Успех на наште,ще пусна глас и аз.

# 86
Бре, поне за топ 10 има шансове  Praynig Praynig Praynig
пак ще си е успех според мен  Praynig Praynig Praynig

# 87
Ако въобще се класира след тази вечер ще е успех..Що няма анкета дали, а?
Щеше да покаже 95 % , че ще класира и разбира се нямаше да се клсира..
Мино, ти верно си непоправим оптимист, чак и 1во място  Laughing

# 88
Няма анкета, щото аз тая тема я пуснах отдавна, имаше 2 страници постинги и потъна в забрава до ония ден когато - бам! - някой я извади от дъното  Joy
Стига гадали, след няколко часа ще разберем отиваме ли на финал...Мен ако питате и това си е успех  Peace

# 89
Песента много ми харесва!Съжалявам,че не мога да гласувам от тук! Cry
Като изчетох негативните мнения ми стана и смешно и тъжно!
Мили дами ,нима трябва да напуснете родината,за да може да оцените красотата и богатството на българския фолклор!!!
И дали всички турци,гърци и т.н. непременно си харесват песните,та да застанат зад тях и ги подкрепят? Naughty
Бъдете по-солидарни  и единни.
Иначе горко на нацията ни!!! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт