Сайтове за отдаване и продаване на имоти?

• 1 174
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, може ли да препоръчате алтернативи на Imot.bg за пускане на обяви?
Пробвахме в OLX, но засега никаква полза от обявите, пуснати там.

# 1
# 2
Пробвайте и в ALO.bg.

# 3
  • София
Ми има групи във Фейсбук, който са за определени градове.

# 4
  • София
В групи не съм пускал, че хейта е огромен като коментари под обявата, но в маркетплейса имам много запитвания, което значи, че се гледа от огромна публика.
Разбира се комбинирам във всички портали за имоти и обяви, някои вече споменати, пък кой-какъвто контакт си избере.
ПП. За продажби пиша, не отдавам нищо.

# 5
  • София
Ами заключете ги просто и оставете телефон. Който иска ще Ви намери Simple Smile

# 6
  • София
Смеещите се човечета също приемам за хейт, а тях не можеш да изключиш. А като ги видя и ме кара да качвам цената 😃

# 7
  • София
Вие искате да си продадете имота или да се поддавате на елементарен хейт Simple Smile ? Ваше решение все пак! Успех
Иначе вдигането на цената до безкрай единствено ще Ви накара да си продавате имота дълго време

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:40 от I.R.

# 8
  • София
Аз съвет не търся, а автора на темата.
Всичко останало е хейт!

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:04 от Exter

# 9
  • София
Отговаряте вместо него и давам съвет.

# 10
Имот.бг е най-големият портал за имотни обяви в България, но и там има някои тънкости, които трябва да се вземат предвид при пускане на обява. Казвам го като брокер. За всеки имот е много специфично, съответно и за район. Особено, ако пък имотът ви е по-скъп,  трябва да се вземат под внимание и други фактори. Обърнете особено внимание на снимките.
Успех Simple Smile

# 11
  • София
И информацията, защото половината, която дават брокерите не е вярна.

# 12
НЕ исках да го пиша, но точно от Имот БГ си ме излъгаха - преведох им пари, но в сметката на акаунта не са отчетени. Дари им писах за това - ни вест, ни стон. Не ми е за 50-те лева, но сега дава, че нямам наличност за да активирам обявите и затова търся алтернативи, заради принципа.

# 13
Надявам се, че следиш обявите „Търся“. Понякога се оказва, че някой търси точно това, което продаваш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт