На море в България 2026 г.!

• 16 875
  • 117
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте, прочетох каквото намерих по темата, но моля за още информация за Премиер форт бийч -Свети Влас. Интересува ме, тъй като хотела е голям, пък виждам, че има и апартаменти, дали има голямо струпване на хора на плажа.  Има ли достатъчно чадъри, или се налага да ставаш рано за да запазиш?
                Също дали плажа е на голямо разстояние от хотела и има ли голяма денивелация, т.е доста стълби на слизане към плажа, защото ще сме с малко дете.
                И с оглед на това, че базата е голяма има ли струпване на много хора за хранене и трябва ли да се изчаква , за да се освободи маса?

# 61
Лутам се от доста време. Пуснах запитвания за доста хотели, направо ужас. То човек се чуди къде да иде на това ниско качество и високи цени. Та, виждам аз, че хотел Атлиман Бийч Китен пуснали охерта, реновиран хотел, с ол инклузив. Първо обявиха , че може с домашни лйбимци, днес ми съобкават, че се отказват от това свое решение. Същото стана и с новия хотел , койт ще отвори това лято в Китен- Ел Маре Китен.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-park-hotel-atliman … iych-kiten-20536/

Пуснах запитването и преди да потвърдя се чувам с агенцията и ми кацват, че всеки момент хотела ще си вдигне цените с 15%, заради пързалките и басейните, които мислят да направят преди да започне сезона.
Сега се чудя за хотел Алба в Сл.Бряг или този хотел.

Частните квартири и апартаменти под наем и те са със 100% нагоре, бунгалата същата работа.

Здравейте! Може ли да споделите информация за хотел Ел Маре Китен? Гледах им сайта, но нищо не пише за пързалки и басейни. От коментара Ви разбирам, че ще бъдат направени преди сезона.

# 62
  • В.Търново
Аз се отказах от този хотел. Малко несериозни ми се струват. Първо обявяват, че ще приемат домашни любимци. След като чаках одобрение на резервацията ми се бяха забавили от хотела и се наложи да ги търся лично тях. От агенцията не можеха да ми дадат отговор защо не приемат запитването им за мен в хотела. След като се обадих в хотела ми казаха, че няма да приемат домашни любимци и в последствие агенцията коригира това. Отказах се. Същия номер го направиха и от хотел Атлиман Бийч, едно към едно. Пързалки ще има в Атлиман, но тепърва собственика ще търси от Турция какви да закупи. Не се знае дали ще са по-детски или за възрастни. Накрая се отказах изцяло от Китен за новия сезон.

# 63
Здравейте, какво Ви е мнението за вилно селище Жасмин в Китен? Базата как е? Виждам че имат основна сграда и вили, кое е по-добре? Изхранването как е? С малко дете сме и ми е важно да има готвено, а не скари и т.н.

# 64
  • В.Търново
Брат ми почиваше миналото лято във Вилно селище Жасмин. Храната не е толкова разнообразна, но е готвено, както искате. Скара няма. Те бяха в основната сграда и са имали хубав изглед към морето.

# 65
Момичета, помагайте!
С моя мъж си търсим местенце за моренце. Няма значение в кое курортно градче ще е, стига само да е:
- тихо
- на първа линия
- апартамент
- с гарантиран паркинг
- в близост до супермаркет
- да има ресторант на една крачка
- да има тематични сувенири (например Черноморец е известен с бонбоните си, Поморие с ракията си, Несебър с вятърната си мелница)

# 66
Имам нужда от следният съвет, най-вече от семействата където предпочитат децата им да спят на нормално легло.
Как намирате стая в хотел с едно голямо легло и едно единично. Гледам в момента разни оферти в Албена на космически цени и на всякъде двойно легло и разтегателен диван, дори и апартаментите. Аз ли не знам как да търся или на всякъде е така ?

# 67
В Китен сме спали в хотел с три нормални легла. Не е ОИ. Но аз така го и търсих...третото да е нормално, не диван разтегателен.

За ОИ хотели вай трябва апартамент.
Двойните стаи в 99% са с диван=трето легло.

# 68
Имам нужда от следният съвет, най-вече от семействата където предпочитат децата им да спят на нормално легло.
Как намирате стая в хотел с едно голямо легло и едно единично. Гледам в момента разни оферти в Албена на космически цени и на всякъде двойно легло и разтегателен диван, дори и апартаментите. Аз ли не знам как да търся или на всякъде е така ?

Здравейте! Миналата година бяхме в Парадайс Бийч на Влас.
За бабите и внучките бяхме наели апартамент с една спалня, като в хола имаше две единични легла.
Тази година сме резервирали за Атлиман Бийч. Двойните стаи са спалня плюс единично легло.

# 69
  • България
В Уейв Ризорт стаите са с двойно и единично легло.
В Грифид Ноа се води диван, но е като единично легло - не се сгъва и разгъва. Много и удобно.

# 70
В уейв обаче цените са даже по-високи от албенските.

# 71
В Албена сме били отдавна, имаше стаи със спалня и двуетажно легло. Обаче там на неремпнтораните хотели стаите са малки, кутийки и мебелите са малки. Да хубаво е, но някак цената ми е прекалена за тая кутийка.

# 72
  • В.Търново
Леглата на 2 етажа в Албена не бяха ли в по-старите нереновирани хотели?

# 73
Да, ние бяхме в Елица. Той не е реновиран. Нека да пита в темата за Албена,ще и отговорят.

# 74
В Албена в Калимера Ралица има спалня с единично легло - https://albena.bg/bg/calimera-ralitsa-superior
Стандартното крило също е реновирано. Преди в цената беше включен и вход за аквапарка.
Със сигурност има в хотелите първа линия - Сенди Бийч, Калиакра.

Общи условия

Активация на акаунт