На море в България 2026 г.!

• 17 782
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
Имат анимация за тийнейджъри, да - дартс, стрелба с лък и подобни. Напитки може да си купувате от супермаркета на по-ниски цени и тях съм определила като нормални, не ми се влиза в тази дискусия, всеки си има критерии и разбирания. Можете да ползвате свободната зона на плажа, но бързо се напълва, така че ще си прецените какво ви устройва.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 08:17 от Melusine

# 121
Имат анимация за тийнейджъри, да - дартс, стрелба с лък и подобни. Напитки може да си купувате от супермаркета на по-ниски цени и тях съм определила катонормални, не ми се влиза в тази дискусия, всеки си има критерии и разбирания. Можете да ползвате свободната зона на плажа, но бързо се напълва, така че ще си прецените какво ви устройва.

Коментарът ми не беше срещу вас. Предполагам, че навсякъде вече са подобни цените по морето, което е  новото ‘нормално’. Ние все ходим на ол инклузив и се старая да има и включени чадъри, затова губя ориентация със свободната консумация.
А по време на храненията има ли поне включена вода ?

# 122
Да, по време на храненията има вода и сокове от машини, сутрин и кафе. И ние досега сме ходили все на ОИ и сега осъзнавам, че просто съм си хвърляла парите. 3 или 4 години на ОИ с уж включени чадъри на плажа постоянно обикалях да търся свободен заради масовата практика с хвърляне на хавлии от ранна утрин и ужасно много се изнервях от това, по басейните беше още по-зле. Отделно тук не всички гости ползват всички хранения, някои изобщо дори не, и някак не се усещат по този начин тълпите. Няма тумби с шумни румънци, деца имаше много, на сходна възраст с моите, и говореха повечето български. В последните 2 месеца плащах по 8 евро за голяма бира на няколко места в Западна Европа, даже на едното място голямата бира беше 400 мл, в София също не са по 2 евро бирите, та от тази камбанария ми се струва ОК, но аз не пия, мъжът ми пие по 1 бира на обяд и вечеря и евентуално 1 на плажа следобед, паркингът е безплатен, така че спрямо ОИ почивка и това, което сме ползвали, пак е много по-изгодно, и ползвах, каквото искам, без да ми се налага да се разправям, което за мен лично е топ приоритет. Фрапето за 5 евро ми се стори в повече, но пък на мен това ми беше единственият допълнителен харч и с голям кеф си го пиех всеки следобед, даже ми го пресипваха в моя термо чаша. В ресторанта има и фризер с пакетиран сладолед, още от закуска, ако ви е важно, децата масово от него взимаха, въпреки че имаше и насипен. Плодове имаше много различни и бяха страшно вкусни.

# 123
Колко е хубаво, че отделяме от времето си и пишем отзиви тук!
Голяма сила сме, особено в днешно време, когато всеки лев/ евро трябва да разпределим възможно най-правилно!

Melusine, свободната зона от плажа има ли скалиста част, по-дива / в самото море/?
Изобщо нещо повече за свободната зона да ми кажеш....доста отдалечена ли е от комплекса?

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 15:58 от demirche

# 124
Не, няма, просто едно малко плажче без шезлонги е. На 2 минути от комплекса е и е между два платени плажа.

# 125
  • В.Търново
Чудесен отзив за Премиер форт Бийч! А сладките как са? Торите вкусни ли са? 😁
На колко се намира от населено място?

# 126
Всичко сладко беше хубаво - желета, баклави, фунийки с крем, брауни, кето шоколад, рула, торти - страхотни, красиви, нямаше типичните петифури суха паста в 10 цвята. Десерти им е може би най-силната станция. Суши има също всяка вечер. В самия Св. Влас е, по-близо до Сл. бряг, вижте в Гугъл спрямо каквото Ви интересува, ние паркирахме в събота, настанихме се и излязохме, като си тръгвахме след 8 дни, ако не броим ходенето до плажа. Тези почивки са ми за плаж, да не готвя и да се наспя, дори анимация не искам, та никога не ми е било фактор например да има къде да се разходя вечер, лунапарк и подобни.
Ето няколко снимки от плажа, на втората снимка се вижда свободната зона:

Плажът е малък, не на всеки би се харесал (ако обичате големи ивици тип Албена или Златните, сигурно ще ви е тясно тук), но за моите критерии е точно, каквото търсех.

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 23:47 от Melusine

# 127
  • В.Търново
Страхотен отзив! Чудесно изглежда! Благодаря! 😊

Общи условия

Активация на акаунт