На море в България 2026 г.!

• 25 591
  • 199
  •   2
Отговори
# 195
Благодаря!
И последно - нещо повече за вечерните забавления може ли да ми кажете?

# 196
Благодаря!

Ами имаше програма и детска и за възрастни, единственото, което не ми допадна е, че беше на закрито предимно. Ние сме с малко дете и не сме ходили много на тези за възрастни, но бях видяла реклама в хотела, че едната вечер ще има програма за възрастни в Ноа, която вероятно е била на открито, те имат по-голям терен за такива неща. От тях една вечер се чуваше и голямо парти почти на плажа, но не знам дали на всичко може да се присъединиш като гост на Мареа или само на обявените в хотела.

# 197
Благодаря!
Тук не съм компетентна, защото ние не ходим вечер на анимация. Но миналата година имаше всеки ден програма, но беше в някаква зала до басейна, не е на открито, но може да е било заради хладното време вечер.

# 198
Привет, момичета, снощи се върнахме от морската ни почивка, аз и съпругът ми. / от 06.09 до 15.09 /.
Бяхме за 4 нощувки в Премиер форт бийч / двойна фамилна стая за 633 евро / и 5 нощувки в Сол Несебър палас / двойна стая за 740 евро /.
Успях да се възползвам от всички възможни отстъпки, резервирах чрез Визит.
Във Премиер форм бийч ни направиха комплимент и вместо във фамилна стая / която резервирах вместо студио, като прочетох тук, че студиото е много малко /, в едноспален апартамент - просторен, със странична гледка море, буквално стандартен двустаен апартамент.
Ежедневно почистваха, като цяло хигиената в комплекса е прекрасна.
Нямаше навалица, беше изключително спокойно, пердимно чужденци, много от тях с по 2, 3 дечица.
Храната отбрана, добре сготвена, разнообразна. Много грижливо отношение от всички обслужващи.
Всяка вечер имаше програма, до 22 часа и после спокойствие и тишина. Идеално за почивка.
Бяхме на пълен пансион, без напитки / освен стандартните за закуска /.
Проверих във Визит, след 15.09 ми даде още по-ниска цена дори / 488 евро за 4 нощувки /! Препоръчвам!
В Сол Несебър палас сме за 2 поредна година, защото доста ни прилица на Дюни - като пространство, организация, ентъртеймънт.
Обаче след Премиер форт бийч преживях културен шок като пристигнахме! Мноооооооооого хора, ама много!
Споменаха, че сме около 3000 човека / в 3 хотела /.
В първият момент направо съжалих за избора си, но в последствие някак успявах да се уединя - на далечни маси вън в ресторанта, на слънчевите тераси в най-сенчестата част / прелестни са! /
Въпреки многото хора нямаше скупчване в ресторанта, храната беше много и разнообразна.
Изкарахме си добре, но скоро няма да резервирам там.

# 199
  • В.Търново
Този Премиер Форт Бийч събира все положителни отзиви. Благородно ви завиждам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт