На море в България 2026 г.!

• 26 603
  • 204
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря!
И последно - нещо повече за вечерните забавления може ли да ми кажете?

# 196
Благодаря!

Ами имаше програма и детска и за възрастни, единственото, което не ми допадна е, че беше на закрито предимно. Ние сме с малко дете и не сме ходили много на тези за възрастни, но бях видяла реклама в хотела, че едната вечер ще има програма за възрастни в Ноа, която вероятно е била на открито, те имат по-голям терен за такива неща. От тях една вечер се чуваше и голямо парти почти на плажа, но не знам дали на всичко може да се присъединиш като гост на Мареа или само на обявените в хотела.

# 197
Благодаря!
Тук не съм компетентна, защото ние не ходим вечер на анимация. Но миналата година имаше всеки ден програма, но беше в някаква зала до басейна, не е на открито, но може да е било заради хладното време вечер.

# 198
Привет, момичета, снощи се върнахме от морската ни почивка, аз и съпругът ми. / от 06.09 до 15.09 /.
Бяхме за 4 нощувки в Премиер форт бийч / двойна фамилна стая за 633 евро / и 5 нощувки в Сол Несебър палас / двойна стая за 740 евро /.
Успях да се възползвам от всички възможни отстъпки, резервирах чрез Визит.
Във Премиер форм бийч ни направиха комплимент и вместо във фамилна стая / която резервирах вместо студио, като прочетох тук, че студиото е много малко /, в едноспален апартамент - просторен, със странична гледка море, буквално стандартен двустаен апартамент.
Ежедневно почистваха, като цяло хигиената в комплекса е прекрасна.
Нямаше навалица, беше изключително спокойно, пердимно чужденци, много от тях с по 2, 3 дечица.
Храната отбрана, добре сготвена, разнообразна. Много грижливо отношение от всички обслужващи.
Всяка вечер имаше програма, до 22 часа и после спокойствие и тишина. Идеално за почивка.
Бяхме на пълен пансион, без напитки / освен стандартните за закуска /.
Проверих във Визит, след 15.09 ми даде още по-ниска цена дори / 488 евро за 4 нощувки /! Препоръчвам!
В Сол Несебър палас сме за 2 поредна година, защото доста ни прилица на Дюни - като пространство, организация, ентъртеймънт.
Обаче след Премиер форт бийч преживях културен шок като пристигнахме! Мноооооооооого хора, ама много!
Споменаха, че сме около 3000 човека / в 3 хотела /.
В първият момент направо съжалих за избора си, но в последствие някак успявах да се уединя - на далечни маси вън в ресторанта, на слънчевите тераси в най-сенчестата част / прелестни са! /
Въпреки многото хора нямаше скупчване в ресторанта, храната беше много и разнообразна.
Изкарахме си добре, но скоро няма да резервирам там.

# 199
  • В.Търново
Този Премиер Форт Бийч събира все положителни отзиви. Благородно ви завиждам! Simple Smile

# 200
Докато ни са пресни впечатленията...
Търся препоръка за хотел по Южното Черноморие, с повече зеленина, възможност за разходки, предпочитам пълен пансион, но може и ОИ.
Ако има и вътрешен топъл басейн, ще е супер, защото ходим през септември.
Важна е чистотата и разнообразната храна, разбира се.
Нещо, което бихте посетили много пъти още!
Да си поговорим още мъничко за моренцееееее...Two Hearts

п.п. Воя, Премиер форт бийч, Сол Несебър палас, Дюни, Wave resort, Рейна дел мар вече сме посетили.
Търся нещо ново!

# 201
Здравейте,
знам, че все още е рано, но замисляте ли се вече за море 2027г.?  Може би скоро ще започнат ранните записвания за догодина. В тази връзка събирам мнения за приятни бунгала (последните години станаха много модерни и цените им доста се повишиха поне според мен) до сега не сме били и искам да пробваме нещо ново. Четох за Созопол еко, гледах и Елмона на Камчия. Някой има ли препоръки от това лято?
Благодаря предварително Simple Smile))))

# 202
Отрицателен отзив за Сий вилидж дар, Камчия. Бяхме там в края на юни. Къщичките са хубави отвън, но има една с мазе и нас ни настаниха точно там. Влажно и сумрачно, вместо климатик имаше влагоабсорбатор, а металното легло беше ръждясало. Матракът влажен, хавлиите влажни. Иначе чисто, нямам забележки. Казаха ни да паркираме пред комплексчето на една полянка, заградена с телена ограда. По едно време мъжът ми отива до колата за нещо и там някакъв мъж с кемпер го овиква, че полянката е негова частна собственост и да се махаме веднага. Ние в шок...звъним на жената, с която контактувахме и тя "еее, да, той ще прави паркинг за каравани, ама аз сега не съм тук, не мога да реагирам блабла, влезте паркирайте в къмпинга."
Как може да настаниш гост да паркира в чужда собственост???
На сутринта мина една жена, докато си пиехме кафето навън да се размразим и пита как сме. Ние казахме, че стаята е ужасно влажна и студена. Реакцията беше "ами да" и жената замина.
Отдавна не сме имали такава греда. Добре, че ме подсетихте да пиша. Отвън къщичките са супер и сигурно извън мазата всичко е точно, но отношението беше недопустимо. Бих преглътнала дори мократа стая, но това с паркирането беше върхът.

# 203
  • В.Търново
Здравейте,
знам, че все още е рано, но замисляте ли се вече за море 2027г.?  Може би скоро ще започнат ранните записвания за догодина. В тази връзка събирам мнения за приятни бунгала (последните години станаха много модерни и цените им доста се повишиха поне според мен) до сега не сме били и искам да пробваме нещо ново. Четох за Созопол еко, гледах и Елмона на Камчия. Някой има ли препоръки от това лято?
Благодаря предварително Simple Smile))))
О, да!
Мои познати почиваха на Камчия, но не мога да кажа кои бунгала. Като цяло са доволни. Но е за хора, които обичат спокойствието.

# 204
Грифит имат цени но са с много малък процент отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт