💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 937
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 105
Ех Калинка, Калинка, много си красив, ама май не си чел много книги. Не смятам, че неумението му да се изразява се дължи само на срамежливост Grin

# 106
Гледам с малко закъснение, но Игри на Волята постигат повече успех от Ергена 😂 майтапът настрана, Ръждавичка е сто пъти по-добре от Гизем, ако ще и да е малко негативна. Най-доброто за Ален Делон от пещерата!

# 107
  • София
Даааам, няма изненади. Иван ще е. Уф, става сложно. Жълт ще отпада. Дано не е Томи. :/

# 108
  • Варна
Зелените....

# 109
Коментарите на Дино са един път!

# 110
  • София
Зелените дано се разпаднат.
От ден първи си е едно доста негативно, токсично племе.

# 111
Аз пък не вярвам да пазят Иван, само защото говорил за саботажи. Ако е елиминационна капитанска ще си го оставят да си ходи .

# 112
Дино ще  ме скъса от смях Simple Smile
Ванката го закъса.

# 113
  • София
Дино, научи се първо как се произнасят някои по-сложни думи...
Чака ви Изолатор (дано).

# 114
  • В Града на липите
На сините сякаш и през ум не им минава, че капитанската може да е елиминационна.

П.п. Аз съм доволна че е Ръждавичка. Първо че е силна, второ че е голяма отговорност да е все един и същ няколко поредни седмици и трето че натриха носа на пишман бащицата на племето.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 20:40 от hrissi_sz

# 115
  • На Изток от Рая
Оф, иде ми да си изтрия един глас и да го дам за Алекс. Не било до искане, а до можене , че той на Ръждавичка на малкия ѝ пръст не може да стъпи, даже и на превързания😀. Не стига, че е посредствен, ами и с претенции

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 22:19 от Countess_M

# 116
  • София
Ех, Иван да беше в племето на феномените - от толкова желаещи за капитан, да не може да се вреди, тамън щеше да му е Simple Smile))

# 117
  • София
Уф, размина се бурята. Нямаше скандали...
Всеки иска, ама само един може. Амиии сега ще му треперя за Ръждавичка.

# 118
Млъкни бе, Сашко, не мога да те слушам повече - не ти стана манипулацията и почна да обиждаш.

И как всеки бил искал да е капитан като ти не искаш хахаха? Е**ти смешника е тоя.

# 119
Оф, на фона на безхарактерните дечица, Ръждавичка направо започва да ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт