💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 144
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 065
  • някъде другаде
Е те сините ако се отърват от котвата Наталия и им пратят Дечо , друга котва ще е гадно. Наталия снощи на битката беше напрягаща с това неспирно дуднене.

# 1 066
Този път Дино беше в разгара си да ръси бисери.

Дино:
- Да ползваме нашта женска злоба, която в момента е на максимум!

Нати за Пекин:
- Яка българка - ей тука с това на носа още по-страшна изглежда!

Дино:
-Тя нашта Пекин е корава - закъде ще пазят Ръждавичка?
-Тва да пуснат срещу Сапунджиева Гизем е все едно срещу Ливърпул да пуснат Ботев Враца.
-Нашта Сапунджиева не я гледайте, че е мършава, тя е здрава и корава.
-Драги зрители, това не е ли битката между Давид и Голиат за феминистки.

Павката:
- Гизем флитрува с всичко което види.

Ралица за Чикагото:
- Сега като оправи прическата вече със сигурност си добре.

Дино:
-Пекин е бахти звяра!  Питбул в действие!

Коеджикова:
- Това ми е най-щастливият момент за цялото предаване. Даже ми е по-хубаво отколкото като изпратих Карина на блатото.

Дечо:
- Аз знам че мога много повече отколкото си мисля!

Павката:
-Онази Гордиенко мислеше само за себе си, егоист в най-чист вид.

Ралица към Нати
- Случайно ли пропусна името на Гизем
- Не!

# 1 067
А не ви ли се струва, че Чикаго ги саботира малко зелените. Почти се даде на битките снощи. Реално той само 2 пъти излезе в началото и края и после лошо ми е, лошо ми е. Не му харесва новото племе, направо посърнал ми се вижда. Нормално де, много е тегаво при тях. Сигурно си мечтае да се разпаднат и някак да успее да се озове при сините отново.

Аз съм на същото мнение
Миньор, ли багерист ли не го разбрах аз какъв е ама грамаден е! И какво?! Баш като Украйнко на стената, както седя и викаше не мога, не мога и ги саботира( а после в блатната битка 2 пъти и то видяхме , че е като коза!)

Снощи той си ги съботира, най-нагло! Определено и в онеделник ще ги стботира за да се разпаднат зелените ! Убедена съм виждам го, колко е подъл и прост на гъдулка.

# 1 068
И аз бих саботирала ако бях в зеленото племе. За какво ми е да остава цяло? Пекин и Сапунджиева - змии в пазвата. Ще дойде някоя жена, ще обработят и някой мъж и ще цакат другите. Траян - безхарактерен, не се знае дали няма да завие като Николета по посоката на вятъра. Дино - доста простоват и тарикат. Ако е човек със силата на Чикагото - директно е абониран за капитански битки и номинации, силен противник за гонене. Ако ги разпадне и се върне при сините - ще му е супер. Освен това аз много искам да видя Пекин жълта. Леле, на това племе точно нея им пожелавам, особено ако Ивайло отпадне днес и ми останат точно 0 симпатични. Тази жена ще им види сметката на Томи и Миро и ще превземе коалицията. Като се надушат с Радостина.
Дечо какъвто е наивен, ще вземе да скочи при Радка в жълтото племе. А и той нали заявка даде да играе със жените. Току виж си сринал бързо позитивния имидж за 2 седмици. Joy Ако пък му дадат да пренарежда той разпадналите се, става автоматично най-мразения участник от племената. Направо ще го закопаят сценаристите.

# 1 069
Не знам дали има някой от зелените, който да иска да се запазят в този вид и да не саботира. Няма да се учудя, ако в понеделник всички саботират, без да са се наговорили за това.

# 1 070
Не знам дали има някой от зелените, който да иска да се запазят в този вид и да не саботира. Няма да се учудя, ако в понеделник всички саботират, без да са се наговорили за това.
JoyJoyJoy Като нищо

# 1 071
  • София
Не мисля, че Чикагото вчера е саботирал. Все пак са на изолатора без храна. Едрите мъже по-трудно понасят глада и на тях им трябват много повече ежедневни калории от един по-дребен мъж или жена. Съвсем нормално е на Чикаго да му е станало лошо и да му причерняло.

Защо му е на Чикагото да ходят на елиминации? И защо да иска да разпада зелените? Няма сигурност, че при разпадане на племето ще отиде в племето на Феномените. Там шансът е 50 на 50. Я Феномени, я жълти.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 08:55 от Мецани

# 1 072
  • София
Аз пък пожелавам на жълтите да се разпаднат, белким неприятната групичка се разтури и види малко зор.

# 1 073
  • В Града на липите
Според мен Чикагото не саботира. В крайна сметка двамата с Пекин измъкнаха зелените. Може да му е паднало я кръвно, я захар. Прилича на машина, но е човек все пак. На този етап в коалицията с Дино и Траян е в изгодна позиция. А и не помня да си е бил супер близък с някой от Феномените, че да иска да се връща на всяка цена.
Феномените наистина са уникални. Сякаш всеки е солов играч, но на арената са като юмрук.
Ако им вкарат Дечо, поне има кой да го сменя от мъжете. И е готов бушон, какъвто нямат, защото просто няма как една от Гизем и Наталия да не отпадне. Така мисля де, дано се изненадам.
За Алекс и аз си промених мнението. Нали казват че с какъвто заживееш, такъв ставаш. Та и при него така се получи. Когато иска може всичко. Усещам го че има голяма слабост към Калин.
И на мен Наталия ще ми липсва, колкото и да съм се ядосвала че бави племето. Без нея някак няма да е същото Grinning

Ако Феномените се запазят, като племе, ще станат една много хубава синя коалиция с жълти или зелени бушони. И най сетне ще видим коалиция и при тях Grinning

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 09:53 от hrissi_sz

# 1 074
Много ще ми липсва Наталия. Тази жена щом успя на Ръждавичка да влезе под кожата, че да плаче, че трябва да я номинира, значи е душа човек. Щеше ми се да стигне етапа с две племена, но като че ли се изчерпа Наталия и няма сили вече на арената.
Ще се надявам до последно Гизем и Радостина да отпаднат довечера, но ми се струва, че на стената ще спечели Гизем - точно неин стил битка и ще гледаме още любовни страсти. Ивайло ще отпадне, а после Радостина ще бие Наталия и ще вземе 100 гроша. И ще стане точно обратното на надеждите ми.

# 1 075
  • Sofia
Аз също съм за разпадане на жълтите. Там всички (без Ивайло и Кристиян, донякъде) са "стратег до стратега", мила моя майно льо! Отбор мишоци, лъжци и предатели. НиколеТка и тя - голяма бяла птица, мъж и заглади ли й перцата, забравя вся и всьо. Чудно, как е оцеляла до тази възраст?! Жалко за хубавата й външност, но природата си знае работата..

# 1 076
Тя Николета ако не беше с хубава визия, можеше и повече мисъл да влага и да е по-адекватна. Щеше да и се налага. А сега има късмет, че на хубавите жени лесно се прощава и компенсира с красота. Но то е до време. Все някога и акъл ти трябва.

# 1 077
  • Буркина Фасо
Ивайло е корав. ще стисне зъби и ще се бори докрай. ще е на 4 опорни точки и няма да натоварва контузения крак. Гьозлемето не показа успешни битки. само се тръскаше и псуваше, че не е успяла. за пъпчивата нямаме много наблюдение как е, но очевидно е възкръснала след 7 седмици гладуване. тя е най-отпочинала и без контузии. ще е отпор на Ивайло. кречеталото не го коментирам. свърши си работата с присъствието до сега.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:41 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 1 078
  • София
Много премерен, интелигентен съвет на сините снощи Blue Heart Голяма работа са те, такова племе досега не е имало в игрите - истински феномени са Феномените Blue Heart
Всички бяха прави, че Наталия е духа на племето  и ще липсва, дори и на арената. Няма да е същото без нея. Те така си тъжиха и за Чикагото, сега им е мъчно, че изпращат Наталия, макар да осъзнават, че това трябва да се случи.
Аз също си мисля ,че след обединението на племената ще визим една силна коалиция в лицето на Калин, Лапунов,Алекс и Ръждавичка. Дано Blue Heart

Довечера стискам палци за Ивайло и Наталия. Да видим какво ще се случи.

# 1 079
То е ясно, че Наталия няма да стигне далеч, има физически много по-добри от нея, и по-млади естествено.

Общи условия

Активация на акаунт