💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 188
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Дечо две години е манифестирал (модерното значение) и ето, че се случва.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 051
  • София
Нямам големи надежди, че Наталия ще се спаси. Щом ще има и втори отпаднал, а дано е блатното Раде

# 1 052
Гледам със закъснение и няма да чета за да не се спойлвам, но не мога да не отбележа нещо, което ме шокира - Радостина имаше много тежко акне, направо лицето и беше на буци. И днес изведнъж я виждам с почти идеална кожа. как по дяволите стана това?
Ами как , договаряш се с продукцията , че ще го играеш мъченик , описващ ада в който са те вкарали , те ти обещават леко побутване и синхрони . Ти решаваш коя дегизировка да вземеш -ужасна кожа , напукани устни ...Пекин е взела чорлавата коса ...Пито -платено

# 1 053
  • София
Ръждето пак ще минава три пъти трасето, ама поне сините ще чакат да ги задминат само заради поста на Нати. Grinning
Ако пък сините останат само четирима - ехааа, ми те ще са машини. Нула котви в племето. Grinning Ама искам до последно и Наталка вътре.  И те си я искат,  сладури бяха на съвета наистина. Blue Heart

Забравяш Алекс - ако не вижда изгода, няма да се раздаде - негови думи
Така че, дано поне 1 синя се върне, че ако той се налага да мине 2 пъти трасе - хич не съм оптимист за Феномени. Вярно Симона, Калин и Лапунов са супер добри, но все пак не са машини и най-малкото е възможно да допуснат грешка или да се изморят.

# 1 054
Гледах със закъснение , но коментира ли се какво е казал Чикагото , май Наталия спомена нещо и всички и заповядаха да млъкне. Да не би Чикагото да иска да разпадне зелените , за да има шанс да си се върне при сините

# 1 055
  • софия
Наталка има шанс само ако се спаси на стената. Ама подлъгващо подходяща за нея изглежда играта, не знам. Гиземчето е малко тежичка може и да се изпусне преди нея, а Ивайло с този контузен крак трябма веднага втори да слиза и да си чака трасето. Радка обаче ще се залепи на стената, тюююю може и тя да се спаси да му се не види. Confused
Хахххх, и ще симаме елиминационна Ивайло срещу Наталия. Ей това ще е комикс Joy

Измислям си само...

Пп. Ааа gg,  Hug "Алекс много израсна" - Генерал Ръжде го каза Grinning

Не ме дразни Алекс. И без него сините нямаше да са това племе - той най - ги хвали и се кефи, че са сплотени. Постоянно го повтаря и ги нахъсва, щом чак и на Ръждето и се откъсна да го каже на глас "сплотени сме". И държи спойката на  момчетата според мен. Абе всеки е на мястото си при тия феноменални Феномени Blue Heart
Но вярно е че се натрупва умората. Силни са момчетата и тях по-не ги мисля, но за  Ръждето ме е страх. Хем се спукват да я хвалят от продукцията(нож с две остриета), хем тя отдавна минава двойно, тройно трасетата.  Та дано тя да издържи. Добре че момичето е яко амбиция и хъс. Е,  и  с анулет в джоба - дано и свърши работа чак във финалната фаза и дано не срещу син брат. Grinning

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 01:14 от freespirit

# 1 056
  • На Изток от Рая
Чудя се, ако Ивайло /дано не/ отпадне на първата битка, какво се случва с грошовете му, взима си ги у тях😀 или победителят от елиминационната ги прибира или пък този, който се е спасил?

# 1 057
Радка - тъпото…трябва да й дадат награда за най-прост човек.
4 детайла за 30мин не можа да ги нагласи и след още 30 мин пак нямаше да в готова.
, какво забиване ви гони?
Тя от стрес и името ли ще си забрави?
Това е оправдание, а реалността е че просто е със спряло ментално развитие  в 4 годишна възраст
Отделно не виждам да е срамежлива, даже напротив, нагла, лъже  като дърт циганин и със самочуствие без покритие.
Аа и за накрая чак се чудя какво хубаво виждат някои в нея, една от най-грозните за сезона.
Е, хайде да не обиждаме 4ри годишните🤣🤣🤣 За външния вид не бих се изказала, мисля че няма отношение в играта, но за хитрост и наглост, там вече съм в шОк…
Радостина щеше да е герой, ако я бяха изгонили от блатото, но и това нямаше да се случи, тъй като тя умело влизаше под кожата на всички и си настройваше следващия изгонен.

# 1 058
Не знам какво се изненадвате за Наталия ,че е Човек, от ден 1 тук като я нареждахте го знам. Мен лош човек може да заблуди, че е свестен,временно естествено, но добър ,че е лош - никога. И това се отнася и за Калин и Лапунов.

# 1 059
Ако Ивайло отпадне грошовете му трябва да заминат за София, както на Карина. Обаче, зависи какво е решила продукцията. Може да ги вземе Рада.
Силно се надявам Йваило да издържи. Факт е, обаче, че е много контузен и втората фаза ще му е трудна. Със всички лешояди около него.
Направи ми впечатление, че на масата, Радето говореше като да рецитира нечии други мисли. Томи или Мирослав е господаря й там? Във всички случаи беше нахална и груба към Ивайло и без да мисли дрънка.
Стискам палци за Йваило и Наталия.

# 1 060
На тази стена имат шанс слаби хора с дълги крайници, за мен това са Ивайло и Гизем. Ивайло търпи на болка, дано да се справи. Гизем на стената ще победи Наталия. Стискам палци на Ивайло. Сигурна съм, че им дават обезболяващи, за да имат равен шанс на битките.
Чикагото ми се издигна в очите. Но и той като че ли има съвсем друго поведение при зелените. Разбра, че там вече има два генерала, Пекин и Дино, и не се бута между шамарите. Копира Траян, не дразни силните и се раздава в битките.

# 1 061
А не ви ли се струва, че Чикаго ги саботира малко зелените. Почти се даде на битките снощи. Реално той само 2 пъти излезе в началото и края и после лошо ми е, лошо ми е. Не му харесва новото племе, направо посърнал ми се вижда. Нормално де, много е тегаво при тях. Сигурно си мечтае да се разпаднат и някак да успее да се озове при сините отново.

# 1 062
  • Варна
Ако пък сините останат само четирима - ехааа, ми те ще са машини. Нула котви в племето. Grinning Ама искам до последно и Наталка вътре.  И те си я искат,  сладури бяха на съвета наистина. Blue Heart
Ако останат четирима няма ли да им вкарат Дечо?

# 1 063
  • Sofia
Сините са уникално- феноменални! За първи път от 7 години виждам такова племе, та те се номинират с любов и мисъл за ближния, без нападки и грозни обиди. Можело значи! Дори Алекс, който не харесвам от самото начало, някак се смири и не ме дразни толкова. Гиземката, не я слагам като част от племето, тя е притурка, дойде, врътна опашка, пофлиртува и реши, че мъжете са й в кърпа вързани, да, ама не! Не се дават сините толкова лесно. 😊 Гиземката и Радка-триъгълника трябва да си ходят, стискам палци на Наталия и Ивайло.

# 1 064
Примера с Алекс е много положителен и за реалния живот, как средата може да превъзпита и принуди някой да се държи различно. Дори и временно ,защото ме съмнява на тия години да може да се промени човек кардинално. Но може да бъде принуден да се съобразява малко или много.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 07:45 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт