💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 191
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 035
Тук жилетката на Дечо беше много по-гадна. защото освен дето му тежеше  при качване и тичане, му натоварваше ударно ставите и кръста при скачане от контейнерите. Което много го бавеше за да слиза  с минимален стрес. Ама, квото такова.

# 1 036
  • Варна
Както и предположих битката на Ивайло срещу три жени ще е трудна.

# 1 037
Наталия не беше така благородна и съвестна когато се спаси с грошовете на Ръждето, но да, сплотиха се, сродиха се много оттогава. Вероятно и отсъствието на Гордито много помогна. А и просто се умори, осъзна, че и' е време. Макар че нищо чудно да спечели първата битка какъвто е инат и дребничка.
 Изглежда в понеделник или вторник на капитанската ще изчезне едното племе - както в армията частта която загуби знамето си се разформирова (или поне така беше някога). Интересно каква ще е ролята на Дечо

# 1 038
Може да се каже, че днес сините загубиха на арената, но постигнаха една малка победа срещу продукцията. Според мен неадекватната реакция на Ралица го доказва. Наталия макар и вероятно да си отива, мисля че днес успя да кулминира образа си в предаването и да опровергае много от зрителите. И при Алекс се забелязва нещо такова.

И много правилно отбелязахте контраста със съвета на жълтите. На клипчето за следващия епизод показаха Томи пак да се излага като кифладжия. Една от най-големите мишки в цялото предаване.

# 1 039
Да, Томито и Миро мълчаха пред Ивайло, но зад гърба му сипят клетви! Сладури!

А Николета е като плазмодий.

# 1 040
Томи: Не мога да го понасям вече тоя...

По-добре си замълчи, че и без това нищо смислено не казваш... големи смешки са четиримата жълтури... 4 човека не могат да му стъпят на Ивайло на малкия пръст. 100% Ивайло е казал на обърканата млада дама истината, каквато е и о, шок! о, ужас! Как може.. Joy

# 1 041
Николета е рядко тъпичка.
Каквото си говорила с единия, как може да идеш да кажеш на другите???
Тя продължава да предава. Без значение какво й е казал Ивайло.
Да се разпадат в понеделник и Ивайло да заминава в друго племе.
Жълта, жлъчна отрова.

# 1 042
Страх ме е да си помисля каква ще е привилегията на Дечо!

# 1 043
Ралице, вземи се в ръце.
Стига с тая страст. Влюбените се разлюбиха отдавна.
И от какъв зор ще се рискуват силни мъже, за да спасяват хора, заради които губят битки.
Сините дори и на съвет са готини. Предсказуем резултат.

Ралица точно на това племе ли ще им разправя за страха от ходене на битки.Нали точно от това племе Чикагото отиде по желание на битка и видяхме как по нагласиха.
Браво на сините на съвета.Културно, без обиди и пак си остават сплотени.

# 1 044
  • София
При тази битка и с глупавото решение на сините първо да изпратят Гизем срещу Деси, а не Симона и наличието на Чикагото при зелените - очакван резултат.
Номинираните - също очаквано.

Блатните - Браво на Дечо. Интересно ми е обаче той къде ще е до битката в понеделник - ясно, че при снимачните дни не е било 4 дни по-късно - но поне 2 дни са минали до битката за територия и разпадане на едно от племената.

Утре - много ме притеснява тази игра - за Иво - не за друго - реално той ще е срещу жена (няма значение Гизем или Наталия) и нищо чудно да реши да е кавалер и ей така да вземе да отпадне. Не, не вярвам - дано е на битка срещу Радостина и да вземе 100 гроша за нейното елиминиране.

# 1 045
  • София
Явно ще е на блатото Дечо, нали натам го проводиха и той заяви, че вече е блатен крал. Дано не го хване и него болестта на колежките му и с влизането в някое племе да се превърне от принц в жабок. Grinning
Много се зарадвах, че той спечели, дано продължи със свежите коментари!

Доволна съм и от резултата от днешната битка, макар да се изненадах от някои двубои. Обаче никак не съм доволна каква игра са подбрали за утре, много ще му е трудно на Ивайло, дано просто некадърността на Радка се прояви по-бързичко.

И да се преброя в малобройния клуб на харесващите д-р Пекин Grinning по посочените причини - силна е, има присъствие на духа, не се плаши да излиза на битки.

Сините бяха много мили на съвета, явно наистина са се "споили", само новата кръпка нещо не се усеща как да се държи.

# 1 046
  • тук и там
Иво ми се струва пътник ,като видях каква елиминациона са подготвили.С този крак,а и най-тежък,не мисля че ще успее..За Ивайло и Наталия съм утре.Харесвам и двамата .

# 1 047
Иво ми се струва пътник ,като видях каква елиминациона са подготвили.С този крак,а и най-тежък,не мисля че ще успее..За Ивайло и Наталия съм утре.Харесвам и двамата .
Това е само първата битка и според мене няма да  падне пръв Ивайло така , че или ще спечели още тогава или ще отиде на втора битка където трябва да е трасе и там ще победи дори и с жилетка която ще трябва да носи .

# 1 048
Очаквана победа за лечителите днес, макар за момент да изглеждаше сякаш феномените могат да обърнат. Много е силна Пекин в такива битки, не мисля, че в играта като цяло има жена, която за силова битка да се мери с нея. Само онази Ваня, която спечели срещу Пенелова на кастинг битката ми изглежда в нейната категория Grinning  
Много са сладки, като започнат да се обясняват, как мъжете ги било страх да идат на битка, ами от какъв зор да ходиш доброволно, един Чикаго отиде и продукцията бързо показа как награждава такава себеотверженост. Но, когато Пекин номинираше не се оплакваше, дойде яйцето и до нейното дупе и сега тях ги било страх. Добре, че ги спасиха с избора на битка.
Съвета на сините беше дори приятен за гледане, наистина са сплотени, макар и да има сблъсъци понякога. Гизем сега дано е разбрала, че като си нов, няколко шеги и закачки не стигат да станеш част от отбора.
Много ми е жал за Ивайло и ситуацията, в която е, крака му изглеждаше наистина зле, когато лягаха да спят. И с тази битка изобщо не му правят услуга, но се надявам да стисне зъби и да издържи. Гизем на подобен тип изпитание вече се е доказала. Наталия е дребна и това може да й бъде предимство. За Радостина меко казано се надявам да отпадне. Нямам особено възпитани думи, с които да опиша впечатлението, което ми оставя от вчера насам. На нея й трябваше там един като Чикагото, да я сложи на място без да я жали. Николета не знам какво е очаквала, ама поведението й е също слабо казано глуповато. Защо се бил разсърдил Кристиан Grinning А, ти девойко хубава, защо се разсърди, че си искала капитански пост и те са те подкрепили. Проблемите, обикновено е добре да се дискутират първо с човека, с когото ги имаш и после да си сверяваш часовника с трето мнение, но по- лесно е просто да се обърнеш на 180 градуса и да хванеш поредната подадена ръка, без капка мисъл дали е подадена да те погали, или да те закопае. Неприятни са ми и четиримата и се надявам Радостина да отпадне, и да видим колко ще е пазена Николета после.
Дечо- Мечо, да се ненадява човек Grinning Наистина не го виждам да стигне далеч, но от тримата ми беше най- симпатичен и добродушен на пръв поглед. Иначе е супер делюжънъл, какви мечти две години, без грам подготовка. Joy Звучи ми, като да мечтая за джакпот от тотото, но да не пускам фиш. Но явно е късметлия, успех.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 00:49 от Lys Bleu

# 1 049
  • софия
Само да не падне пръв Ивайло, да, после на трасе, нямат шанс нито едно от тези момичета.
Играта за спасение изглежда подходяща за Наталка, ама тя няма издръжливост, иначе щеше да катери и Стената в по-лесния и вариант.
Та може и тя да отпадне там, и ще ме е яд.
Иска ми се да се спаси тя на стената. После Ивайло на трасето. Демек разписвам пътен лист на Хубавата Гизела и Радка Пиратка.

Ръждето пак ще минава три пъти трасето, ама поне сините ще чакат да ги задминат само заради поста на Нати. Grinning
Ако пък сините останат само четирима - ехааа, ми те ще са машини. Нула котви в племето. Grinning Ама искам до последно и Наталка вътре.  И те си я искат,  сладури бяха на съвета наистина. Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт