💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 110
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 125
Дано Ивайло се върне заедно с Наталия обаче. "Тъпоъгълния триъгълник от всички страни" Томи, Миро и Радостина/Радослава не и запомних името да си ходи, заедно с "обърканата дама" Николета, дето Ивайло каквото и да й е казал все тая. Ради, Ради ти от блатото дойде след толкова пропуски за победа, и победи едни от най-слабите и се възгордя нещо от думите на продукцията ли?(не си ли наясно, че продукцията понякога иронизира провокативно). Ще отнесеш обществения хейт яко, за това изопачаване на собствените си думи.

# 1 126
Много се радвам за Дечо. Че е слаб- слаб е, но предпочитам в пъти да го гледам пред Гордиенко и Десислава, които пък са пълна трагедия на арената, а особено украинката е неприятна и извън нея.
Егати плюването тука по Гизем, че била развалила рахатлъка на захаросаните сини любимци. На мен пък ми е най- симпатична от всички участници, след отпадането на Шопа. Дано тя и Ивайло се спасят. Радостина на никого няма да липсва, а на Наталия и мина времето. Вчера, когато тя стана коментатор съм спрял звука.
Говорехте тука за поведението на Миро и Томи, какви мишки били и така нататъка. Ами, след отпадането на Жорката, цялата им коалиция потъна- Миро и Томи си нямат овчаря, който да ги подкарва с гегата, Николета не знае на кого да пристане, Йоана не можеше да брои до 4. Очакван разпад, само ми е жал за Ивайло и Кристиян. Апропо, интересно ми е какво толкова ще каже днес на Николета, което да възмути двамата мъжкари. Както и ми е интересна тяхната реакция- ще репликират ли Ивайло или ще стане това, което всички очакваме и ще си затраят.

# 1 127
  • тук, на мястото си
Сигурно ще и каже, че ще я използват като бушон, ама това си е истина.

# 1 128
Егати плюването тука по Гизем, че била развалила рахатлъка на захаросаните сини любимци. На мен пък ми е най- симпатична от всички участници, след отпадането на Шопа. Дано тя и Ивайло се спасят. Радостина на никого няма да липсва, а на Наталия и мина времето. Вчера, когато тя стана коментатор съм спрял звука.
Аз също стискам палци на Ивайло и Гизем. Гизем ми е симпатична и искам да остане. Не заради любовните истории /от нейна страна привличане виждам само към Лапунов/, а защото е свежа и има хъс.
Наталия няма сили повече за игра и тя сама си го вижда. Редно е да отпадне.

# 1 129

Прави ми впечатление,че всички мерзости се извиняват с фразата" Все пак е само игра"..Та се чудя,тези хора не си ли дават сметка,че ги гледат толкова  много хора и че в края на краищата ,играта показва характер-какъвто си вътре,такъв си и навън..
Категорично съм несъгласен.

# 1 130
  • София
Днес съм на линия Simple Smile
За Ивайло и Наталия съм, но реално и четиримата ми харесват по различен начин. Няма човек от тези четиримата, който да не искам в никакъв случай да се връща.

# 1 131
Здравейте-тази Наталия ми лази по нервите...

# 1 132
Е, хубаво де, Ръждавичка не гласува ли за Наталия и Гизем?

# 1 133
Хайдее цяла България вика за Ивайло тази вечер Grinning На мен си ми е любимец и му стискам всички палци. Обаче Радостина с тъпотията си направо го превърна в герой в очите на зрителите, ако да е имало и хора, които да не му симпатизират.

# 1 134
  • София
Добре де, сега защо му трябваше на Лапунов да дърпа тази реч?
Вечната дилема, която е нищим вече 5 години.
Принципно е прав, но след това което каза неминуемо ще последва реакция и конфликт.
И въпреки това пак нямаше драми и скандали.

Феномените дори и когато спорят го правят конструктивно и спокойно. Аз не помня друго подобно племе. Simple Smile

# 1 135
  • София
Наталия ми лази по нервите.
От къде на къде трябва Лапунов да ходи на битка вместо нея! Особено като видяха какво се случи с Чикагото. Защо трябва мъж да ходи на елиминация, за да запази слабо звено.
Хайде, Наталия, към вкъщи. Театърът те чака за представление.
Ръждавичка също ме изненада неприятно с мнението за Лапунов.

# 1 136
Имаме новина, Николета отново е объркана.

# 1 137
  • София
Радват ме Ръждавичка и Наталия как се сближиха след първоначалните крясъци и конфузи.

Ивайло хубаво се опитва да отвори очите на обърканата млада дама, но тя пак си е изключила мозъка.

# 1 138
  • София
Ивайло се опитва да влее акъл в главата на Николета. Но там има една дупка от която всичко излиза...

# 1 139
  • В Града на липите
Най-вероятно е сценарно решение речта на Лапунов.
Направете разбор на съвета и той какво да направи, дърпа някаква нескопосана реч. Не очаквах Наталия да реагира така, но Ралица й пусна мухата.
Някой по-горе позна, какво толкова й каза Ивайло на Николета - истината.

Общи условия

Активация на акаунт