💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 109
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Теорията на Наталия да пращат силните на елиминация,  за да се върнат и да се съхрани племето не е правилна. Дават много изомерия, където мъжете издишат, рискуват да се затрият като племе и ще се получи обратен ефект.

# 1 141
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Ивайло защо се мори да и обяснява и да и отваря очите на бялата птица, няма никакъв смисъл. Женска коалиция смятала да прави, с кого по-точно, с Радка блатната, безумие.

# 1 142
Михаела бая ги е подковала. Женска коалиция на всяка цена! Като зомбита са - само това им е в главата!

# 1 143
Непонятно ми е защо си мислят, че някой е длъжен да ги пази. Да се радват, че има племена и разни Наталии, Десита и т.н. стигат бая напред, че ако играеха всеки за себе си, на първия час да са заминали

# 1 144
И аз съм тук,но не гледам. Чакам да минат 30-45 минс и тогава пускам. Искам да прескачам рекламите.

Вчера направи ли ви впечатление как на няколко пъти даваха гащите на Ръждавичка (в битката 1в1) и че беше в цикъл и прокапала.
Не е усетила или от Продукцията не са направили пауза,за да си оправи положението и да се преоблече?

# 1 145
  • София
Видяхте ли сега нагледно колко вредни са на Мишето далаверите.
Николета искала да играе с Радостина.
Защо? Защото са се клели в залата при Михаела.
И тя решава да избере да играе с този външен човек вместо с човек с който по естествен начин е станал по-близък в нея вътре във формата.

С тези треньори убивате формата!!!

# 1 146
Доживях някой в това предаване да направи кратък обзор на представянето на Радостина през сезона.

# 1 147
Ивайло е рядко достоен човек. В началото не го харесвах, след като видях визитката му. Обаче той се оказа корав, но според мен, раним и много коректен човек.

# 1 148
Калин ми идва леко слабоумен.

# 1 149
  • София
Доживях някой в това предаване да направи кратък обзор на представянето на Радостина през сезона.

Ивайло още повече започва да ми харесва. Само той от цялото им племе!
Едно грешно нещо не каза, каква е тая драма?

# 1 150
  • София
Николета е рядко тъпа.
“Ивайло искам да те гушна” и после ходи да клепа….А иначе щеше да мисли как и и кого да играе.  Ауууу откачих

# 1 151
Напълно е прав Лапунов, на елиминация трябва да се праща виновника за загубата , от това по-коректно няма.

# 1 152
Леле, тая Николета е страшна интригантка! Как докладва на "новата" си коалиция какво й говори Ивайло, иначе го прегърна в края на разговора.
А Томи какво се възмущава, прав си е Ивайло отвсякъде.

# 1 153
  • София
Аууу, Томи е потресен, всички са в шок, ама как може Ивайло лицемерно да говори, че Радостина последна излязла от блатото!!

Евала на Ивайло как разумно говори и съумява да се държи спокойно и хладнокръвно.

# 1 154
Дано Ивайло победи и Николетка балалайката да и видим гърбът и на нея....такива жени не ми допадат...

Общи условия

Активация на акаунт