💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 991
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Sofia
Много ми харесва кастът тази година, не смятам, че е провал. Писнало ми е от нацепени батки и фитнес каки.
Що бе!  😂 Я виж фитнес каката - Мис бикини, какво колоритно парче го раздава, че и самочувствие вади! Ако не са фитнес каките и батките, кой ще ни забавлява!? 😁 А сега сериозно, имам чувството, че липсата на въглехидрати и химията, която зобят унищожава и малкото останали им сиви клетки. Радето и то горкото, не прави изключение. 😁
П.С. И на мен тази година кастът ми харесва.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 18:40 от Crystal_Noir

# 1 411
Много ми харесва кастът тази година, не смятам, че е провал. Писнало ми е от нацепени батки и фитнес каки.

+100 👍

# 1 412
  • В Града на липите
И аз да се включа Simple Smile
За мен тази година кастинга е трепач.
Преди малко гледах Наталия в След игрите и много ми хареса. Наистина беше душата на Феномените. Каза, че на изолатора Ръждавичка много се е сринала, но вместо да получи подкрепа от Гордиенко, се налагало тя да я подкрепя, въпреки лукса който си купи на промоция.
Нали се чудехме може ли да реди пъзели Наталия, каза че можела. Само това била тренирала, но не искала да засенчва Алекс Grinning Оказа се, че почти нищо не е можела да прави и буквално преди игрите са й обяснявали, какво да прави.
Спомена, че много нейни колеги се амбицирали да участват покрай нея и предложи догодина да има племе наречено Актьорите Joy
Представям си само какво шОо ще настане и какъв хейт.

# 1 413
Харесвам каста. Догодина да има и отбор “професорите”.

# 1 414
Раду 💚❤️успех.

# 1 415
  • София
Аз пък се надявам догодина да има пъзелисти. Тези готови наполовина пъзели са тотална подигравка. Пъзелите много често обръщат цялата игра и са ми интересни колкото и трасето понякога.

# 1 416
  • София
Раду започна устремно.
Тук опита от Арената е много важен, а той е участвал на много битки.

# 1 417
  • В Града на липите
Радостина и Наталия май стрелят по-добре от Раду и Мечкаров Grinning
И все пак да, опита си е опит. Има шанс да ядат пици.

Тази година правилата се променят, както им скимне на сценаристите. Сеирджии.

# 1 418
  • София
Този калистеника ли каза, че е тренирал?
Фейк калистеник.

# 1 419
  • София
Мечкаров много се изтъква, пък не може да мине халките..

# 1 420
В такава битка просто не може да има такъв гювеч... И какво, като го бил затворил с една обиколка? Тик се играе на точки. Да бяха дали на Раду 10 точки аванс например.

# 1 421
  • София
И сега хукна без веригата, Павел блее.

Този Мечканов не знае къде се намира.
Сега пък забрави да стреля с топките по кубчетата.

# 1 422
  • София
Рутината на Раду е от голямо значение, добре че заложиха на него. Дано им донесе храна..за Чикагото и Дино ми е жал..

# 1 423
Ще гледам днешния епизод по-късно и не ви чета, но имаше въпрос за Чакалкаста. Дани разкрива интересни неща за неговия сезон, вкл. за Цецо, храна и т.н. Но ми е трудно да изпиша всичко, защото е разпръснато и е по лъжичка. Има доста добър прочит според мен и на настоящия сезон. Така че, ако някой има време, аз лично го препоръчвам за гледане. Ководещата на Чакала малко товари, но се търпи.

# 1 424
  • София
Мечканов каква беше тази стрелба. Така ли се държи пушка.
Хахаха

Общи условия

Активация на акаунт