💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 998
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 425
  • На Изток от Рая
Радостина и Наталия май стрелят по-добре от Раду и Мечкаров Grinning
И все пак да, опита си е опит. Има шанс да ядат пици.

Тази година правилата се променят, както им скимне на сценаристите. Сеирджии.
Техните мишени са по-далеко от на женската елиминация.
Мечкаров милият не знае къде се намира, много се шашна това момче

# 1 426
  • София
Мишените далеко, пушките от Тему. Май ще стрелят до утре JoyJoyJoy

# 1 427
Да. Радостина е по-добър стрелец от Радо. Лечителите защо аплодират само Радо? Не сте честни. Дайте кураж и на другото момче.

Били заложили на него, ясно..

# 1 428
Не са били и на пейнтбол Sad

# 1 429
Този младеж Мечкаров на разходка ли е тръгнал... хич го няма

# 1 430
И аз се чудех защо са толкова зле с мерника, но после видях, че дистанцията е поне двойна на вчерашната. Не се знае и каква е точността на тези пушкала на по-голямо разстояние. Например с истински пистолет след 50 метра е хазарт. А с това много по-слабо пушкало и десет метра може да са въпрос на късмет.

# 1 431
Не знам колко часа е била играта, ама като гледам какви дълги сенки падат по арената, май слънцето отива към залез. Раду е фурия по трасето, добре държи пушката, но защо така му бяга мишената... 

# 1 432
  • София
Относно Рълев.
Нищо за което да не е говорено...
Ако в края на подкста се каже нещо друго ще пиша, но това което казаха (някъде около 30 минута), че според Викинга (Дани планинския водач от сезон 5, от Гладиаторите) Рълев бил гласен за един от основните фаворити, заради сторилайна му и той го усетил там на място в самото племе като дошъл и отношението на редакторите към него и тях и как все ги насочвали да говорят за него или да му вдъхнат кураж заради брат му и т.н.
Ясмин се намеси с една жълта клюка, че били му обещали победата на Рълев, за да не ги съдел, защото Ники (брат му) бил много зле в болницата (той нали напусна по медицински причини, нещо се беше натровил). Обаче Викинга каза, че той като отишъл в болницата заварил там Ники и той се чувствал много добре и искал да се връща и казал, че ако трябва на челна стойка ще застане, ама лекарите не го пуснали.

# 1 433
Съгласен съм с мнението, че кастът е провал. Има приятни персонажи, но повечето са или безлични, или тъпи, или слаби в игрите. Някои съчетават или всичките компоненти (Гордиенко), или поне два от тях. Други са откровени неприятни. Жените специално са като подбрани с конкурс- една Гизем ми беше много симпатична с цялата енергия и лъчезарност, които струяха от нея, останалите са ми направо негледаеми. И това с абсурдният лайтмотив на сезона да добутаме жена до победата. Капитанската битка тая седмица беше черешката на тортата. Така като гледам, май- май Ивайло ми остана най- приятен от всички, Калин и Лапунов не са лоши, Траян също. Дечо е симпатяга (за арената по- добре да не говорим). А, Чикагото го слагам втори след Ивайло. Дино е пич, ама аурата на Пекин на черна дупка покрай него някак ме кара да не ми пука чак толкова за представянето му.

# 1 434
  • София
Друго нещо за което не знаех, но това е така, защото не им следя сторитата така както едно време, та за това имам някакви пропуски.
Та Светлин (гаджето на Ваня и победител в Турнири на волята) подготвял Гордиенко. Така че тя е негов покемон.
Ами ужасна реклама за Светлин. Хахаха

# 1 435
Не знам колко часа е била играта, ама като гледам какви дълги сенки падат по арената, май слънцето отива към залез. Раду е фурия по трасето, добре държи пушката, но защо така му бяга мишената... 

Бяга, защото при ниската скорост на топчетата на такава дистанция разсейването е много голямо. И вятърът пречи много.

# 1 436
  • София
Тази битка ми стана много досадна.
Този Мечканов сякаш насила са го докарали в Дуранкулак.

# 1 437
  • На Изток от Рая
Друго нещо за което не знаех, но това е така, защото не им следя сторитата така както едно време, та за това имам някакви пропуски.
Та Светлин (гаджето на Ваня и победител в Турнири на волята) подготвял Гордиенко. Така че тя е негов покемон.
Ами ужасна реклама за Светлин. Хахаха
Освен това м/у двуразовите тренировки при Светлин е ходила да плува при Жорката

# 1 438
  • София
Уф, не съм казвал че "кастът е провал" (хубав си е този каст), а "кастът е провален" (от поредица грешни решения на продукцията). Поне аз виждам голяма разлика между двете.

Благодаря, diavolo, за подробностите. Щом Ясмин го е казала значи не е сериозно. Тя от време на време си получава подобни "сигнали от Космоса".
А за Гордиенко и Светлин: това се знаеше още от преди да почне сезона. Изненадан съм че никой не го е писал тук.
Всъщност съм виждал и Ръждичката на снимки от същата зала.

# 1 439
Гордиенко не мисля, че е лоша реклама за Светлин, а за самата себе си. Толкова си може жената. Светлин не може насила да я направи силна на терен и добър човек Grinning

Общи условия

Активация на акаунт