💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 993
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 455
Казаха, че първото място е много важно. Да не накарат Дечо да избира от вторите и третите кое племе да разтури?
Нямаше ли в някой сезон пак такъв избор? Вече започвам да ги забравям тези подробности Simple Smile

# 1 456
Как ви се стори промото?
От самото промо лъха на жълта победа, а и те не са били от много отдавна на Резиденцията. Просто си гледам статистиката.
Дано разкарат Изолатора. И вече да има само резиденция и стопанство.
Зелени или сини ще се разпачетосат.
Аз си стоя на моето - Лечителите ще загубят и ще бъдат разграбени.

Дечо го няма. Явно ще се появи след битката и ще се присъедини към племето с 7 човека. Защото ще бъдат 8 на 7

Аз си мисля ,  че пък сините ще бият просто в този състав ( дори и с появата на Дечо според мене )  са доста силни , като цяло всичко ще се реши на топчетата дано няма намеса пак от продукцията и на всичките племена дъските да са еднакви , според мене това което каза Павката , че сезон седем е различно и има още една изненада е появата на Дечо и ще го вкарат преди битката при сините макар и на промото да не го видяхме .

# 1 457
Аз искам жълтите да се разпаднат, те и без това не са единни. Зелените колкото и да се дърлят, ми харесват като отбор. Сините са всеобщи любимци, за тях нищо няма да казвам. Богът на игрите беше благосклонен към тях и добре си поживяха дотук. Simple Smile

# 1 458
  • София
Дали ще е задължително тя да минава няколко пъти или просто други двама от племето ще минават два пъти цялото трасе, както Дино в първата елиминационна. Вече няма други жени в племето, освен нея, за да е длъжна да прави смени.
Два от чувалите бяха по 25 кг, а останалите по 50кг, така че явно да. Също така един от мъжете ще трябва да мине два пъти(бг-мами молете се това да е Калин Wink)

# 1 459
  • В Града на липите
Няма смисъл да се молим, той ще е Grinning Ръждавичка и Калин могат да го минат и по пет пъти трасето Grinning
Е, последните два малко по-бавно, ама ще го минат Grinning

# 1 460
  • Варна
Ох, то голяма борба.беше тая вечер.
Трябваше Павел на 60 точки да им намали победата 🙄

# 1 461
Кое племе ще се разпадне ?
Червеното.

# 1 462
  • София
Скучна битка. Бях за Раду, въпреки че не ми е любимец. Обаче толкова време са играли, че бързаха да ги изпратят, че не остана време за нищо.
Утре съм за сините и жълтите, без значение как. Зелените да се разпадат. Но и жълтите са ми безразлични.
Само да не вкарат Дечо преди играта.

# 1 463
  • Sofia
Гордиенко не мисля, че е лоша реклама за Светлин, а за самата себе си. Толкова си може жената. Светлин не може насила да я направи силна на терен и добър човек Grinning
Точно същото исках да напиша, не съм ви изчела, а и още не съм гледала тазвечерната битка, но не се сдържах! От всяко дърво свирка не става, Фифо, Гого, Гризлито,  Светлин и сие, дружно да я бяха тренирали Гордиенко, все тая! Гледах я днес при Гала, еми ужасна е, няма да си крива душата. Каза, че много се страхувала да не се контузи, затова всяко препятствие, което не е минала било умишлено, защото преценила, че може да се контузи и това да й попречи на спорта! Тя не била некадърна, а пресметлива и с правилна преценка, видиш ли! Яко очерни Ръждавичка, била я предала, но такива били хората, а тя добрата душа.. Беше нахлупила някаква шапка, направо да травестит го докарваше. Много, много неприятно същество, и вътрешно, и външно.

# 1 464
Надявах се на по-интригуваща битка днес. Този пич не знам защо изобщо се яви и колко ги е тренирал тези спортове. Съдейки от моята камбанария (любителски само с няколко "женски" спорта съм се занимавала и на състезания само по плуване съм ходила) този не ставаше грам за този формат.

Има нещо, което ми харесваше в Раду и миналата година, макар и да помня, че ме дразнеше също на моменти.

Пожелавам му да си отпразнува подобаващо билета за сезона, който никога няма да се състои 😀

# 1 465
  • Буркина Фасо
ако искаха по-бързо да  мине играта можеше да им приближат мишените да ги виждат по-добре.
можеше в чувалчетата да са по 5-6 топчета, а не по 3.
с веригите пак "изравниха" силите.  Simple Smile

# 1 466
ако искаха по-бързо да  мине играта можеше да им приближат мишените да ги виждат по-добре.
можеше в чувалчетата да са по 5-6 топчета, а не по 3.
с веригите пак "изравниха" силите.  Simple Smile

Битката явно беше: Дайте да запълним час и нещо екраноо време! плюс рекламите!

# 1 467
  • Буркина Фасо
екранното време от 1 ч се запълва лесно.  снимки 3-4 часа  за 1ч тв време, от който 20 мин. са реклами.

# 1 468
  • София
Казаха, че първото място е много важно. Да не накарат Дечо да избира от вторите и третите кое племе да разтури?
Нямаше ли в някой сезон пак такъв избор? Вече започвам да ги забравям тези подробности Simple Smile

Това е отлична хрумка. Харесва ми.
Не, не си спомням да е имало такова нещо. Ще е за първи път.
Има логика по две направления - нали този сезон всичко било различно и нали имаха гръмкото обещание как Дечо щял да има съдбовна роля... Явно не е само да се появи и да попълни едното племе. Това е най-очакваното и логично нещо. Така че трябва да е нещо по-нестандартно.

п.п. Хмм, абе май имаше. Не е прецедент ама размиват ми се нещата от толкова много формати и не помня вече кога беше. Имам някакви съмнения за сезон 5, ама не знам. А може и да е от друго шоу, много неща са ми в главата.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 23:53 от Diavolo

# 1 469
И изниква въпроса, ако стане така дали избора ще е наистина негов или ще са му казали какво да прави Grinning

Общи условия

Активация на акаунт