💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 986
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 470
Е, как да не е имало такова нещо, Дяволче. Баш миналия сезон беше на императорския пъзел, който само "императорчето" нареди. Победителите избираха кое от другите племена да се разпадне.

# 1 471
  • София
Смятай, да бе
Аз малко преди мнението ти се редактирах, виж ми мнението ама не познах сезона. Било сезон 6. Хахаха
Ами толкова за сезон 6. Simple Smile

# 1 472
  • софия
Банда, миналата година беше подобно - победителите избираха кое от другите две племена да се разпадне. Губят ми се детайлите, дали не зациклиха на някакъв пъзел или какво беше? ...... ама ги нахокаха на арената и казаха на победителите да изберат кое племе да разпаднат.

# 1 473
  • София
Да, да.
Ама племе все пак. Сега това може Дечката еднолично да го реши. Simple Smile
Да видим, дано Феномените се справят. Те сега нямат слаб пост.
Ръждавичка ще минава два пъти, защото в другите две племена има по две жени, за да е равностойно. Ама това си е бая тежка игра, дано не стане нещо, че си е рисково и за контузии.
В тази игра най-важното нещо е да не допускат чувала да падне в морето, че след това няма вадене.

# 1 474
Павката:
-По една пица на човек!
Аууу ма много сте щедри бе!  
На тия празни стомаси, таман пица да ги натовари?!?

- Мечкаров - днес имаш шанс едно на мильон!
Павка ти учил ли си въобще математиката в училище?

- Сигурен съм, че не е пипал варели цяла година.
И аз! Нито е пипал варели, нито е мечтал за "Господин изолатора"

- От този момент променям правилата не 150 а 100 точки за победа!
Аха, пак недомислихте!

- Раду, можеш да вземеш две торбички!
Отново късно казано. Павката пак спи, хем в ущърб на добрия си приятел.

Раду услужливо се провиква:
-А веригата приятел, кой ще ти я носи.
Разбира се, Павката отново спи.

Павката:
- Ето гоооо Публиката е в екстаз!

Дино:
- Откъде го вадиш тоя батерия!

# 1 475
  • София
А може да стане като в сезон 3, когато Елизабет можеше да избира в кое племе да влезе и после реши да прати Мани при сините.

# 1 476
Някой правил ли е списък на спечелилите в битка за ол старс. Колко ли човека станаха. Дали наближават бройката за поне 2 отбора

# 1 477
Павката:
- Вижте го колко е силен
Племето си гледа Раду.

# 1 478
  • Sofia
А на кръгъл пъзел никога не се реди първо рамката.😉

Има някаква логика в това, обаче ако пъзелът е изцяло разбишкан. А при 50 процента нареден пъзел довършването на рамката страшно облекчава нещата.
Дори при 50% нареден пъзел, понякога е много трудно да довършиш първо рамката.Някои съседни части от нея могат да се допират само в една точка /все едно се допират два ъгъла/ и няма как да си сигурен, че са една до друга.Няма  го това застъпване, като при другите пъзели.
Изобщо не знам дали го обясних ясно.😉

# 1 479
Обяснението ти е ясно, но това не променя факта че всички те имат една обла страна - външната, което си е голямо улеснение. Освен това описаната ситуация може в конкретния случай и да я няма.

# 1 480
  • Sofia
Имаше я,аз затова и го написах.
Друг е въпросът,че повечето участници тази година и с обикновен пъзел не могат да се справят,щом се налага доста голяма част от него да е нареден и да им разделят съседните парчета по торбички.😁

# 1 481
  • Sofia
Различното в сезон 7 е, че кастът тази година е различен. Липсват пъзелисти и спортисти, но пък участниците са цветни, което ми харесва. Помните ли Господин "най-здравите" крака от сезона на Рълев (забравих му името), който издъхваше, докато преброиш до три? Омръзнало ми е да гледам фитнес маниаци с бутафорни мускули, които влизат с големи заявки и очаквания, и окапват докато мигнеш. С пъзелистите същата работа, Неделчо, който въобще не го харесвам си беше пъзелист, Катя от сините (от сезона на Ники майонезата) също беше много добра на пъзели. Сега няма такива ярки фигури, но не се оплаквам. Искам да гледам нормални хора, които наистина показват воля, когато силите те напуснат. Е,  липсват ми машинки от рода на Фифо, Момчи, Гого, Морунката, Геша, Ванчето, Гридин (дано не изпускам някой), но само продукцията е загубила от това, че е имала уникални играчи, които с изключение на Гридин не е успяла да направи победители. Гордиенко, "спортистката", ако въобще я запомня ще е с това, че имаше запек, а Радка - тъпоъгълната и титулувана бикини медалистка, с това, че цели шест битки не й бяха  достатъчни да покаже "великия" си потенциал. Докато една куклена актриса Наталия, една рехабилитаторка - Ръждавичка, един Калин - обикновен човек обичаш пещерите, един Ивайло, ако щеш, ще се помнят.

# 1 482

Синхроните за седмицата.

# 1 483
  • Варна
От три сезона насам събират участници за олл Старс. Да са събрали десетина човека досега.С тия темпове, ако ги събират още три, както каза някой по-нагоре някой от участниците ще се пенсионират.

# 1 484
  • София
Аз няма да се учудя, ако е било ясно на момчето, че Раду трябва да победи и той затова да не си е давал зор.
Гледах Наталия в "След игрите", много е сладка, но в предаването прекаляваше с поведението си. И аз съм емоционална и позитивна, ама пред телевизора все пак трябва да имаш по-нормално поведение.
А защо и Гизем не участва? Хайде, Иван и Гордиенко сигурно са сърдити, ама Гизем също няма поскаст.
А и участието им не влиза ли в договора им?

Общи условия

Активация на акаунт