💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 978
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 485
Нямах време да пиша, но ви четях за номинационната битка.
Много различно виждам от повечето и съм бясна, та да си го напиша сега.
Първо , Ивайло беше изпратен на заколение. Онези двамата Миро и Томи гледаха непрекъсното масата , когато говореха пред него. Ако има мишки-това са те плюс Алекс от сините (за Иван вече се знае и видя)
Та...надушиха ранен човек и давай да го повалим, без значение колко беше и още е полезен на племето и колко се раздава.
Това, което най-много ме втрещи направо и после видях тук как бегло го споменавате (дори не се отрази ) след първата битка на стената, веднага като падна Наталия какво почна да говори , да тропа с краче и да съска. Да, била душата на племето уж, душеприказчик, мил човек, чиста душа. Ми то актьорството си казва думата, тя си е влезнала във филма и ако не омае някакви деца на възрастта на сина и сигурно... Гледах я и в Събота сутрин-позитивна, засмяна, изобщо жена-мечта. Но...нито дума за това което изговори. Тропаше и се въртеше в кръг пред Радостина колко подъл бил Лапунов, как той нищо не правел, как не отишъл вместо нея, как се скатавал, колко грозно постъпил и това всеки може да го види и пусне отново. Не се спря, поне 5 минути съскаше пред ококорената  бикинка. И не е вярно, че Ивайло си мушнал пръста и затова тя паднала. Така беше и веднага си го махна , още търсеше къде да си  сложи ръцете, както и Наталия, получи забележка веднага и дори няма секунди да е бил в това положение, точно този момент го дадоха. Наталия падна след това и то защото не издържа. Каква беше гаранцията мъж по-тежък да се задържи или трябва някой да си ходи заради нея.
Ръждавичка явно са коментирали и я е надъхала, защото ги дават тя и Лапунов как правят тренировки. Тя правела, а момчетата се мотаели видиш ли-тя с лицеви опори, те набират на ръце , ама... Пита няколко пъти Лапунов защо не е отишъл, ама защо не попита Алекс, ако беше Чикагото при тях дали щеше и него така да пита. Наталия ги затвори с 3 обиколки, преди пак, тя видиш ли Ръждето била готова да и минава трасето, ама с колко трябва да ги затворят, та да тръгне не казва. Кой после ще наваксва загубеното време.
Наталия си беше бреме за отбора, вярно минаваше трасето на повечето места, но за колко време и колко пъти не успяваше на места. Защо трябва някой дето се раздава и е полезен да се жертва за хора без капацитет за тази игра, поне минимален или поне в нещо да са по-добри, освен с правене на скечове. Тя е умна Наталка, устата и говори добре, чела е книги, живяла е повече, има опит с публика и хора, еми...Ръждавичка , дето уж била принципна и горяла в битките, била за победите, била не знам какво си ...дръжки. Падна ми в очите с 200. Никакви принципи няма, показва и тя злоба, къде е мисълта за племето, нали тя беше капитан или забрави, че Лапунов искаше , ама нали тя много държала...при това се знаеше, че ще е номинационна. Ралица и тя ги надъхва, каква полза имат да изкарат хора с потенциал, да ги изкарат скатавки . Къде Наталия беше полезна, освен на масата и край огъня на приказки. Какво трябваше да направи Лапунов да отиде да се жертва и може да се контузи, да отпадне (ако е изометрия мъжете не им е силната страна) Защо да се жертва на този етап, като предстои сливане, като трябва да вземат битка и да се запазят които заслужават , да продължат напред, да имат ядро. Умната Ръждавичка не можа от злобата си да види това. Лапунов това, Лапунов онова , ама тя като капитан какво прави и защо приема човек котва в племето да продължи и да се разпаднат ли?
Дълго стана, ама ...само да напиша, че актьорите около Наталия били вдъхновени и те да се запишели в Игрите, та...очаквайте ги.
Ама бясна съм, толкова нагли жени не е истина да има.

# 1 486
Наистина се нахвърлиха върху контузения Ивайло. Много грозна постъпка на Миро и Томи.
Томи ми е по-голям мишката и от Иванушка!
Отделно и него го заместват в отделни елементи, защото не може да ги мине. Не си спомням Ивайло някой да го е замествал!

# 1 487
  • Буркина Фасо
Ивайло е силен и за това момента, в който е контузен е най-удачен за номиниране и елиминиране.
възможно ли е и Ръждето да извади анулета когато са обединят и да го изпрати на битка?

# 1 488
  • София
Прогнози за следващата седмица:

Феномените са останали все силни воини, нищо че са четирима и просто нямат бутане. А и са кадърни. Не виждам какъв гаф трябва да сътворят, че да не спечелят точно тази битка. Прекалено много започнах да разчитам на някакви повтарящи се модели и статистики и така си наруших много добрата познаваемост, така че ще бягам вече от това. Залагам на логичното. Синя победа! Оууии!
Лечителите се разпадат! Няма много логика, защото са силно племе, но съм го казал още преди месец и половина, а аз не обичам да се отмятам от прогнозите ми.

Капитани:
Томи, Лапунов и Чикагото
Ще е идеалка Чикагото да саботира и да се върне у дома си. 😉
Няма да го направи, майтапя се. Не е такъв човек просто.

Дечо ще е син!

Надявам се да разкарат изолатора и двете локации да са Резиденция и Стопанство.

Генерални прогнози

Топ 3 си ми остава: Ръждавичка, Калин и Миро - с победа за канадската сила! Учудващо подценяван играч, но ще видим дали съм нацелил скрития диамант или ще се сгромолясам.
Аз засега имам доста добра успеваемост. Горд съм с моите ранни и верни прогнози в полза на Андрей и Рълев. Още по средата на фаза 1 само като ги видях как се движат и им дадоха короната. Бях много близо с Юлиян, Ваня и Гешев (имам полуфиналист + двама финалисти от моите прогнози за победител), а най-далеч бях в сезон 4, където подцених Алекса. И не исках да повярвам на крещящите спойлери, които даваше самата продукция...
Топ 5 допълват Чикагото и Д-р Пекин
Топ 8 допълват Траян, Николета и Дино
Тук имам една новост. Траян се доказа, като много силен на пъзели и стои сравнително добре на терен. Така че дебютира в моя топ 8!
Топ 10: това досега не го бях писал, ама защо да не пробвам. Тук все тая общо взето, но пак си е престижно да попаднеш във финалния топ 10. Стрелям с Александър и Лапунов.
Ако са 9 финалистите (финалното племе), то ще заложа на Александър като деветия.
Сигурно ще учудя мнозина с номинацията на Алекс, но той си е скрита лимонка. Победи си комфортно Д-р Петров и също е силен на пъзелите. Въпросът е кой е пъзелистът на сезон 7? Траян или Александър? Но при тази мижава конкуренция този сезон що касае пъзелите, нищо чудно Траян и Алекс да пробият по-навътре през сезона, защото тези елементи са много важни. Това не са Турнири на волята все пак. Има и социална игра, коалиции и пъзели.
Голямата новина е, че махам Сапунджиева от моя списък. Напоследък не ми харесва как стои в битките и явно съм я надценил. Не мисля, че ще има сили да стигне до топ 10.
Както се вижда от моя топ 10 очаквам много голяма синя доминация, което е и логично струва ми се. Те са най-силното и сплотено племе този сезон и би трябвало да доминират играта и във фаза 2.

+/-

Тук имам сериозни размествания.

++
Ръждавичка

+
Чикагото, Мирослав и Лапунов

= / +
Ивайло, Калин, Александър и Дечо

=
Николета, Д-р Пекин, Радостина, Кристиан, Дино и Траян

= / -
Томи и Сапунджиева

-
нямам!

# 1 489
  • Bayern
Ръждавичка явно са коментирали и я е надъхала, защото ги дават тя и Лапунов как правят тренировки. Тя правела, а момчетата се мотаели видиш ли-тя с лицеви опори, те набират на ръце , ама... Пита няколко пъти Ръждавичка , дето уж била принципна и горяла в битките, била за победите, била не знам какво си ...дръжки. Падна ми в очите с 200. Никакви принципи няма, показва и тя злоба, къде е мисълта за племето, нали тя беше капитан или забрави, че Лапунов искаше , ама нали тя много държала...при това се знаеше, че ще е номинационна. Ралица и тя ги надъхва, каква полза имат да изкарат хора с потенциал, да ги изкарат скатавки . Къде Наталия беше полезна, освен на масата и край огъня на приказки. Какво трябваше да направи Лапунов да отиде да се жертва и може да се контузи, да отпадне (ако е изометрия мъжете не им е силната страна) Защо да се жертва на този етап, като предстои сливане, като трябва да вземат битка и да се запазят които заслужават , да продължат напред, да имат ядро. Умната Ръждавичка не можа от злобата си да види това. Лапунов това, Лапунов онова , ама тя като капитан какво прави и защо приема човек котва в племето да продължи и да се разпаднат ли?

Напълно подкрепям ! Писна ми всеки сезон жалки нагли женици да очакват мъжете да се жертват за тях! Наталия я харесвах точно до преди тази последна нейна битка. Откъде толкова злоба в това дребно телце ...За Ръждавичка не се учудвам антипатична ми е от ден едно

# 1 490
  • София
На мен ще ми е интересно Ръждавичка да изкара аНулета при разпадането на племе и да анулира разпределението. Grinning

# 1 491
Ръждавичка за мен е в топ три на най-силните жени за всички сезони на ИВ. Другата е Ваня, макар че не я харесвах много. За третата ще си помисля, не се сещам май за друга толкова добре подготвена жена. Smiley Нещо ми пречи обаче да харесам Ръждавичка, колкото и да е добра на терен. Има нещо подмолно в нея, а това, че трябвало Лапунов да ходи на битка, е пълна глупост. Не се сещам дори за една причина някой да жертва собствената си игра, за да спасява когото и да било.

# 1 492
  • Sofia
Не знам, но много се надявам Ръждавичка да не се опита да прецака Калинката. Да, вярно, че е само игра и всеки се бори за 1-то място, но и начина по които си минал по пътя към целта, за мен има значение. Нищо не трябва да е да всяка цена, дано Ръждето да не ме разочарова!

# 1 493
Ръждавичка явно са коментирали и я е надъхала, защото ги дават тя и Лапунов как правят тренировки. Тя правела, а момчетата се мотаели видиш ли-тя с лицеви опори, те набират на ръце , ама... Пита няколко пъти Ръждавичка , дето уж била принципна и горяла в битките, била за победите, била не знам какво си ...дръжки. Падна ми в очите с 200. Никакви принципи няма, показва и тя злоба, къде е мисълта за племето, нали тя беше капитан или забрави, че Лапунов искаше , ама нали тя много държала...при това се знаеше, че ще е номинационна. Ралица и тя ги надъхва, каква полза имат да изкарат хора с потенциал, да ги изкарат скатавки . Къде Наталия беше полезна, освен на масата и край огъня на приказки. Какво трябваше да направи Лапунов да отиде да се жертва и може да се контузи, да отпадне (ако е изометрия мъжете не им е силната страна) Защо да се жертва на този етап, като предстои сливане, като трябва да вземат битка и да се запазят които заслужават , да продължат напред, да имат ядро. Умната Ръждавичка не можа от злобата си да види това. Лапунов това, Лапунов онова , ама тя като капитан какво прави и защо приема човек котва в племето да продължи и да се разпаднат ли?

Напълно подкрепям ! Писна ми всеки сезон жалки нагли женици да очакват мъжете да се жертват за тях! Наталия я харесвах точно до преди тази последна нейна битка. Откъде толкова злоба в това дребно телце ...За Ръждавичка не се учудвам антипатична ми е от ден едно
А най-дразнещо е как след огромна подкрепа от страна на продукцията ,като успеят да елиминират силен играч се надуват все едно са ги надиграли сами. Ами не уважаеми, просто ви бутат

# 1 494
  • Варна
а бабата краварка как се жалваше Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 495
  • София
Има два типа жени:
Отиват за цвят (думи на всеобщия любимец Калин) / отиват за популярност (масовия профил).
Отиват да спечелят (много малко през годините).

Ръждавичка е от втория тип. Вярват си, че могат да спечелят.
Това няма как да стане ако останат комплексни мъже за финалната фаза.
Ръждавичка не бива да допуска Чикагото, Калин, Мирослав и Ивайло да са с нея в топ 5.
Дали ще успее? Едва ли. Няма достатъчно жени за силна женска коалиция.
Крайно време е ИВ да препишат от колумбийците и да има двама победители: мъж и жена.
И така всички ще се кротнат.

# 1 496
  • София
Аз пък очаквам жълтите да се разпаднат, освен Ивайло там силни не виждам. Томи е прехвален, а Миро е толкова дълбоко заровен диамант, че ще трябва да докарат миньорите от Африка да го изровят Simple Smile

Ръждето не ме кефи, чакам с нетърпение да издумка анулета срещу някой от собственото си синьо племе, за да докаже твърденията си от последните дни Simple Smile
Наталия ме разочарова с държанието си при битката на стената и отпадането си. Злобничка е от самото начало, имаше моменти, в които се прикриваше, но тц, не ме кефи. Дано не се набухат още от нейната гилдия в следващите сезони.
Стискам си палци за Калинко и Лапунчо Blue Heart

Зелените са ми безразлични. Да кажем Траян ми харесва, но в това токсично племе се губи.

# 1 497
Защо пък да няма актьори догодина? С какво са по-зле от био фермерите, например? Grinning

# 1 498
Ако са актьори, моля поне да не са изперкали, като Наталка

# 1 499
  • София
Това за двамата победители в колумбийската версия е "нововъведение" когато смениха цялостно концепцията със "The Box" (2021г), преди това 16 сезона си имаха само по 1 победител на сезон (15 обаче са след гласуване и само 1 стана със битка или по скоро 3 мини битки с по 1, 2, 3 точки за победа, т.е нещо като във Фермата), като изненадващо (или не 6 са жени). Разбира се сезоните в които жени печелят, само ясно затвърдиха в мен мнението защо вече не искам жена победител (просто без тежко рамо от страна на продукцията няма как да стане). Една от тези жени (може би най-добрата като качества сравнено с останалите "победителки") спечели, само защото във финалния епизод и изфабрикуваха предложение за брак, преди което ясно губеше във вота, но в последния момент "обърна" (да знаем ги тези Joy), другата пък (от техния all-stars, която в оригиналния си сезон инак си беше много симпатична) стана първа, на първо място защото всички жени (от трите племена) играха заедно в една коалиция, но въпреки това се наложи два пъти да я връщат след като беше отпаднала, и целия сезон беше в топ 2 на най-неприятните за гледане (другият такъв пак спечели жена, но тогава племе с бивши участници се бяха наговорили вътрешно да добутат една от тях до финал като преди това елиминираха другите две племена). Ако нашите посмеят да направят такъв сезон, воят ще бъде невероятен.

В момента в който въведоха концепцията "Super Humanos" (т.е по-спортният вариант който и в момента следват нашите хубавци) се видя, че дори и продукцията е безсилна пред естествения ход на природата: една истинска машинка на арената (а такива си имаха всеки сезон) автоматично пращаше жените в миманса.
Все пак не мога да си кривя душата и ще кажа, че Ръждичка сравнена със тези 6 победителки от колумбийската версия, в съответния им сезон щеше да бъде много по-достоен победител и дори да има нужда от по-малко помощ за да достигне до финалното гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт