💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 988
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 395
Обръщам се към тези от вас, които са активни спортисти. Възможно ли е след "седем седмици" на блатото без храна мадам "Р" да има толкова сила и тонус за арената. За мускулите трябват протеини, които тя не е получавала поне месец. Как се запазва форма? Отивам да си изпия протеина.

# 1 396
  • Някъде там...
Не мисля, че Калин е останал близък само с Лапунов и Чикагото. Лайква постове на Наталия, Гизем, Ивайло, Симона. Мирослав също беше писал под визитката на Калин. Просто явно не е от хората, които постват често. Ивайло например коментира и благодари буквално след всеки пост, който го засяга.
Искрено се надявам продукцията да не го прецака. Не че не може и сам да го стори, виждаме че всичко се случва, като с топчетата на Гого в неговия сезон или пъзела на Фифо, топката на Гешев, контузията на Момчил...

# 1 397
И двамата са женени и имат деца.
Михаела не е ли в осмия месец. 👀 Уж я следвам от 2 години, а да съм пропуснала бебето...

# 1 398
И двамата са женени и имат деца.
Михаела не е ли в осмия месец. 👀 Уж я следвам от 2 години, а да съм пропуснала бебето...
Мисля, че има предвид Гого и Фифо.

# 1 399
Михаела Къстева-Петкова е съпругата на Гого. Wink Нея имам предвид.

# 1 400
Ето и малко изненади от мен:

Бояна от първия сезон преди седмица е станала за втори път майка. Бебето се казва Самуил.
Скрит текст:

И разбира се екстремни преживявания с Калин и Лапунов:
Скрит текст:

# 1 401
  • София
Някой гледал ли е последния Чакалкаст? Казаха ми, че бил пуснал някаква бомба за победителя от 5-и сезон. Някой знае ли за какво става на въпрос (че е 3 часа цялото нещо Rolling Eyes) ?

# 1 402
Михаела Къстева-Петкова е съпругата на Гого. Wink Нея имам предвид.
Ясно, този факт съм го изтървала по трасето. Аз, като прочета Михаела, само за ,,великата" треньорка се сещам. 🤣

# 1 403
  • Sofia
...
Радостина не е редила пъзел през живота си - не знае че първо се изваждат всички парчета, че първо се реди рамката.
...
Павел им каза да ги редят торба по торба,явно за да им е по-лесно.
А на кръгъл пъзел никога не се реди първо рамката.😉

# 1 404

За мен лично "експериментът" със този по-различен и цветен каст се провали тотално във всеки един аспект, но вината за това е изцяло на продукцията: нито успяха да калибрират битките, така че поне половината да не изглеждат като параолимпийци (макар че това е обида за тези спортисти, които съм сигурен че щяха да се представят много по-добре във всяка една ситуация на арената); нулираха всички възможности за стратегии със малоумните кутии от "Сделка или не" (уж бяха да пазят жените, ама някъде се изгубиха в превода), нито успяха да произведат стабилни и запомнящи се сюжетни линии (или бяха прекалено изсмукани от пръстите или аха да почнат нещо по-интересно и веднага да провалят всичко поради пълна некадърност).

На мен пък сезоните с по-шарен и по-малко професионален каст ми харесват много повече. Най-интересна ми е социалната игра, а тя излиза на преден план с по-разнообразни типажи. Липсваха ми шматките (като близначките и Наско от 1-ви сезон), все още ми липсват тия крайните  схемаджии като Неделчо Богданов. То май като Неделчо няма втори, де - да брои гласове, да мисли 7 хода напред, да крои, да струва и в същото време да не е гадняр, ами да си ги казва открито нещата, топ ми е. Кутиите също донякъде ми допаднаха, защото връщат елемента на изненадата. Макар да не е същото, ми напомниха лееко на "острова на отшелника", откъдето Елизабет направи егати завръщането и игра после с Андрей - много се накефих тогава, както и сега ми стана гот как Коеджикова изпрати Карина, а Александра - Сапунджиева.

Това изравняване на силите ми е малко шано. Трябва да е на база на килограми, а не на пол. Представете си Тянко с жилетка срещу Теодора, примерно. И или да е с жилетка, или да е с добавяне/премахване на елементи (2 варела - 3 варела, 3 чувала - 1 чувал и т.н.), защото и едното, че и другото идва малко в повече. Да, става доста напасване, ама толкова са пресмятали и изчислявали как да съчетаят типовете личности от едно племе, та да става сеир, че всъщност не е чак толкова много.

# 1 405
А на кръгъл пъзел никога не се реди първо рамката.😉

Има някаква логика в това, обаче ако пъзелът е изцяло разбишкан. А при 50 процента нареден пъзел довършването на рамката страшно облекчава нещата.

# 1 406
Много ми харесва кастът тази година, не смятам, че е провал. Писнало ми е от нацепени батки и фитнес каки.

# 1 407
Аз обожавам да редя пъзели и винаги първо подреждам рамката, после сортирам цветово частите и после започвам да редя. Учудва ме как редят пъзел от малко на брой части без да извадят всички части да са им пред очите. Да хващаш парченце и да му търсиш мястото е загуба на време. По-скоро нахвърляш парчетата и сред тях търсиш онова, което ти трябва.

# 1 408
Това са елементарни пъзели. Аз също обичам да редя и също започвам от рамката, но става въпрос за 1000 часги и нагоре. Пъзели в игрите, както гледам, са от 20-30 части, а и вероятно който се е готвил, ги е виждал в предните сезони.

# 1 409
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Тази година за мен каста е топ, връщат се към добрите, стари традиции от първите сезони. Писна ми да гледам нам си колко шампиони и шампионки с три кофи евтин метал медали, драпащи за слава инфлута и посредствени спортисти. Сега тези образи липсват и сезонът е много по-нормален, интересен и гледаем. Дано никога не се връщат към гореизброените образи.

Общи условия

Активация на акаунт