💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 919
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 15
Лапунов има предишен опит с ТВ игрите

# 16
Дяволо, благодаря за поредната тема и респект за неуморния труд по нея.
Благодаря на Сони за анкетите и анализа.
Пекин, Александър и Радка. Това са участниците, които са ми нелицеприятни. Големите дразнители ще се появят в другата фаза сигурно.
Да пожелая успех на сините тази седмица, пък да видим.

# 17
  • София
Благодарности за темата! Гласувах за Иван, Александър и Гордиенко. Към тях мога да добавя Пекин и Радостина.
Аз пак ще стискам палци на сините тази седмица, дано "любовната драма" вече е отминала при тях.

# 18
Благодаря за страхотната тема, Дяволче❣️
Започнах да отговарям на анкетата, без да знам колко гласа имам, и... ми стигнаха точно: Иван, Александър и Гордиенко. Това е добре - в негативнита класация едва трима души, а в положителната - много повече от трима. Други сезони (без първи) едвам съм си изсмуквала от пръстите един любимец.

# 19
  • някъде другаде
Благодаря за темата.
Гласувах за Пекин , Мирослав и Гордиенко.

# 20
Запис и благодарности за темата. Дано и държавата ни някога е така подредена и поддържана.
Гласувах за Пекин и Гордиенко. Така и не можах да харесам Пекин. За мен тя е виновна за положението в зеленото племе и от племе с отличен потенциал да стане най разпокъсаното и безсмислено племе.
И аз съм за синьото племе, но някакси ги виждам в изолатора

# 21
Александра се гмурка...

Гледах клип от подкаста, в който Александра обяснява, че това запушване на носа я успокоявало. Сега трудно ми е да го преразкажа точно, но имала страх от това рязко падане, сърцето й почвало да бумти и като си запушва носа това й помагало да преодолее чувството на пропадане. Не било гмуркане Grinning

Иначе гласувах за Гордиенко, Иван и Радостина (в този ред).

Мерси за темата.

# 22
Перфектно оформена тема, както винаги!
Аз гласувах за д-р Пекин, Гизем и Радостина.
Иван по-скоро го съжалявам...
Александър е досаден, но не ми е антипатичен.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 12:07 от monii

# 23
Наплакни очи, Дяволче, и ти си човек! Благодаря за темата!
Предвиждам, че тази седмица Наталия ще отпадне от сините. Струва ми се, че тя вече се умори доста и не й се седи.
От промото заключавам, че капитаните ще редят руля и Калин ще е последен. Той не е гледал предишни сезони и не знае как се реди това нещо. А й се спича на такива работи. Сините ще са в изолатора.
При зелените май капитан е Траян. При жълтите не видях кой е, но ако е трасе Калин ще ги бие.
Неприятни участници - Пекин, Иван, Наталия.

# 24
  • София
И аз я слушах Александра какво каза за запушването на носа, очаквано не го обясни добре, но има логика. Дихателни техники се използват много при паник атаки, може да има ефект върху това да намали ужаса от пропадане в неиния случай.

# 25
Прекрасна тема и вдъхновяваща корица! Благодаря на замесените в този труд! Гласувах и аз - моите хипер дразнители са д-р Пекин, Кристиян и Гордиенко. Александър и Иван са ми по-скоро леко жалки, отколкото антипатични. Пекин не харесвам от самото начало - подмолна, студена и безскрупулна ми е. Сигурно това са печеливши качества за играта, но малко доброта няма да й е излишна. Кристиян - намирам го за грубиян и интригант, ама от най-ниския спектър. За Гордиенко - казали сте всичко, та няма да се повтарям. Така и не видях нищичко позитивно в нея.  Grinning

# 26
  • Sofia
Благодарности за темата и от мен на Дяволчето и Сони. 🤗 Гласувах за студенокръвната и плашеща д-р Пекин, Гордиенко и ветеринарката. Последната не ми е чак антипатична, а по-скоро неприятна, доста се е надценила и определено е объркала формата. Довечера съм за сините, въпреки че изхождайки от закономерностите на "руската рулетка", се съмнявам да им позволят резиденция. Според мен тази седмица жълтите са разпределени да са там.

# 27
Страхотна тем Дяволо и Сони. Благодаря за трудът Ви.

Гласувах в анкетата за Коеджикова, Гизем и Гордиенко. Гизем заради люновният триъгълник. Ще ми съсипе Феномените.

Незнам кой ще е капитан. Нямам предположения. НО Джулката го споменаваме вече 7 сезон та продуцентите да си сипят сол на главата каква грешка допуснаха с нагласяне на резултатите в 1-ви Сезон.

Ръждавичка е най-яката мацка този Сезон. Давам я Калин, а Гиземката не я харесвам - малко ми е лигла.

# 28
Благодаря за темата!
Глас за Пекин, Гордиенко и Сапунджиева.

# 29
Не можах да докарам неприятните до трима. От мен само Гордиенко. Красива корица. И трите момичета са прекрасни. Характери не коментирам. Благодаря за поредната чудесно структурирана и оформена тема, Дяволо Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 18:58 от KatyaS

Общи условия

Активация на акаунт