💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 884
  • 1 556
  •   3
Отговори
# 45
Ей,що сте толкоз лоши,може ли да спрете дърветата да се разлистват. Млади ,хубави ,свободни,нека си флиртуват,какво би бърка.
 Да не искате и при нас като китайците с приложения да ни чифтосват 🙃

# 46
Благодаря за темата Heart Exl
Траян, откакто е при Лечителите някак излезе от образа на "фикус" и се забелязва доста повече като играч и присъствие. С феномените понякога забравях, че съществува Smile
На мен Радостина също ми е от антипатичните, с нищо не е блеснала на арената до сега, да не е отпаднала, но на мен това не ми е достатъчно, за да кажа, че е добра. Разчиташе основно на коалиции и съвети да се държи. За гладуването, ясно, че храна има някаква, аз и не съм от хората, които искат играчите извън резиденция и стопанство да фотосинтезират, но каквито и дажби да имат, Радостина е сред най- загладилите косъм там, той Дино без да е на блато се стопи далеч повече Grinning Та, да, защо трябва да ни е симпатична само защото е стояла 5 седмици на блато.
Съботния епизод още не съм изгледала, но ще си го пусна някой от идните дни, че много суперлативи прочетох за този Гешев, та ми е любопитно да го видя.

# 47
Гласувах за Пекин и Чикагото. Поведението и на двамата най не ми харесва. Но и двамата са силни! Респект! И все пак са ми анти.

# 48
И аз не разбирам защо Радостина трябва да ни е симпатична, само защото е на блатото. Въобще не са мъченици там хората, тези глупости не ме трогват въобще. Там си плетат интриги, заговорничат. Йоанка е истински пример за това. В първата минута извън блатото ги метна с коалициите и схемите. Много мъченичешко 😀

# 49
Гласувах за Иван, Гордиенко и Кристиан. За третата позиция малко се колебаех, но като че ли все пак Кристиан ме дразни най-много с разсеяността си по трасето. Той все не е наясно какво точно трябва да прави.

# 50
Първо – голям респект към създателите на темата за вложеното време и усилия.

Гласувах за Антипатични (не дразнещи) :

1️⃣ Кристиан – от първия ден ми е някак надменен
На битката с веригите се държа с Александра много неприятно И това отношение към племето, все едно всички са му под нивото...

2️⃣ Ивайло – ей, този човек е копие на съседа ми, дето все „той знае най-добре“.  Тонът му – леко "мутренски" гледа лошо

3️⃣ Гордиенко – ехидност, арогантност и нула самокритика. Абе, кажи просто „сбърках “ и да продължим.

Дразня се обаче на други

1️⃣ Александър – хлъзгав дървен философ. Все знае, все обяснява.

2️⃣ Иван – нашето „лъвско сърце“. Само дето сърцето е там, ама гласът го няма. Заяви се бе, човече няма да ти се кара мама. Или поне не много

3️⃣ Николета – момиче, вземи си включи мозъка, моля те 🙃
Първо беше под влияние на Шопа (разбрахме, че покрай мъже изключва 😉). После остави на Сапунджиева да мисли и решава вместо нея , след това Александра, а сега чакаме кой ще е следващият –дон Ивайло или стратегът Томи.

# 51
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Радостина и Гордиенко.За третото място доста се позамислих,но сложих Сапунджиева.
Ако ЙоанКА беше още в играта,твърдо щях да я посоча.
Пожелавам си синя резиденция,но едва ли...

# 52
Благодаря за новата тема, Дяволче Simple Smile Корицата не е моята, ама все още си падам по красиви, синеоки мъже хаха Гласувах за Александър, Гордиенко и Пекин. Надявам се сините резиденция, зелени изолатор и жълтурковци стопанство.

# 53
Ей сега гледах едно стори на Гиземката в ИГ...Репостнала е пост на Надкаст, в който се обсъжда, че тя е за Ергенът, защото първо при зелените, цитирам "Борчето" е оплела в мрежите си, а само за два дни е внесла раздор между Калин и Лапунов при Феномените...WTF!? Защо това момиче се хвали с това!? Започна да и се носи славата на мъжемелачка...И явно на нея и харесва.

# 54
Моята селекция - Гордиенко, Пекин и Иван. Макар че, както някой писа по-напред, Иван по-скоро го съжалявам.

От останалите никой не ме дразни твърде много, поне за момента.
Ама подозирам, че тепърва ще ги вкарват в роли.

Ръждавичка определено ми е от фаворитите, въпреки негативизма ѝ и мърморенето. Не обича да губи и не умее да го крие, но винаги се раздава в игрите.

# 55
  • София
Никой не ме дразни тази година на макс, както е имало немалко случаи в предните сезони. Имам няколко дребни дразнителя, но нищо особено. А и те не са постоянни, а се менят според ситуациите. Посочила съм и аз тримата масово недолюбвани: Гордиенко, Пекин и Иван.

Аз писах онзи ден, че срещнах на живо Гешев и Павката, но сега след участието му в събота да уточня, че Г. е много по-грамаден и симпатичен на живо, хареса ми.

Гиземчето ще се окаже голяма отворка, умело ползваща чара си в отношенията със силния пол, още не ме дразни, но е на ръба.

Калин колкото и да го харесвам, май се оказва, че спрямо жените е расъл в пещера и в пряк, и в преносен смисъл, хич го няма милия. А и ми се струва, че ще оплеска и руля довечера. Добил е самочувствие в игрите, иска да е капитан, но май ще го поприземят с пъзела.

# 56
  • София
Благодаря за темата!

Най-антипатични са ми Гордиенко, Александър и Иван, но ако имах още един глас бих посочила и Кристиан.

За Симона исках да пиша още в предишната тема, но забравих. Една от причините да не ми е любимка е продукцията, другата причина е ясна - мрънкало е. Но, заради продукцията няма как да и стискам палци, не защото не е топ, а защото на практика няма смисъл. Заради този анулет, който и дадоха и е с безумно голяма тежест, никой няма да я номинира във фаза 1. Защо? Ами защото все още има много слаби и голяма вероятност да не рискуват с нея, за да се сдобие и с грошове.
Във фаза 2 - колкото по-силни участници остават, толкова по-малко вероятно да искат да я посочат, за да не го използва и да изпрати някой друг. Вероятно ще стигне до финалната седмица без номинация или най-много една такава. Но, това няма да се дължи на силната и социална игра, а на тъпотията на продукцията с този анулет.

Като цяло никак не харесвам чак толкова силни предимства - едно е сабите (два допълнителни гласа), личен имунитет или дори прословутият черен печат, който на кого ли не пробутваха миналата година (еднолично решение кой да е капитан), съвсем друго - Анулет, който отменя всяко едно решение без значение за какво. И не стига това, ами за разлика от останалите награди, беше връчен публично пред всички - за да си знаят да внимават кога и дали да я номинират.

# 57
Moже би точно в това му е чара на Калин - вижда се, че не е позьор или сваляч и е леко срамежлив. Лапунов е готин, но определено е по тънката част. Разходки, сторита от вили, две мацки на раменете...Калин поства за алпинизъм, залези и връх Мургаш. Разликата определено е голяма. За мен е в полза на Калин, пък дори и да идва малко "пещерна" тази лека непохватност с нежния пол.

# 58
  • В Града на липите
Някой помни ли този анулет на Ръждавичка в тайна ли трябва да го държи от другите, че забравих?

# 59

Синхроните за седмицата с малко закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт