💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 100
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Гарганела дано го реши, ще е много тъпо да отидат в изолатора

# 181
А Наталия повече помага от него(за Александър иде реч), нищо, че той не я уважава.

# 182
Абе във визитката се каза, че Калин се е подготвял на пъзели.

Иначе това с пикелите е много гадно. Не случайно половината мъже окапаха.
Мирослав мина 3 пъти, а това натоварва много ръцете. Браво на него. Явно е жилка, защото няма телосложението на някоя силова батка, точно обратното. Но вади сили и бори дънерите, въпреки, че не е ял на Изолатора.

Така е, много  е гадно. Но освен сила трябва и техника. Виж Калин как мина. А Лапунов имаше отвратителна техника, но успя само на чиста сила въпреки това.

# 183
  • На Изток от Рая
Интересно че никой от племената не коментира пъзела/щурвала с избраните да го решават. Сякаш повече се насочиха към това кой може да вади дънерите, а помним Микяй миналата година как ги вади като клечки за зъби и вися на пъзела май над 2 часа

# 184
  • София
Алекс физика!

# 185
Никой не може да разбере дълбоките мисли на Алекс, защо ли си ги хаби?

# 186
  • В Града на липите
Физика Алекс вместо да им/ни образува нерви, да беше се кандидатирал за поста на Калин и вече щяха да са свършили..
Като им слушам коментарите на зелените, все едно Траян ражда Grinning

# 187
Сега си мисля, че при пясъка има едно такова явление, че при вибрации става квазитечен. И ако вместо толкова копане играчът успее да клати с по-голяма честота стълба докато го вади ще стане много по-лесно.

# 188
И докато Алекс му обясняваше как, Калин просто се наведе и си издърпа дънера Simple Smile

# 189
  • София
Завоевателите се закопаха в този ров.
Трима мъже са, ама няма сила.
Изолатор.
Ама защо така я пльоснаха лодката в рова. Никакво мислене.

# 190
Нямам търпение да чуя после как зелените ще обвинят Иван за провала Grinning
Те го взеха за боксова круша

# 191
Ясни са нещата. Зелените всички намусени, сините всички усмихнати. Тъпа седмица ала ергеня се очертава.

# 192
И аз съм от тези, които смятат, че Калин ще се провали на пъзела. Сега го дават на синхрон. Аюи според мен се е провалил на пъзела.

# 193
  • София
Калин е ухилен до уши. Сините печелят.
Докога ще ни спойлират така?

# 194
Завоевателите се закопаха в този ров.
Трима мъже са, ама няма сила.
Изолатор.
Ама защо така я пльоснаха лодката в рова. Никакво мислене.

Ами да, виж само - лодката навирена нагоре, онзи вътре подскача, но с двете ръце в същото време натиска надолу...

Общи условия

Активация на акаунт