💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 101
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 195
  • В Града на липите
Калин е ухилен до уши. Сините печелят.
Докога ще ни спойлират така?
Ама какъв спойлер е това? Той винаги се хили Grinning
По-обнадеждаващото е, че Ръждавичка се хили.

# 196
Калин е ухилен до уши. Сините печелят.
Докога ще ни спойлират така?

Дяволо, не съм съгласна. Той винаги е ухилен. Според мен са паднали или са завършили втори. Сега дадоха синхрон на Ръждавичка. Доволна е май...

# 197
  • София
Е, вижте и Ръждавичка сега.

# 198
  • Варна
Тъкмо преди малко обяснявах на мъжа ми , че Микяй миналата година беше поне час на този пъзел

# 199
  • София
Микяй вися 4 часа.

# 200
Не беше честно началото, сините имха три жени, които минаха на ръце, което е много по-бързо и лесно от куките. Пак е направено така, че определен отбор да спечели и сега са сините по сценарии.

Чикагото, който преди няколко игри сам теглеше 200 варела, сега едва дърпа лодката. Супер нагласена работа.

# 201
Да Калин е на принципа: И да паднем и да бием все ще се... хилим. В реакциите на Ръждето е надеждата
Брей дори и драма нямаше. Ама тя Гизито го вдъхновила

# 202
  • В Града на липите
Не каза ли някой по-горе, че Калин бил прост?
Ами не е прост. Grinning

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 22:05 от hrissi_sz

# 203
  • София
Е, те Феномените имаха и един изваден дънер.
Калин знае какво прави.
Ръжденцето ще е сито преди утрешната тежка битка. Simple Smile

# 204
Какво трябва да стане, че Калин да загуби?

Жал ме е за Чикаго.

# 205
Не беше честно началото, сините имха три жени, които минаха на ръце, което е много по-бързо и лесно от куките. Пак е направено така, че определен отбор да спечели и сега са сините по сценарии.

Обаче пък нямаха никакъв дивидент от това, че минаха без смени. А на другите дадоха смяна без наказание.

# 206
Ама това ли е великият пъзел, дето бил такова страшилище.. Отказвам да повярвам, че някой е стоял 2 часа на това, пардон 20 минути даже.

# 207
Не беше честно началото, сините имха три жени, които минаха на ръце, което е много по-бързо от куките. Пак е направено така, че определен отбор да спечели и сега са сините по сценарии.

Да, де, ама на дърпането на лодката трите жени и половина /Алекс Joy/ уравновесиха силите. Минаването с куките, беше само един кратък елемент от цялата битка.

# 208
Велик Калин!

# 209
  • София
Херкулес Калински е радост за окото..
Бравооо успяя..

Общи условия

Активация на акаунт