💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 105
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 210
Епично!

Връщам си дипломата за коментатор! Калин Великолепни!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 22:07 от Гарганела

# 211
Предимството си го биваше този път

# 212
Ебаси Калин ги съсипа направо това според мене е най - бързото сглобяване на този рул от всички сезони досега

# 213
  • София
Важното е, че Гизи го е прегърнала Kissing FaceStuck Out TongueTwo Hearts

# 214
Отдъхнах си! Не знам защо се притеснявах, Ръждавичка изглеждаше ведра на синхроните

# 215
Браво. Танкове. Прегазиха арената. Браво.
Калин орелът.

# 216
Ебаси Калин ги съсипа направо , това е може би най - бързото сглобяване на този рул от всички сезони досега

# 217
Ама това ли е великият пъзел, дето бил такова страшилище.. Отказвам да повярвам, че някой е стоял 2 часа на това, пардон 20 минути даже.

Пъзелът е елементарен, но има последователност - първо А, после Б. Ако смениш реда не става. А Микяй тъпо и упорито искаше все по грешния начин, но да насили пръчките.

# 218
Браво, бе, Калинееее! Голям си!  Diavolo, в чест на тази битка и почти всички бг мами в темата, моля те, да върнеш следващата седмица корицата с нашето момче! Blush

# 219
  • Варна
"Гизи ме прегръща"Ох, милият 😃
Това му е по-важно от резиденцията

# 220
Ейй, радвам се Калин направи цялата битка на сините! КАЛИН ще остане в историята на игрите. Наистина е великолепен. Беаво.

Пс В момента Ви чета, защото 5-годишното поиска Пинко Розовата Пантера да гледа... ще връщам.

# 221
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Браво Калински, ти си човекът! Стискам палци за жълтите, заслужават най-вече заради Мирослав и усилията му. За зелените ме е яд само за Чикагото и Дино другите да си висят на изолатор.

# 222
Да, ама на Миро Канадеца четки правят. Колко бил бърз, колко всичко може. Той едвам диша.
Къде в Миро, къде в Калин.
Ама не. Канада. Аре.....

# 223
Много нагласено ми изглежда.

# 224
А я си представете, че бяха оставили Чикагото при сините - щяха да погребат интригата.

Общи условия

Активация на акаунт