💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 107
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Павел да не се опитва сега да прехвърли вината върху Ванката.

# 226
Гизи го вдъхновила, любовта прави чудеса.Cupid Тази седмица ще гледаме "Любов в рая" и по двата канала Joy

# 227
  • София
Браво, радвам се за Феномените.
По принцип щях да си пиша за тях, ама нали гледам статистиката.
2 от 2 Изолатор - Резиденция.
Но явно това не важи за жълтите.

# 228
Ех, Канада. Какво прави това момче?
Да не останат пак накрая?

# 229
  • Някъде там...
Страхотен Калин, напълни ми душата. Много мисъл вкарва. И за подскачането, и за това как придвижи лодката от водата на брега, за да помогне на теглещите. И как се местеше в лодката, за да помага с тежестта си където трябва - в задната част или предната. И въпреки, че бяха с мъж по-малко, да не кажа двама, защото Алекс пак беше за украса, направо прелетяха по трасето.
За реденето на "пъзела" имах притеснения, защото си има чалъм, а той не е гледал предните сезони, обаче той и тук беше брилянтен.

Жълтите много изморени изглеждат и въпреки това се справят по-добре от зелените. Там май трябваше Чикагото да копае, но май заради пъзела пуснаха Траян.

# 230
  • В Града на липите
Тази година сините направиха феноменални битки.
Заради такива, като онази с Чикагото и варелите и тази, продължавам да ги гледам тия Игри Grinning
Според мен Чикагото не е много сигурен на пъзелите и затова не се предложи. Иначе щеше да му диша във врата на Калин.

П.п. Много се радвам че не познах Grinning

# 231
  • София
Такова племе не е имало до сега. Колкото и да се опитва продукцията да ги "развали" се вижда, че наистина са сплотени на арената. Вкарват мисъл и печелят не със сила, а със стратегия.
А за Калин какво да кажа...страхотен!

# 232
  • София
Браво на Калин!
Ако и не е гледал как се реди, още повече поздравления.
Коментарът на накой от сините беше - хайде, Калине, ти си разглобяваш двигатели, ще се справиш и с това. Wink
А коминтарът на Калин при реденето на Миро - Браво, той се сети дори по-бързо от мен.
Което ме навежда на мисълта, че може би наистина в момента се е ориентирал какво и как се прави.

# 233
  • Варна
Сините с битките за територия се справят доста добре. За имунитет имат проблеми
Мирослав да не е следващият Микяй

# 234
Гризлито заби нож в гърба на Калин, а се преструваше, че много го харесвам. Гласува за друг капитан и размъти мозъка на Лапунов. Много е подла! Голяма лицемерка . Каза :  " Не може винаги Калин да е капитан, миналата седмица загуби, значи не е перфектен !" . Голяма злоба .  След играта - "Връщам си думите назад, ще го целуна преди първата брачна нощ".
Разбрахме те каква си.

# 235
  • В Града на липите
Е, сега ако зелените обърнат играта, ще ги призная. Grinning
Още не мога да повярвам, колко бързо го нареди тоя пъзел Калин.

# 236
Добре че имаха един мъж в племето все пак феномените. Иначе с 2 хермафродита и 3 кифли не знам докъде щяха да я докарат Joy

# 237
  • София
Нали знаете още от сезон 1 - вечното проклятие на Жълтите са пъзелите. Това са си 7 години традиция! Grinning

# 238
Леле, на жълтите не им върви с пъзелите ....пост-пъзелна травма ще имат всичките.

Жал ми стана за тях, радвам се, че тази седмица няма да са пак на изолатор.

Зелените класика - те от резиденция си отиват на плаж/изолатор по тяхно си правило.

# 239
Между другото пъзелът (дето сега не е чак пъзел, защото веднъж обмислиш ли и хванеш реда после е все едно и също) можеше да е един порядък по-труден, ако дървените дъгички бяха с различна дължина и различни по разположение дупки. Сега са еднакви и само трябва да се натъпчат.

Общи условия

Активация на акаунт