💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 901
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Само накрая да не излезе нещо друго (в тоно с новото "модерно"): Ръждавичка и Джиеземчето да се вземат, а пък момчетата да останат с по един пръст в устата. JoyJoyJoy

# 76
И аз нямам антипатия към участниците. Но за идеята гласувах за Иван и за Кристиян. Иван има някакъв  стъклен поглед и коментарите му в след елиминационната битка бяха злобни. Кристиян е много флегматичен, движи се като стар човек. То май и ума му е такъв. Учудвам се как темата се е превърнала в обсъждане на външния вид на участниците, все пак реалитито не е конкурс за красота. Има си Ергена за желаещите.Stuck Out Tongue

# 77
Аз  гласувах за Ръждавичка, Алекс и Сапунджиева.

# 78
Гарганела туй нЯщо много криндж....Ръжденцето харесва Калин, а Гюзлемата върти очи като онез моми от Ергеня... Алекс им се хили на лапешкият акъл на двамцата мъжове, щот на него тея к*рвенски номера са му ясни.

Много наблягат на тях в интрото за епизода. Ако Калин е на пъзел да не ги изпрати на Изолатора от разсеяност по Гюзлемата.

# 79
Гизем харесва зелените очи на Калин. А той каза, че хора като нея се срещат рядко, с нейния блясък в очите. Един за друг ли са? ❤️🤗

# 80
  • Варна
Много се забавлява Алекс е Гизем и момчетата

# 81
  • София
Калин не е говорил толкова цял сезон. 😊

# 82
Сценката край огъня е абсолютен криндж Grin Гизито някакви свалки пуска като в трети клас.

# 83
  • София
Тук поне разменната монета е финал и пускане на финала, а не 20 хиляди всеки месец, ДЮбай, скъп часовник и апартамент. Grinning Wink

# 84
  • В Града на липите
Тая селска вечеринка ми се струва че ще се премести на още по-романтично място - Изолатора.

# 85
  • тук, на мястото си
Много приказливо нашето момче тази вечер, как са го накарали толкова приказки да издума?

# 86
  • София
Ох, това беше много смешно. Имам, вика Калин, една много яка идея, ама тя не е чак толкова яка, но си е идея Joy Искал такава мацка, дето му се връзва на щуротиите.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 20:19 от Elwing

# 87
Наталия как разказва за Барби и Кен, много ми напомни за Педя човек лакът брада. И смехът накрая го докара като неговия.
Мен ме радват задявките на сините, не мисля че го вземат на сериозно. Просто времето там минава бавно и гледат да го запълнят.  Но поне са заедно и не се карат като останалите. Малко на детски лагер около огъня ми прилича.

# 88
  • Варна
Все повече ме кефи Ръждата.
Много интелигентно момиче.

# 89
  • София
Феномените си остават сплотено племе. Само ме е страх какво ще стане при избора за капитан. Дано се размине без скандали, уф.

Общи условия

Активация на акаунт