💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 174
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 960
Дечо какво въобще прави там? Кастинг - мастинг, ама Дечо е парашутист там. Въобще не искам да го гледам, нито да го слушам. Обаче тази игра сякаш за него е правена ама да видим.

И за другите две ми е все тая, брат

# 961
  • тук, на мястото си
Дечо със жилетка особено когато стреля с прашката.

# 962
  • В Града на липите
Парашутист, обаче се качи на понтона за секунди.Grinning
Още помня един Понтонио, който изкара половин ден в напъни да се покатери, а изглеждаше, като атлет.
Може да е малко бавен, но си минава всичко засега.

# 963
Парашутист, обаче се качи на понтона за секунди.Grinning
Още помня един Понтонио, който изкара половин ден в напъни да се покатери, а изглеждаше, като атлет.
Може да е малко бавен, но си минава всичко засега.

То онзи дето се мъчи на понтона с мускулите беше голямо недоразумение. Обаче стена с медицинска топка и стелба по правило бавят жените.

# 964
Дечо беше бушон на кастинг битката, ама нали Джулиянския братчед издаде багажа... няма лошо да влезе в игрите. Колко некадърници влезнаха от блатото, що не и Дечката. Ама що ли си мисля, че Гордито ще влезе да коли и беси

# 965
Ама тези познати герои от блатото са се преобразили! Я как всичко си минават - това халки, това обръчи... Още малко ако поостанат /а, дано/ и направо за финала ше са готови. Grinning

# 966
Горкия Дечо .Защо въобще е решил да участва в  тази  пародия и измама срещу некадърната Горди .

# 967
  • Някъде там...
Страшно ми е досадно вече това блато, да се свършва тази мъка.
Очаквам да вкарат Гордиенко за повече интрига. Дразнител си е.

Дечо - "Аз таман ги свалих тези 15 кг на блатото и те пак ми ги сложиха"

# 968
Сега  само 5 фала за топките, преди бяха 10 а втория път май изобщо не прави. Един път да мразя истински предимствата за жените и те ще набутат всеячески плоскостъпата

# 969
  • Be realistic - plan for a miracle.
За мое съжаление май Гордиенко ще влезе. На единия синхрон се изпусна и каза че нямала търпение да им види лицата “когато иде”. Дано да е било просто случаен израз, но…
За Дечо съм иначе, обвиъсли.

# 970
Всички елементи бяха Дескините. Кво стана?

# 971
Сега  само 5 фала за топките, преди бяха 10 а втория път май изобщо не прави. Един път да мразя истински предимствата за жените и те ще набутат всеячески плоскостъпата

Какви предимства, играта е направена за Дечо...

От няколко минути стрелят заедно с прашката, а той втората си я свали от раз. Аз мисля, че него го бутат, а не нея, даже е изненада, че Гордиенко не се забави дори повече на стрелбата.

# 972
Направо от този съспенс ще се побъркам!
Вероятно съветът на сините наистина ще е цирк и ни го оставят за утре...

# 973
Как какви предимства, жилетка и правото жените да се качат на варелите след 5 фала а преди бяха след 10

# 974
  • В Града на липите
Направо от този съспенс ще се побъркам!
Споко. Интригата е не кой ще влезе, а кое племе ще дърпа надолу.Grinning
Дано не е синьото.

Общи условия

Активация на акаунт