💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 043
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 135
  • В Града на липите
Алекс се опитва да развали сплотеното племе с коалиции. И цялата работа е от страх да не го номинират. Иска силни съюзници с които да се приземи на финала без да се изпоти.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:10 от hrissi_sz

# 136
  • Пловдив
Алекс с това настояване Калин да е капитан ми дава усещането, че се опитва да го изкара на арената възможно най-често, за да увеличи шансовете вторият да отпадне, просто защото е много по-добър от него и в пряк двубой никога не би успял да го елиминира.

# 137
Най-нериятен,нагъл и с незаслужено самочувствие е този с 6тте деца.Александър.Налага мнението си на по-младите момчета ,а когато те не са на мнението му ги обижда,че били от другия пол.Нали го видяхме каква мишка е самият той!?

# 138
  • Варна
Ама на него не му и падна забраната за капитанство?

Падна, Ама несе предлага.
Водещите ще пукнат Иван от бъзик, че е капитан

# 139
  • София
Да, Алекс може да бъде вече капитан. Падна му забраната.
Не ми хареса как нарече жените в племето кифли. Дори и Гизем не е кифла. Той изобщо знае ли какво означава кифла?

# 140
Голямо мрънкане от Алекс. Ако бях Лапунов да съм му бил шута досега, при положение, че го обижда в лицето едва ли не, че не е на нивото на Калин. Я върви си играй с жените и ги разкарвай тези двамата. Ще кажеш че Алекс смята Лапунов на нивото на Наталия и тотално не иска той да е капитан, когато не мисля че изостава с кой знае колко от Калин като възможности.

# 141
Да, Алекс може да бъде вече капитан. Падна му забраната.
Не ми хареса как нарече жените в племето кифли. Дори и Гизем не е кифла. Той изобщо знае ли какво означава кифла?
Той не си мери думите изобщо. Най-слаб физически, но с най-голяма уста. Ръси простотии на воля. Голяма досада е.
Голямо мрънкане от Алекс. Ако бях Лапунов да съм му бил шута досега, при положение, че го обижда в лицето едва ли не, че не е на нивото на Калин. Я върви си играй с жените и ги разкарвай тези двамата. Ще кажеш че Алекс смята Лапунов на нивото на Наталия и тотално не иска той да е капитан, когато не мисля че изостава с кой знае колко от Калин като възможности.
Прави го нарочно. На Калин малко му трябва да чуе, че го мислят за най-силния физически състезател и вече му е мисия да ходи да го доказва, а Алекс, наблягайки само на Калин, в присъствието на Лапунов, създава едно напрежение и чувство за конкурентност. Опитва се да ги настрои един срещу друг.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:01 от justt_love

# 142
Ивайло ми е пълна загадка! Пълно противоречие м/у външен вид и характер. Все си викам, ще мине още малко време и ще се разкрие,обаче няма как толкова добре да се владее. Намирам го за грубоват и простодушен. Не знам как не се усети,че Александра се готвеше да го предаде. Прекалено е наивен или...И сега с тази номинация за капитан...
Прилича ми на Жан Валжан,особено така брадясал и с тези хлътнали очи. Силен и жилав и наивно добър.

# 143
  • Варна
Както и предрекох не спестиха на Иван коментарите за капитанството.

# 144
Плуване, плуване!

# 145
Ивайло не е простодушен в никакъв случай. На мен ми прилича на врял и кипял, има житейски опит и хич не е глупав. Но според мен чисто физически младоците са по-силни. Яд ме е, че не избраха Лапунов, исках той да е капитан. Прекалено е скромен и не се бута, а според мен има качества.

# 146
  • София
Лапунов е много тихо и възпитано момче.
Дзен отвсякъде.

# 147
А за мен Наталия от голям дразнител в началото се превърна в едно супер сладко човече. Вярно, дразнещо доста на моменти,  но много добродушно. И приятелството с Чикаго много ми харесва.

# 148
Ивайло ми е пълна загадка! Пълно противоречие м/у външен вид и характер. Все си викам, ще мине още малко време и ще се разкрие,обаче няма как толкова добре да се владее. Намирам го за грубоват и простодушен. Не знам как не се усети,че Александра се готвеше да го предаде. Прекалено е наивен или...И сега с тази номинация за капитан...
Прилича ми на Жан Валжан,особено така брадясал и с тези хлътнали очи. Силен и жилав и наивно добър.

Ивайло е професионален покерджия. Нещо като Мартин Елвиса от Сезон 5.

# 149
Прави го нарочно. На Калин малко му трябва да чуе, че го мислят за най-силния и комплексен играч и вече му е мисия да ходи и да го доказва, а Алекс, отправяйки му тези комплименти в присъствието на Лапунов, се опитва да ги настрои един срещу друг. Това си проличава и в постоянните му коментари по линията Калин-Гизем-Лапунов, създава им изкуствено чувство за конкурентност в любовен план, защото вижда, че другият се проваля. Обаче и на Калин, и на Лапунов им е все тая. 😆

Общи условия

Активация на акаунт