💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 91 124
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 080
  • тук и там
Николета довечера ще е изненадана от думите на Ивайло..Тя сигурно е очаквала потупване по рамото !?Е,колко неадекватен трябва да си,след като си предал коалицията си,да очакваш всичко да си е по старому?!
Прави ми впечатление,че всички мерзости се извиняват с фразата" Все пак е само игра"..Та се чудя,тези хора не си ли дават сметка,че ги гледат толкова  много хора и че в края на краищата ,играта показва характер-какъвто си вътре,такъв си и навън..

# 1 081
Чикагото е чистолюбив и справедлив и не саботира зелените! Само да вметна, че към днешна дата е супер отслабнал и със стомашни проблеми. Не се преструва. Не е такъв човек.

Ръждавичка, Калин, Алекс и Лапунов са топа на топа.

Довечера съм за Ивайло и Наталия. Дано спечелят те. Гизем и Рафостина нямат работа в предаване. Тази година с малки изключения за разлика от предходни години плявата в предаването отпадна точко когато трябва.

# 1 082
Алекс гледам е харесван вече.
Аз не мога да го понасям, когато завалят  стотици думи от устата му.

# 1 083
Николета довечера ще е изненадана от думите на Ивайло..Тя сигурно е очаквала потупване по рамото !?Е,колко неадекватен трябва да си,след като си предал коалицията си,да очакваш всичко да си е по старому?!
Прави ми впечатление,че всички мерзости се извиняват с фразата" Все пак е само игра"..Та се чудя,тези хора не си ли дават сметка,че ги гледат толкова  много хора и че в края на краищата ,играта показва характер-какъвто си вътре,такъв си и навън..

Отвътре е гнила ябълка,и ще си заслужи думите на  Иво.Но си е и факт,че ще я гледаме още малко,с тези "саби на спасението".На другият съвет,ще и се наложи да ги ползва,ще не ще.

# 1 084
  • София
Обърканата млада дама ще е още по-объркана от думите на Ивайло явно.
Ще видим какво толкова е казал, че другите се възмущаваха дружно, че и чак не  можели да го гледат...

Николета се притесняваше най-вече от неговото мнение, бил й най-близкия човек в племето май каза. Ми защо бе Николетке го предаде? В другата коалиция по-оценена ли ще се чувства?
Иначе донякъде съм съгласна, че специално Крис като че леко я пренебрегваше, или поне така се усещаше от това, което ни показваха. Може би затова се обърна тя.

# 1 085
  • тук и там
Бях забравила даже,че има саби на спасението.Така или иначе,не ме дразни толкова Николета,просто е глуповата..Но Радостина ми е много неприятна.
Мисълта ми беше,че адски се излагат някои хора..И какво като си стигнал до по-напред в игрите,като си се излагал толкова много?!
Ванката ми е в топ листата от тези, дето по-скоро изгубиха от представянето си в игрите.

# 1 086
Йоана, Гордиенко и Коеджикова при Гала.

# 1 087
Йоана, Гордиенко и Коеджикова при Гала.

Ужас Joy

# 1 088
Бях забравила даже,че има саби на спасението.Така или иначе,не ме дразни толкова Николета,просто е глуповата..Но Радостина ми е много неприятна.
Мисълта ми беше,че адски се излагат някои хора..И какво като си стигнал до по-напред в игрите,като си се излагал толкова много?!
Ванката ми е в топ листата от тези, дето по-скоро изгубиха от представянето си в игрите.
Ванката, "треньорката" Гордиенко, Николета, Радостина, струва ми се, че и Дечо ще го вкарат от блатото за малко само да го окепазят и него.

Иначе много интелигентно, възпитано и обрано поведение и на Кристиян, и на Ивайло след този жълт цирк.
"Объркана млада дама", това е евфемизмът на сезона направо  Joy

# 1 089
Битката на бушоните. Браво на Дечо, но давам му 2 седмици макс (и то с бутане от продукцията). Предполагам го готвят за Сините в случай че Наталия отпадне.

Не видях промото за утре, но предполагам Ивайло и Гизем ще се спасят. Вече е време Наталия да си тръгне. Жалко, че това означава Радостина ще си спечели грош.

Едит. Видях промото и по броя на варелите май изглежда като битка между 2 жени.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 10:46 от plezir

# 1 090
М, да, Гордито си е точно такова, каквото изглежда -горделиво , високомерно, тя не е кандидатствала, поканили я да участва, нищо не била гледала, това е под нейното ниво, разбираш ли😎🦃

# 1 091
  • тук и там
Да,и аз гледах току-що..Както и казах-каквито са вътре,такива са и навън..

# 1 092
Чикагото е чистолюбив и справедлив и не саботира зелените! Само да вметна, че към днешна дата е супер отслабнал и със стомашни проблеми. Не се преструва. Не е такъв човек.

Ръждавичка, Калин, Алекс и Лапунов са топа на топа.

Довечера съм за Ивайло и Наталия. Дано спечелят те. Гизем и Рафостина нямат работа в предаване. Тази година с малки изключения за разлика от предходни години плявата в предаването отпадна точко когато трябва.
С убеждение съм, че много искаше да саботира, но честолюбието му не позволи. Даже не умишлен саботаж, просто не е щастлив в това племе и много личи, въпреки грижите които полагат за него и го гледат като цар , вътрешно не се чувства такъв . Може би и защото като влезе искаше да си извоюва "царската корона", а те направо му я нахлупиха с влизането . Вместо тръпката от "завладяването", дирекно го пратиха на "отговорността" за оцеляването на племето.
Все още хартесвам и Пекин и Сапунджиева, за мен са много точни мацки  но и двете са ужасно нехаризматични и доста мъжествени , поради което не могат да запалят мъжете да го играят" мъже". Дори патриархални Чикаго се сви

# 1 093
Радвам се, че Дечо се пирсъединява към племената (особено на фона на другите две алтернативи), но за Бога... мястото му въобще не е там! Не мога да проумея какво въобще търси в този формат и колко ли подготвени и наистина заслужаващи да влезнат потенциални участници са били отхвърлени заради него.

Гледам със закъснение и няма да чета за да не се спойлвам, но не мога да не отбележа нещо, което ме шокира - Радостина имаше много тежко акне, направо лицето и беше на буци. И днес изведнъж я виждам с почти идеална кожа. как по дяволите стана това?

Според мен беше направила алергична реакция към прекалено много ухапвания от комари. Отделно- мръсотия, прахоляк и мизерийка. Сега поне спят на закрито, в добри условия като цяло и кожата ѝ се е успокоила. А и организмът се е поизчистил от всичките добавки, които подозирам приема "навън"  покрай бодибилдинга и бикини- фитнеса.

# 1 094
Защо всички залагате че разпада ще е в понеделник? Аз мисля че по-вероятно на капитанската, обикновено май така става
Все ми е едно дали зелени или жълти да се разпаднат но имам 2 предпочитания  - Чикагото да се върне при сините и Николета и Сапунджиева да се съберат по възможност без Пекин.
Искам Николета да има поне една надеждна дружка. Продължавам да мисля че сте прекалено жестоки към нея. Да беше формално част от коалицията, но мъжете никога не я приеха за равна, никога не разговаряха с нея. А Кристиан действително каза че по-лесно биха се разделили с нея отколкото с Томи. Да, объркана, лековерна и слабохарактерна е но са съвсем безпочвени съмненията и разочарованието и'

Общи условия

Активация на акаунт