💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 7 (20.10 - 27.10)

• 90 976
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Sofia
Жените, които според мен имаха шансове да са победители за всичките 7 сезона са Ваня и сега Ръждавичка. Първата я изпуснаха, за да дадат шанс на доктора Милен, и за да "са в крак" с ковидното време. Сега ми е интересно с Ръждавичка как ще постъпят, дали ще й дадат шанс, или ще я пратят в миманса? Въпреки, че нямам против победителите тази година да са двама - Калин и Ръждавичка. Би било добре, но надали!

# 1 501
И аз снощи си мислех, как на остърганите стомаси на играчите точно пица им трябва. Видяхме/ чухме Гизем и проблемите ѝ със стомаха (който тя наричаше корем) заради храната на първата сутрин след като влезна в резиденцията и седна пред хладилника.
Скрит текст:
Отначало, като каза, че я боли коремът, реших, че причината е от друго естество, но Наталия каза- а, да, от наденицата вчера, или нещо подобно и Гизем потвърди, че е от храна.
Не че очаквам да им дадат плодови пюрета, но можеше да е нещо от типа на печени картофи, например. Хем въглехидрат да ги засити, хем е сравнително щадяща стомаха храна, хем за териториалната битка, която им предстои, щяха да са заредени с енергия.

Някой правил ли е списък на спечелилите в битка за ол старс. Колко ли човека станаха. Дали наближават бройката за поне 2 отбора

Точно снощи с половинката коментирахме, че този Ол старс ако и да се осъществи някога, ще е old stars. 90% от класиралите се за него ще са тотално извън форма, едва ли ще им се занимава толкова години след участието им в ИВ, други пък може и да са забравили, че са печелили кастинг битки.
Инак отбори все могат са сглобят. Не е нужно да са толкова многобройни, а и някои от бившите участници могат да ги включат и с "ексклузивна" едностранна покана за участие. Мани, например, едва ли би се дърпала много- много.Joy

# 1 502
  • София
От ФБ за снощната "битка" JoyJoyJoy

# 1 503
Хора гледахте ли лайфа на Гизем в петък буквално всеки въпрос беше за Калин по едно време бая се напрегнаха даже щом и тръгнаха да му звънят да идва тогава като дойде зрителите скочиха към 800 и след като излезе станаха към 200/300 и пак само за него питаха .
Тая мания ми напомня на тази на Гого през сезон 4 и също на Момчи през сезон 5 реално всеки сезон имат такъв супер силен от синия отбор който става фаворита на зрителите за миналата година не си спомням само.

# 1 504
Нелогично, ама и така може, ако дясното му око е по-слабо. Просто малко ще се извърти. Важното е око и двете части на мерните прибори да са в линия.

# 1 505
Излезе подкаста с Гизем 😘

# 1 506
Нелогично, ама и така може, ако дясното му око е по-слабо. Просто малко ще се извърти. Важното е око и двете части на мерните прибори да са в линия.

To това целене беше толкова нелепо. Явно вятъра и разсейването на "куршума" от пушката бяха решаващия фактор за успеха.

# 1 507
За Гордиенко ми е все тая, но ми се искаше да видя подкаст с Иван. Интересно ми е да чуя какво има да каже. Въпреки всичко на мен ми бе по-скоро симпатичен

# 1 508
Хора гледахте ли лайфа на Гизем в петък буквално всеки въпрос беше за Калин по едно време бая се напрегнаха даже щом и тръгнаха да му звънят да идва тогава като дойде зрителите скочиха към 800 и след като излезе станаха към 200/300 и пак само за него питаха .
Тая мания ми напомня на тази на Гого през сезон 4 и също на Момчи през сезон 5 реално всеки сезон имат такъв супер силен от синия отбор който става фаворита на зрителите за миналата година не си спомням само.
Е, как, Гешев беше номер 1 за миналия сезон.

# 1 509
Гордиенко в “На кафе” каза, че заминава за Тайван/Тайланд (предполагам на състезание) и може би затова няма подкаст.

# 1 510
Надявам се да не спамя, но ми стана интересно какво се е случило с Гого ( бях му много голяма фенка). Тогава той ползва Игрите,  за да се остане  в Бги да развива калистениката. Имаше планове да прави някаква огромна зала, интересът към него беше много голям и беше набрал сериозна инерция. Не знам какво се е случило, за да се откаже от всичко от това и да замине отново някъде из арабския свят. Да не говорим, че и като треньор беше топ, подготвял е Рълев. Жена и дете не ми се струва сериозна причина, тъкмо обратното. Та от чисто любопитство ще съм много благодарна , ако някой сподели защо са се стекли така нещата.

# 1 511
Ивайло е силен и за това момента, в който е контузен е най-удачен за номиниране и елиминиране.
възможно ли е и Ръждето да извади анулета когато са обединят и да го изпрати на битка?

Защо да праща него? На капитанската много приятелски се поздравяваха, а Ивайло дори и целува ръка.А и ако не бъркам и Ивайло и Ръждавичка са кадри на Фифо и сигурно се познават от там.

# 1 512
https://www.youtube.com/watch?v=fPrsiLJ23kI
Ако на някой му е интересно,въпреки че е малко по-дълго.Разказва изключително вълнуващи и скандални неща от сезон 5 и коментират малко и сегашния.Става въпрос за Дани от Гладиаторите,за който не може да отвори линка.

# 1 513
Ивайло е силен и за това момента, в който е контузен е най-удачен за номиниране и елиминиране.
възможно ли е и Ръждето да извади анулета когато са обединят и да го изпрати на битка?

Защо да праща него? На капитанската много приятелски се поздравяваха, а Ивайло дори и целува ръка.А и ако не бъркам и Ивайло и Ръждавичка са кадри на Фифо и сигурно се познават от там.

Ивайло със сигурност не е кадър на Фифо,мисля че е на Раро,който между другото е топ треньор,но рядко избират негови кадри за игрите.

# 1 514
За който няма време да гледа подкаста с Гизи: накратко - любовен триъгълник: няма, приятелство: има. Нищо неочаквано.

За който има време - подкаста е много интересен и смислен, ако някой е имал негативно мнение за момичето по някаква причина, смятам, че рязко ще го промени в положителна насока.

Общи условия

Активация на акаунт