BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 28 011
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 1 155
Александра вчера спомена, че остават 3 седмици до финала, това означава ли че ще бъде идният месец на 16-ти събота или 18-ти понеделник? Би следвало да излизат повече от 1 на седмица ако на финала ще остават 4-5 души да се борят за наградата. В момента са 10, по още 2-3-ма на редовните лайфове, то ще останат едни 3-ма човека, които трябва да ги изгонят за няколко дена.
Миналата година имаше по един отпаднал всеки ден, по време на последната седмица. На всеки съобщаваха по различен начин - понякога като част от мисия и т.н. Добре направено беше.

# 1 156
А може и да излизат по 2 или повече на live, както беше идеята вчера. Дано Цецо е добре, за мен е жалко, че това момче не е на финал, мисля, че много хора му симпатизират. Също за мен е жалко, че нямам фаворит сред жените.

# 1 157
А може и да излизат по 2 или повече на live, както беше идеята вчера. Дано Цецо е добре, за мен е жалко, че това момче не е финал, мисля, че много хора му симпатизират. Също за мен е жалко, че нямам фаворит сред жените.
Не мисля, че им се рискува - колкото по-рано излязат участниците, толкова по-голям шанс да останат без интересен материал за излъчване. Ще държат максимален брой хора до последно и най-вероятно ще ги разгонят чак последната седмица.

# 1 158
  • Bayern
Както измислените и преувеличени глупости от Елена и Ебру относно "свалките " и супер разюзданото поведение на Сияна , което за мен е чиста лъжа , така допускам е преувеличено и "обслужването " и . Нямам вяра на Елена и допускам ,че щом лъже за едното , вероятно лъже и за другото или е хипер преувеличено.
Само че Давид каза, че Елена е права, а той е обективен  и безпристрастен винаги.

# 1 159
Според мен не лъжат при положение, че никой не стана да каже обратното, та дори и Стоянов което както вметнахте не му прави чест и смъкна доооооста шансовете му за победител. Сега и мястото му в топ 3 не му е сигурно. Въпросът беше в начинът по който беше поднесена критиката към Сияна. На масата докато всички се хранят и при положение, че цяла България ще го гледа това. Сияна си е разглезена и го кара през просото там откъм чистене и каквато и да е помощ на съквартирантите, но с такъв изказ и тон да се репчиш на някой за нещо, което може да се изкаже съвсем нормално. На Елена изблиците ескалират и от липсата на цигари явно. Сияна още в мисията "Хотел" мрънкаше като малко момиченце и от раз в началото се раздели с името си за личният комфорт да спи в Къщата. Така че имат основание да я нападат, но защо по животински. Нима забравяме че сме хора, а и никой не тропна по масата да каже едно спрете, стига. Сякаш се наслаждават някой да бъде атакуван толкова грозно. Какви *ръсни сеирджии са всички мале не се бъзикам, както би казал Давидчо😁

# 1 160
   Котов имаше ли карта и каква беше тя, че не си спомням?
Не помня точно какво правеше картата на Котов,  но мисля, че се казваше "Диктат"

# 1 161
Както измислените и преувеличени глупости от Елена и Ебру относно "свалките " и супер разюзданото поведение на Сияна , което за мен е чиста лъжа , така допускам е преувеличено и "обслужването " и . Нямам вяра на Елена и допускам ,че щом лъже за едното , вероятно лъже и за другото или е хипер преувеличено.
Само че Давид каза, че Елена е права, а той е обективен  и безпристрастен винаги.
Каза, че Елена е права, но каза и още нещо - че това не е начинът да го каже на Сияна.

# 1 162
Сега Сияна сигурно си има трески за дялане в домакински аспект, обаче да не забравяме, че групата я прати в изолатора, и тя не е искала Елена да и пере дрехите в това време....

# 1 163
Доизгледах подкаста с триста зора… Понеже винаги се опитвам да кажа нещо позитивно за всеки, ще го направя и за Мина:

1. Каза, че ѝ е важно какво мисли публиката. Явно все пак има малка част в нея, която осъзнава, че може и да не е права и се надявам да си вземе поука и да поправи някои свои черти.
2. Изказа се хубаво за Лена. Има някаква лоялност и искрено приятелство там - нещо, на което повечето кифли не са способни.

Всичко останало в нея е тотал щета. Противоречеше си постоянно, не можеше да се изразява правилно, дори не успя да хване тънките подигравки на Елена… За финал ще кажа само едно - колкото е красива, толкова е и умна. Trollface

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 18:59 от Lilly_85

# 1 164
Ама не само дрехите - като цяло я дундуркат. Те я пратиха в изолация поради 2 основни причини май, ако се лъжа, някой да ме поправи - 1. не ѝ се кефят покрай връзката със Стоянов и фриволното ѝ поведение;
2. не прави нищо за живота вътре.
И като цяло май Елена поде тая акция, щото се разбра, че няма да е Калин.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:10 от anmasu

# 1 165
Е що пък да са лъжи относно лекото поведение на Сияна,нали и ние гледаме.И то е такова от ден първи.

# 1 166
Не, исках да кажа "ако не се лъжа".

# 1 167
  • София
Заглавието на подкаста е- Мина: Счупих стереотипа, че красивите жени са тъпи ...   Нее, счупи тъпомера със  споделените си интимни подробности и петминутното мислене колко атома има кислорода Joy

Ама не само дрехите - като цяло я дундуркат. ...
Това го виждаме само няколко човека, другите това не го виждат... Даже тук имаше предложение ББ да даде мисия на Елена да й слугува, все едно досега не го е правила JoyJoy

# 1 168
Не, исках да кажа "ако не се лъжа".
Не е към теб,отговарям на друг пост по назад. Wink

# 1 169
Финалът на ББ ще е на 15-ти ноември (от 17-ти започва Клетката 2). Остават още 2 live-a с елиминации и след това сигурно ще започнат да отпадат както миналата година - всеки ден в последната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт