BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 527
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 255
Докато не видя Цецо при Ленчето в подкаста няма да го броя за отпаднал.  Макар,че дори идеята на ББ да е била да има някоя тайна мисия за жертваните Цецо ще откаже Joy
Ако му кажат, че от приемането му да се върне след 2 дни в самостоятелната стая, ББ ще им даде пълен бюджет, ще приеме. Не мисля, че ще ги пожертва да седят пак с минимум храна, защото му липсва семейството.

# 256
Аз си мисля, че свърши мисията, но може и да съм в грешка. Просто защото обикновено една мисия = един епизод, а и те вече устояха два пъти - можеше трима да си тръгнат. Ще видим утре.

Цецо ме издразни и мен - малко преигра. Да беше тропнал с крак да каже, че си тръгва и толкова. Но не мисля, че ще му се размине толкова лесно. Другият вариант е да е говорил с ББ предварително, че иска да напусне и да са измислили условията на мисията, за да е по-атрактивно.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:45 от Lilly_85

# 257
Дано не правят такива обрати. Според мен наистина желае да си тръгне, и ако му предложат пълен бюджет, едва ли не ще го държат насила там, защото няма да иска да ощети другите….

# 258
Цецо изглеждаше откровен и тъжен. Каза, че е искал да повдигне някакви теми в предаването и го е направил, явно не е там за наградата. Няколко пъти каза, че му липсва семейството.

# 259
  • Сф
Аз мислех дали изгонените просто ще са на номинации. 3 бедствия, 3 ма номинирани..

# 260
Наистина е напуснал, няма да има мисия, и по-добре.

# 261
  • Между гори и планини
Калин дали не го е яд, че си изгърмя картата?
Елена много хитро и с позволението на ББ направи коалиция срещу него, обработи останалите и на следващите номинации Калин ще е първи. Никакъв любимец не е, колкото и да се натиска на Давид и да му дудне в ухото. По- скоро е грозно - застаряващ чичак натиска момче на 20 години. Ако беше моят син , хич нямаше да ме радва това.
Да не говорим воя му наречен песен за камиона, който ми води повици за 🤮
Цецо се беше слял с интериора, плах , тих и скучен. Нищо ярко и запомнящо се, освен корсета и токчетата с които влезе.

# 262
  • София /Абсурдистан
И шиповете Simple Smile
Нещо много скучновато върви всичко.

# 263
  • София
Цецо явно наистина е напуснал, но щом така се чувства, по-добре. С този татус на главата в повече ми идва, иначе има си своите положителни качества и чар. Дано в живота намери това, което го прави щастлив.

Харесва ми играта на Елена, май само тя знае как се играе ББ от всички, добра е.

Двойката Стефан и Иван.. супер много ще си липсват ако някой от тях си тръгне преди другия, направо ще е тъжно да бъдат разделени.

Калин хич не ми е приятен, направо ми е дразнещ.

Давид не знам това с парите.. където го каза дали е тактика или е истина...хитрушко голям е той.

# 264
  • SF
Тея пък още ли си въобразяват, че харесваме Калин????

Може ли публиката за 15 минути да си избере някого  на прима Виста - предполагам най-възрастният, авторитетът, - и след месец и половина още да държи на първото си впечатление?????

Вчера доста се разочаровах от фаворита си Стоянов. Убеди се, че Въшка е хлътнала яко и сега се възползва по гаден начин от нея. Измъчва я умишлено. Грозно е това поведение.
Въшка е мъдро момиче. Много ми е миличка и умничка. Стоянов не е прав.

И аз си помислих, че Давид споделя умишлено за безпаричието. Не харесвам хора, които искат да събират съжаление и така да вървят напред. Детска му работа на Давид. На за съжаление ще спечели.

# 265
Въшка сама си е виновна, че отблъсна Стоянов. Постоянното намилане “ама ние сега какви сме”, “ама няма ли да ми върнеш жеста” е адски досадно, а детското сърдене за било и небило е нейна запазена марка. Писна му на човека. Тя мрънка за какво ли не, в същото време цял ден стои с мъжа, който го нарича “п**ка” заплашва го с бой и т.н., и Стоянов трябва да е ок с това, така ли?

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 09:51 от Lilly_85

# 266
Тя иска по някакъв начин да го ядоса и той да я моли... Но не е познала човека
Те отсега се карат за глупости и не се разбират, нямат никакво бъдеще...

# 267
Големи стратези всичките....

# 268
На Елена стратегиите можеше и да проработят , само че в друго предаване.  Я сървайвър,  я ББ само че те да се гласуват помежду си. Не зрителите

# 269
На Елена стратегиите можеше и да проработят , само че в друго предаване.  Я сървайвър,  я ББ само че те да се гласуват помежду си. Не зрителите
По-добре, че в Европа в ББ се гласува от зрителите. Хич не ми харесва американската версия, в която сами си гласуват - обикновено най-големият мазньоч печели, а в изповедалнята е коренно различен човек.

Общи условия

Активация на акаунт