BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 534
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 240
Иван: Деликатни шевове 😩😩😩

# 241
Те не търпят ли санкции ако напуснат по собствено желание? Може би Цецо затова иска да си тръгне легално.

# 242
Ваньо пак почна с истериите… Ми що влизаш в ББ с деликатни шевове? Тъпо, та вдлъбнато.

Цецо ще получи някаква тайна мисия, според мен.

# 243
Цецо беше кротък и спокоен, но днес започва да дразни, като прехвърля отговорността за собственото си излизане върху останалите. Ако толкова иска да напусне и да си види семейството, силата да сбъдне това свое желание е на една изповедалня разстояние.

Ако няма смелост да го направи, негов си е проблемът. Не на другите.

# 244
Няма да се усети липсата му

# 245
  • Между гори и планини
Значи вместо да си изкарат дрехите да не втасат в джакузито, махнаха вируса. Много са зле!

# 246
Значи вместо да си изкарат дрехите да не втасат в джакузито, махнаха вируса. Много са зле!
Не свършва ли цялата мисия?

# 247
Ванката кърти мивки. Израснал бил на улицата, ама не може да спи навън, не може без ядене и е възмутен до дъното на душата си, че му намокриха поръчковите парцалки с деликатните шевове. Така са коравите мъжкари.

# 248
  • София
Свърши мисията. Сега ще перат, простират, подреждат ..отвориха им работа..

# 249
Не е загуба за шоуто, но му пожелавам успех навън…

# 250
Според мен правилно махнаха вируса, защото е по-трудно да спазват дистанция и има голям риск да нарушат правилата.
 А те имат и други дрехи.

# 251
Доколкото разбрах, ББ ги попита да отменят едно бедствие и те избраха вируса, другите си остават и сигурно ще трябва да правят други неща, за да имат възможност да отменят и тях

# 252
Докато не видя Цецо при Ленчето в подкаста няма да го броя за отпаднал.  Макар,че дори идеята на ББ да е била да има някоя тайна мисия за жертваните Цецо ще откаже Joy

# 253
И аз останах с впечатлението, че ББ махна само вирусът, т.е. условието да са на минимум 1 метър разстояние. Останалите драми с дрехите в джакузито и бъркотията остават.

# 254
  • София
Доколкото разбрах, ББ ги попита да отменят едно бедствие и те избраха вируса, другите си остават и сигурно ще трябва да правят други неща, за да имат възможност да отменят и тях
Може би е така, да.. Но така може да изгонят още 5 човека, докато приключи цялата мисия... И после, ако ги върнат, не виждам логика.

Общи условия

Активация на акаунт