BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 394
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 525
Голяма драма с тоя Стоянов,той прал и сгъвал,сушил с Елена.Ма ще рече човек,че не сушилнята,ама те са духали да съхнат.
Но да са сигурни,че си е тръгнала,да и връчат куфара.
Супер самообладание на Въшка,признах я!

# 526
Давид е абсолютно прав - може и да има резон в думите на Елена, но не се казват нещата по този начин. Като някоя класна е тая пушачка, много държи да унижи човека отсреща.

# 527
А, самообладание просто не знае какво да каже.

# 528
  • SF
Много мразя някой да сочи с пръст и да вменява вина.

ВлезнА, направИ, сресА се, нагримирА се.
Вчера са сушили дрехите. Да не я бяха пращали в изолатора, щеше да суши и тя заедно с тях.

Могла ли била Елена да проведе със Сияна нормален разговор.
Не може.

# 529
  • Между гори и планини
Представете си Елена да ви е свекърва...

# 530
Елена разби класацията по противност днес, а ми беше неутрален към положителен образ в началото.

Вечно критикува другите, а не вижда гредата в собственото си око. Нула авторефлексия. Всяка втора дума е “цигари”. Уж нахакана, но реално подмолен мишок - няма половин грам смелост да каже на Въшката какво мисли, но зад гърба ѝ сипе жлъч до откат. Не млъква, като добавената стойност се отчита в количество думи, но синхрон между съдържанието им и действията ѝ - зеро.

Тъпо, че не е номинирана, за да изхвърчи. По-дразнеща ми е от Иван, Стефан, Калин и ко в последните епизоди. Метаморфозата от началото на сезона е страховита.

# 531
  • Сф
Представете си Елена да ви е свекърва...
Аз мъжа и съжалих, ти чак свекърва. Joy

# 532
А, самообладание просто не знае какво да каже.
Не знаещия би изтерясал.
Видяхме Братт,виж брат.Ще срутя къщата,дръж мА,ще го прибия.

# 533
Само 800 брадъра за цигарииииии…?!
Елена много изпусна юздите последните дни. Опротивява и от положителен герои в началото, сега става отрицателен доста бързо. Това говорене през зъби..
Опитвам се да направя сметка колко са 800 брадъра… Една обикновена кутия чай в магазина е 1.50 - 2.00 лв, а в къщата коментираха, че е 50 брадъра. Значи 800 брадъра = 24 лв. Това са три кутии и половина, тоест по 10 цигари на ден за пушачите… Елена, Ебру и Мина пушат (мисля, че не изпускам никой), значи по 3-4 цигари на ден на човек… Това ако изобщо има логика в брадърите, де.

# 534
Точно така беше! Сияна браво, стига си мълчала…

# 535
Елена, Ебру и Мина пушат (мисля, че не изпускам никой), значи по 3-4 цигари на ден на човек… Това ако изобщо има логика в брадърите, де.

Когато се бяха скандализираха за бюджета броиха и Иван към пушачите, макар че не ми е правил впечатление.
Може би пали от време на време.

# 536
На Елена й дайте една цигара, за да й запушите устата…

# 537
Сияна смаза Стефчо Joy
Браво, момиче!

# 538
И в изолатора им пуснаха да гледат сеир Joy

# 539
  • SF
Много махленски говори Елена. Въобще не я слушам какво говори на Въшка - някакви тъпизми и клишета. Чувам само грозните й нападки към едно младо момиче и грозния начин, по който я поучава.
Защо така сменя ударенията и все критикува, напада? Няма ли си свой живот в къщата, своите приятелки, нещо, което да махне вниманието й от Въшка?

Общи условия

Активация на акаунт