BIG BROTHER 7 - тема 5 (20.10. - 26.10.)

• 31 396
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 540
Сияна не каза една лъжа, всичко това беше казано.

# 541
Опитвам се да направя сметка колко са 800 брадъра… Една обикновена кутия чай в магазина е 1.50 - 2.00 лв, а в къщата коментираха, че е 50 брадъра. Значи 800 брадъра = 24 лв. Това са три кутии и половина, тоест по 10 цигари на ден за пушачите… Елена, Ебру и Мина пушат (мисля, че не изпускам никой), значи по 3-4 цигари на ден на човек… Това ако изобщо има логика в брадърите, де.
А аз го гледам от друг ъгъл. 800 брадъра са 8% от целия бюджет. И при положение, че не всички там са пушачи, това е адско разхищение на бюджет срещу нулева полза.

# 542
Сияна влезе, пусна бомбата и излезе 😆😆😆😆

# 543
- Стефчо, извинявай ма всички мислим, че ти си най-безхарактерният.
- Ами то и аз мисля, че съм най-безхарактерният, не се притеснявайте.

# 544
Как почнаха да подскачат веднага двете селски клюкарки 😀😀😀😀 много олекнаха

# 545
За мен целият панаир от по-рано за цигарите беше много жалка история. Вече ми е много чудно Елена пушила ли е, докато е била бременна.
Тя е като побъркана на тема цигари.

# 546
А аз го гледам от друг ъгъл. 800 брадъра са 8% от целия бюджет. И при положение, че не всички там са пушачи, това е адско разхищение на бюджет срещу нулева полза.
Ако 4 от 11 човека са пушачи, 8% не е много, но ако държат да пушат би трябвало да предложат да компенсират бюджета. Да се лишат от кафето например… Не знам, трудно е, но има начини.

# 547
Цигарите са най-маловажни в случая. За кафето ги разбирам, защото знаете, че имат забрана да спят през деня. Но цигарите са боклуци, които само вредят. Доколкото разбрах пушат само Ебру, Елена и Иван.

# 548
Въшката обаче има повече топки от Стоянов, съжалявам...

# 549
  • SF
"Само ще ти кажа, само ще ти кажа" - Само това се повтаря.

# 550
Евала на Сияна за хладнокръвието и усета. Много добре ги е преценила и удостоила с безразличие тези рециклируеми.

А те така добре я реанимираха и реабилитираха, че могат да се изядат от яд.

# 551
Давид ме съсипва как подслушва и реакциите му. Joy

# 552
Давид малко като в индийски сериал подслушва 😀😀

# 553
  • Между гори и планини
Стоянов... Голямо разочарование си! Единствено който тя очакваше да я прегърне и да я успокои , започна да я напада.

# 554
Давид 😆

Общи условия

Активация на акаунт